Middle-earth: Shadow of Mordor | PC

ylj0trkdrrinrkgbx9zq.jpg

Developer : Monolith Productions, Behavior Interactive
Publisher :
Warner Bros
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
2 October 2014

Middle-Earth: Shadow of Mordor، بازی ای در سبک Action RPG است که در جهان فانتزی تالکین، Legendarium بین داستان های Hobbit و سه گانه The Lord of The rings پیرامون حلقه های قدرت رخ می دهد. داستان بازی حول شخصیت Talion، یکی از تکاوران Gondor است که پس از کشته شدن خود و خانواده اش به دست افراد Sauron، به واسطه یک Wraith، همراه با قدرت های جدید به سرزمین میانه باز می گردد. در طول بازی Talion در جستجوی هویت واقعی Wraith به دنبال Gollum می روند و متوجه می شوند این Wraith کسی نیست جز Celebrimbor. Celebrimbor و talion به خاطر رنج کشیدن تحت شرایط یکسان به هم پیوسته اند و تصمیم می گیرند با افزایش دادن قدرت Celebrimbor، لرد تاریک Sauron را نابود کنند.

گیم پلی بازی در سبک Open-world تماما در Mordor رخ می دهد، Mordorـی که هنوز کاملا به ویرانه ای که در Lord of the Rings دیدیم تبدیل نشده و با پیشروی در طول بازی و نزدیک تر شدن به Mount Doom، بافت جنگلی و سبز Mordor بیشتر به ویرانه و خرابه ای که از Mordor انتظار داریم تبدیل می شود. مهم ترین و خلاقانه ترین ویژگی گیم پلی بازی سیستم Nemesis است که موجب می شود تجربه ی بازی هر بار و برای هر فرد متفاوت باشد. این سیستم موجب می شود دشمنان شما، برخورد های قبلی با شما را به یاد داشته باشند و برخوردشان با شما را بر این اساs تغییر دهند، برای مثال اگر یک Orc ساده شما را در یک درگیری بکشد، ترفیع پیدا می کند و به درجه بالاتری می رسد. ارکی که در بازی شما یک War chief است، ممکن است در بازی فرد دیگری فقط یک بادیگارد ساده باشد. همچنین سیستم Nemesis ارک ها را بر اساس رتبه و رابطه ی بین ارک ها مرتب می کند. برای مثال شما برای کشتن یکی از ارک های درجه بالا می توانید به سراغ یکی از زیر دست ها او بروید و از طریق قدرت های Wraithـی خود، اون را به کنترل خود در آورید و او را مجبور کنید که به مافوق خود خیانت کند. Talion و Celebrimbor، دو شخصیت قابل بازی، با وجود مشترک بودن در یک بدن کارایی های متفاوتی در گیم پلی بازی دارند، Switch کردن از Talion به Celebrimbor، مانند فعال کردن Detective Vision در سری Batman Arkham است و به شما اجازه می دهد دنیای ی اشباح و سایه ها را ببینید. خاصیت های شبحی Celebrimbor نکات جالبی به گیم پلی بازی اضافه می کند، از کنترل کردن دشمنان گرفته تا تلپورت کردن به فاصله های نزدیک. گیم پلی بازی ترکیبی از دو بازی Assassins Creed و Batman Arkham است، Parkour سری AC و stealth و Combat سری B:A. شما می توانید Creature های دنیای اطراف خود را به کنترل خود درآورید و سوار آنها شوید و از روی آنان با دشمنان مبارزه کنید. از طریق کسب XP در مبارزات و پیدا کردن Rune ها در محیط، می توانید Skill های جدید کسب کنید و سلاح های خود را ارتقا دهید.

شخصیت ها:

Talion:
یکی از شخصیت های اصلی بازی، کسی که تمام عمر خود را همراه پسر و همسرش در پایگاه های نگهبانی Gondor به نگهبانی از دروازه ی سیاه برای جلوگیری از حجوم احتمالی از Mordor پرداخت. در ابتدای بازی افراد Sauron به آنها حمله می کنند و یکی از آنها که به نام Black Hand شناخته می شود، تالیون و خانواده اش را می کشد، در حالی که Talion منتظر است تا در دنیای پس از مرگ به همسر و فرزندش ملحق شود، توسط یه شبح یک سرزمین میانه بازگردانده می شود تا انتقام خانواده اش را از Sauron بگیرد.

Celebrimbor: یکی از مهمترین الف های سرزمین میانه در دوران دوم، پسر Curufin، پنجمین فرزند فئانور و آخرین بازمانده ی خاندان او. در دوران دوم Sauron با فریب دادن او می گوید که از طریق والار به سرزمین میانه فرستاده شده. سپس سائرون آهنگران Celebrimbor را مجبور می کند تا چندین حلقه (حلقه های قدرت) بسازند و خود Celebrimbor، سه تا از قوی ترین حلقه ها، (حلقه های الفی) را می سازد. در حالی که خود Sauron در Mount Doom قوی ترین حلقه که با استفاده از آن می توان سایر حلقه ها را کنترل کرد یعنی One ring را می سازد تا با اسفاده از آن نقشه های شیطانی خود برای تسلط بر سرزمین میانه را عملی کند.
پس از ایجاد حلقه ها، Celebrimbor از نقشه ی Sauron با خبر می شود و Sauron او را تا حد مرگ شکنجه می کند تا جای حلقه های قدرت را به او بگوید، اما Celebrimbor هیچ وقت مکان حلقه های الفی را برای Sauron بازگو نمی کند. شکنجه های شدید، موجب می شود تا Celebrimbor به شکل شبح درآید و هزاران سال بعد به Talion ملحق شود.

Gollum: او که در ابتدا یک Hobbit ساده به نام سمه آگول بود, به واسطه ی پلیدی حلقه ی یگانه، به گولومی که می شناسیم تبدیل می شود. پس از از دست دادن حلقه در داستان هابیت, برای پس گرفتن آن دنبال بیلبو بگینز کسی که حلقه را از او گرفت عازم سفر می شود و وارد Mordor می شود. Talion و Celebrimbor در سفرشان او را ملاقات می کنند، در حالی که Celebrimbor فکر می کند که Gollum می تواند کمک مناسبی برای آنها باشد، تالیون چندان به او اعتماد نمی کند.

System Requirements

Minimum:
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 25 GB available space

Recommended:
Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 40 GB available space

تصاویر بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: miiilllaaad
40065842081848107429.jpg
74359776067304115827.jpg
76209330793633054196.jpg

آقا من تو این مرحله بدجور گیر کردم
مپ دوم 5تا اورک باید برند کنی 4تاشو رفتم ولی یکیشونو تارگت بهم داده نمیدونم باید چیکارش کنم بکشم مرحله شکست میخوره هر کاری میکنم نمیشه اعصابمو بهم ریخته از دوستان کمک میخوام.
عکس گذاشتم

عزیز باید اون اورکی که علامت زرد داره رو نشون میده رو باید وحشیانه بکشی:d ( یعنی دکمه شیفت و کلیک راست بزنی (همه جاشو پاره پاره میکنه) مشخصه. بعد کشتنش وارچیف حودشو نشون میده . حله

دوست عزیز بهترین پیشنهاد برات دارم . (که راحت برند کنی( نباید بکشی) شما باید وارچیف رو بترسونی بعد تنها گیرش یباری .( برای این کار هم از نقطه ضعفش استفاده میکنی ( یه اورک اینتل ضعفشو نشون میده ) بعد که فرار کرد روش راست کلیک و Z تلپورت میشی تا اخرین لحظه میزنی تا رنگش سبز بشه اونوقت راحت میگریش و برند میکنی.

آخرین ویرایش:
من دقیق نمیدونم کجا؟
میشه راهنمایی کنی کجاست که ارتقا بدم
دکمه Esc بزن upgrade بعد بالا فلش به راست( صفحه بعدی برو) اونجا شمشیر شکسته هست که ارتقا بدی ( اگه پاور جمع کرده باشی میتونی باز کنی)
راستی وقتی شیفت میزنی رنگ اورک رو قرمز نشون میده یا نه ( اگر نشون میده باید انجام بده یا اینکه دکمه ها رو جا به جا کرده باشی)
دکمه شیفت کلیک چپ هم امتحان کن

آخرین ویرایش:
قرمز میشه و دکمه ها همه رو دیفالتن.اینم عکس اسکیلم
با عرض معذرت انقد سوال میکنم و تشکر فراوان
70432680077936237052.jpg
خواهش
درسته مشکلی نداره شما وقتی شیفت میزنید اورک قرمز میشه بعد کلیک چپ بزنید اگر نشد کلیک راست امتحان کن
با کلیک چپ فقط بک بار میزنه ولی کلیک راست 6 یا 7 بار میزنه
لینک به صورت brutalize می کشه ( تو ویذئو فقط کلیک چپ زده )
Middle Earth Shadow of Mordor Walkthrough Part 6 (PC 1080p Gameplay) - YouTube

با مرورگر explorer بدون فیل شکن میشه بازکرد اول google باز کنید سمت راست بالا چها خونه هست ( apps) بعد یوتیوپ باز کنید :bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم شرمنده اینقد سوال میکنم
من یک وارچیف با همه ی کاپیتاناشو برند کردم حالا چجوری مثلا به اینا بگم که برن مثلا با یه وارچیف دیگه بجنگن ؟
یا مثلا وقتی یه کاپیتانو برند میکنم چجوری بهش بگم که به وارچیفش خیانت کنه و باهاش بجنگه ؟
با تشکر

سلام دوستان.

اونایی که تا حدی بازی رو پیش رفتن ، میتونید نظرتون راجع داستان بدید ؟ اینکه جذاب بوده تا الان یا نه ، کشش داره ؟ یا بی سرو ته هستش ؟ احساس میکنم فقط گیم پلی و گرافیک خیلی خوبی داره و داستان و روندش معمولیه :\ من رو از این ابهام در بیارید ، میخوام برم بازیشو بخرم هی شک دارم ، DVD هاش هم که زیاده ، قیمتش زیاد میشه :d

تنکس گایز

دوستان یه سوال داشتم شرمنده اینقد سوال میکنم
من یک وارچیف با همه ی کاپیتاناشو برند کردم حالا چجوری مثلا به اینا بگم که برن مثلا با یه وارچیف دیگه بجنگن ؟
یا مثلا وقتی یه کاپیتانو برند میکنم چجوری بهش بگم که به وارچیفش خیانت کنه و باهاش بجنگه ؟
با تشکر
میری پیششون و با کنترل گروگان میگیریشون و بعد اسپیس میزنی
اونجا بهت پیشنهاد میده . میتونی با کلیک راست کامند رو بزنی و بهش دستور بدی بره با یکی بجنگه
بهتره کاپیتان بفرستی سراغ وارچیف چون اگر وارچیف بفرستی و پیروز بشه دوباره ممکنه یک نفر دیگه بیاد جای اون وارچیف کشته شده و مجبور شی اونم بکشی
------------
برای اینکه به محافظ یک وارچیف بگی بره باهاش مبارزه کنه دوتا ره داری
اول بینشون با همون راهی که بالا گفتم دوئل بندازی ( البته بهتره بری کمک هم بکنی )
دومین راه اینه که بری مرحله کشتن اون وارچیف ( روی نقشه با جمجمه قرمز که یک تاج داره مشخصه ) رو شروع کنی و بعد اگر دقت کنی اون محافظی که برند کردی همراه وارچیف میاد
نزدیکشون بشی و دکمه i رو بزنی اون کاپیتان برند شدت به وارچیف حمله میکنه
خودتم میتونی سریع بری کمک

سلام دوستان.

اونایی که تا حدی بازی رو پیش رفتن ، میتونید نظرتون راجع داستان بدید ؟ اینکه جذاب بوده تا الان یا نه ، کشش داره ؟ یا بی سرو ته هستش ؟ احساس میکنم فقط گیم پلی و گرافیک خیلی خوبی داره و داستان و روندش معمولیه :\ من رو از این ابهام در بیارید ، میخوام برم بازیشو بخرم هی شک دارم ، DVD هاش هم که زیاده ، قیمتش زیاد میشه :d

تنکس گایز
داستان همچین خیلی قوی نیست و متوسطه ( به نظر خود من خوبه )
دیگه فیلم یا سریال نمیخوایی ببینی که انقدر روی داستان حساسی
گیم پلی و سیستم نمسیس واقعا بازی رو قشنگ کرده
اگر اساسین و بتمن و اینطور بازیا رو دوست داری مطمئن باش از خرید این پشیمون نمیشی

سلام بر همه

اقا من فکر کنم تو مرحله اخر گیر کردم اگر مرحله اخر باشه.....

بعد مپ دوم میری با اون 5 تا وارچیف به یه قلعه ای وقتی میریم اونجا و رفتیم تو یارو رو زدم بالا سره جسدش واسادم باید یه کاری کرد ولی هر کاری میکنم نمیتونم ردش کنم به نظره خودم اشکال از بازیه ون ورژن مسخره و اشغال بلک باکس دستمه که همیشه ور میداره نصف فیلمای بازی رو پاک میکنه بعضی موقع ها باگ میشه تو بازی......

یا شایدم باید یه کاری کرد .....؟

داستان همچین خیلی قوی نیست و متوسطه ( به نظر خود من خوبه )
دیگه فیلم یا سریال نمیخوایی ببینی که انقدر روی داستان حساسی
گیم پلی و سیستم نمسیس واقعا بازی رو قشنگ کرده
اگر اساسین و بتمن و اینطور بازیا رو دوست داری مطمئن باش از خرید این پشیمون نمیشی

تا اسم بتمن آوردی رفتم خریدمش دیگه :d (با این از اساسین خیلی خوشم نمیاد)
روایت داستانش یکم گیج کننده هست ، ولی دقت کنه آدم میتونه بفهمه چی به چیه ، جلوتر هم رفتم جالب تر شد. میتونستن تو نوع روایتش بیشتر کار کنن. (بتمن جالب تر بود ، نظم داره ، میفهمیدی چی به چیه)

سیستم fight فوق العادس. یه تیکه دیالوگ اول درگیری باهم دارن خیلی باحاله. سوار mount هم که میشه از درو دیوار بالا میره ، خیلی خوب انیمیت کردن.
این قضیه وارچیف کشی و اون لشکر ارک ها خیلی جالبه فقط من نمیدونم چرا هی یکی میوفته میمیره ، جاش پر میشه دوباره :d

چندین قسمت از بازیهارو باهم ترکیب کردن که بیشترش هم از اساسینه ، ولی به نظرم خیلی بهتر عمل کرده از اساسین.حتی پرش از ارتفاعش هم هیجانی تر از اساسین بود واسه من.و خوب تونسته ماموریت های فرعی رو جذاب نشون بده.

این stealth ش هم جالبه که اگه نبود شاید اصلا بازی نمیکردم.دیدید 10 نفری ارک ها میوفتن دنبال وارچیفه : )) من میرم پشتشون دونه دونه backstab.

سلام بر همه

اقا من فکر کنم تو مرحله اخر گیر کردم اگر مرحله اخر باشه.....

بعد مپ دوم میری با اون 5 تا وارچیف به یه قلعه ای وقتی میریم اونجا و رفتیم تو یارو رو زدم بالا سره جسدش واسادم باید یه کاری کرد ولی هر کاری میکنم نمیتونم ردش کنم به نظره خودم اشکال از بازیه ون ورژن مسخره و اشغال بلک باکس دستمه که همیشه ور میداره نصف فیلمای بازی رو پاک میکنه بعضی موقع ها باگ میشه تو بازی......

یا شایدم باید یه کاری کرد .....؟
داداش کوتاه بیا
نصف بچه ها + خود من ورژن بلک باکس داشتیم و هیچ شکلی هم نداشتیم و بازی رو هم تموم کردیم . تا حالا بازی ای ندیدم بلک باکس فیلمی حذف کرده باشه
اتفاقا یکی از بهترین گروه های فشرده کننده هستش و من بیشتر بازیام رو از همین گروه دارم
وقتی از قایق پیاده شدی، اورک ها و بقیه فرمانده ها که میان طرفت رو باید بزنی
اونا رو زدی فرمانده های خودت میرن و تنهایی باید بری طرف قلعه
اونجا Black Hand رو خیلی راحت میکشی و بعد از دیدن یک فیلم از قلعه میایی بیرون
میری سراغ مرحله Mordor in flames که باید بری برای Black Gate و باس فایت آخر و تمام

آخرین ویرایش:
داداش کوتاه بیا
نصف بچه ها + خود من ورژن بلک باکس داشتیم و هیچ شکلی هم نداشتیم و بازی رو هم تموم کردیم . تا حالا بازی ای ندیدم بلک باکس فیلمی حذف کرده باشه
اتفاقا یکی از بهترین گروه های فشرده کننده هستش و من بیشتر بازیام رو از همین گروه دارم
وقتی از قایق پیاده شدی، اورک ها و بقیه فرمانده ها که میان طرفت رو باید بزنی
اونا رو زدی فرمانده های خودت میرن و تنهایی باید بری طرف قلعه
اونجا Black Hand رو خیلی راحت میکشی و بعد از دیدن یک فیلم از قلعه میایی بیرون
میری سراغ مرحله Mordor in flames که باید بری برای Black Gate و باس فایت آخر و تمام

سلام بر شما

درسته گروه خوبی هست اما من خوشم نمیاد مثلا این بازی رو من گرفتم به امید فیلماش چون خوده بازی روند تکراری داره فیلماشه که باحاله اما دیدم نه دمو اول بازی داره کلا هیچ فیلمی به جز بازی نداشت حجم بازی 13 گیگ بود اینا 8 گیگ کردنش ....
Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends

اون مشکلم دستت درست حل شد باگ خورده بود چون یه بار تو همون اول مردم بعد بدون اینکه اون اول همه رو بکشم رفتم پیش اون یارو برای همین باگ شده بود.........
دفعه دوم رفتم فیلمو نشون داد........

میگم وقتی یکی مارو میکشه چه اتفاقی میوفته دقیقا ؟ هی یه ارک رو نشون میده میگه اومد جای اینو گرفت ، این قوی شد و این کاپیتان شد ... یه بار 7 بار نشون داد همچین حرکتی رو ... جریانش چیه ؟ مثلا یه بار با 4 تاشون همزمان درگیر شدم ، فرار کردم ، بعد تو همون صفحه ارک ها ، 4 تا از جایگاه ها که کشته بودم پر شد ... هی پر و خالی میشه چرا ؟ داینامیکه سیستمش ؟

و بعد از هر بار مرگ چرا جای بعضی mission ها ی نیمه فرعی عوض میشه یا کلا میره انگار ....

ولی انصافا خوب ساختن ... دمشون گرم .. فقط یک ذره اگه به داستانش بیشتر می پرداختن عالی میشد ، نمیدونم چرا اینکارو نکردن ، حیف این گیم پلی و گرافیک نیست خداییش :^(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or