Microsoft Rewards with Xbox

• Thread starter Thread starter m1647
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در این اموزش تلاش کردم به کسایی که دوست دارن در ماکروسافت ریوارد امتیاز جمع کنن و با امتیاز هاشون بازی بخرن کمکی کرده باشم
اگر ایرادی داشت یا تاپیکش تکراری هست پاک کنید
چون من در فایل pdf نوشتم به همین شکل هم اپلود می کنم که استفادش راحت تر باشه اگر استفاده از pdf بر خلاف قوانین هست بگید تا درستش کنم

Attachments

دستت درد نکنه من اکانت آمریکا دارم روی کنسول و کلی امتیاز جمع کردم ولی خواستم با اپ اندروید تبدیل کنم شماره موبایل می خواست من فامیل توی آلمان دارم میخواستم شماره اونو بدم که من تو قسمت اکس باکس همین سایت پرسیدم گفتند که نه باید شماره موبایل با اکانت هم ریجن باشه.اما شما نوشتی مهم نیست. تایید میکنید؟

اینجا پرسیده بودم.:

• Like
Reactions: m1647
دوستان Microsoft Rewards به درد ما که تو ایران هستیم می‌خوره؟ (برای امتیاز جمع کردن و تبدیل امتیاز به گیفت کارت)

البته من هنوز اکانت Outlook نساختم. خواستم بپرسم اگه نکته‌ای هست قبل از ساختن اکانت لطفاً راهنمایی کنید.

دوستان Microsoft Rewards به درد ما که تو ایران هستیم می‌خوره؟ (برای امتیاز جمع کردن و تبدیل امتیاز به گیفت کارت)

البته من هنوز اکانت Outlook نساختم. خواستم بپرسم اگه نکته‌ای هست قبل از ساختن اکانت لطفاً راهنمایی کنید.
بله میخوره به شرط اینکه vpn مناسب داشته باشید منظورم از مناسب این است که منطقه با کشور vpn که دارید مدام تغییر نکند چون بر خلاف قوانین مایکروسافت است

دستت درد نکنه من اکانت آمریکا دارم روی کنسول و کلی امتیاز جمع کردم ولی خواستم با اپ اندروید تبدیل کنم شماره موبایل می خواست من فامیل توی آلمان دارم میخواستم شماره اونو بدم که من تو قسمت اکس باکس همین سایت پرسیدم گفتند که نه باید شماره موبایل با اکانت هم ریجن باشه.اما شما نوشتی مهم نیست. تایید میکنید؟

اینجا پرسیده بودم.:
بله ممکنه، نیاز به شماره موبایلی نیست که حتما با ریجن یکی باشه من خودم ریجنم آمریکاست ولی از شماره های ترکیه و کشور های اروپایی استفاده میکنم

• Like
Reactions: Runzo and aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or