Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
خوب فککنم وقتشه بریم سراغ این Fable ببینیم چیه این ممد خودشو کشته باهاش :دی ممد ارزششو داره برم سراغش؟ :))
نقل قول از IGN
Fable opens a door for you, lets you see this wondrous treasure that the idea of an open world, competing heroes, and NPC interactions can offer -- but it doesn't let you through. There's a lot of great notions in the game that aren't fully realized. As I played, I kept thinking, "Why didn't they do this or that," but in the end I still had a blast playing Fable and to me that makes all the difference
مولینیو قبل از عرضه بازی گفته بود بهترین RPG تاریخ رو میسازم و کلی هم رو حرفش مانور داده بود، واسه همین منتقدها با بی رحمی بازی رو نقد کردن چون انتظار بهترین RPG تاریخ رو داشتن :دی

واقعا مایکرو و لاین هد کار قشنگی رو انجام دادن .
مث اینکه باید توی E3 منتظر رونمایی های بیشتر برای 360 باشیم!

من یکی که حاضرم مایکرو هیچ کدوم از انحصاری هاشو نشون نده کل کنفرانس هم مربوط بشه نمایش تیزر فیلم و سریال های تلویزیونی و یا عناوین مختص کینکت و کژوال پسند فقط 5 دقیقه آخر بیان بگن Infiltrator یه بازی هست که به صورت انحصاری واسه XOne رلیز میشه والسلام :d
l8w6c743we2zw1yqpk.jpg
یه تنه زیرو رو میکنه کنفرانس مایکروسافتو :d
به نظر من مایکرو کاری که با بازی گیرز در اول این نسل کرد و همه رو با دیدن گرافیک گیرز شوکه کرده بود و به نوعی ایکس باکس رو این بازی سر زبون ها انداخت مایکرو همین کار رو میتونه با همین بازی Infiltrato (البته اگه بازی اصلا باشه ) انجام بده و در E3 رسما میتونه بترکونه ...................

85027739573167113421.jpg

Microsoft گفته Shenmue III رو رونمایی می کنیم در این E3، انحصاری XOne.

منبع نداره! :(( از خودم در آوردم بلکه یجوری به گوش یو سوزوکی و سگا و مایکروسافت برسه. یه نسل کلا منتظر بودیم. هیچ خبری مثل این نمی تونه من رو خوشحال کنه.
Microsoft, just make this happen.

واقعا به Black Tusk و بازی جدیدشون امیدوارم. بازی Sci-fi شوتر هست احتمالا فکر نکنم نا امیدون کنه :d
"big new IP space shooter thing on the scale of a Gears or Halo"

اگر اشتباه نکنم یه زمانی شایعه شده بود 4 تا IP جدید در دست ساخت دارن!
Digital Gathering - "The next Halo"? Microsoft's Black Tusk Studios has "four unannounced new IP" in the can

از 4 تا بازی یکیش یه بازی کینکتی بود و یکیش هم Microsoft Flight که سر جمع 50 نفر از اعضای استودیو روشون کار میکردن. بعد هم که کلا هردوش رو کنسل کردن و اون افراد رو فرستادن روی پروژه اصلی.

=============
ویکتوریا با وجود استودیو هایی که الآن هستن و شروع نسل احتمالا میره واسه دو سال دیگه

یه سری عکس از Halo: Spartan Assault لیک شده. طبق این عکس ها بازی استراتژیکیه:دی
53126499941360617074.jpg

00319260276609520861.jpg

44913734246676878868.jpg

خبر HD شدن نسخه اول فیبل چقدر فوق العاده بود :دی غیر از اون نسخه اسپین آف که واسش اومد هم توشه؟ :-/
امیدواریم در همین راستا Halo 2 A هم تایید بشه :دی

53126499941360617074.jpg

00319260276609520861.jpg

44913734246676878868.jpg

از یک نسخه استراتژیک استقبال میکنیم ولی چرا دور صفحه شبیه صفحه موبایله ؟ :دی

53126499941360617074.jpg

00319260276609520861.jpg

44913734246676878868.jpg

:-o من الان چشام چسبید به کف اتاق :-o
این فک کنم تیزر E3 باشه اون موبایلم یعنی اینکه می تونید با موبایل کنترل کنید درست ؟ o:-)

خب بعد از Halo: Spartan Assault، یکی دیگه از بازی های Xbox One هم مشخص شد ! :دی
یه عنوان انحصاری از Harmonix (که بهترین بازی کینکت یعنی Dance Central رو ساخته بود ، البته بهترین بازیش از نظر من Kinect Sports بود ! :|) این بازی برای 360 , One میاد و با کینکت در ارتباط هست و قراره بازی های موزیکال رو یه مرحله به جلو ببره.
اسمش هم Fantasia: Music Evolved هست. (شبیه Halo: Combat Evolved !! :دی این رو از خودم گفتما !) سال 2014 هم عرضه میشه.
لینک برای من کار نمیکنه و نمیدونم توش چی هست !

موبایل نه :d برای ویندوز 8 هست (Pc و تبلت های Windows 8 نه RT)

============
MS Victoria تونست افراد مد نظرشون رو گیر بیاره؟
yahoo_4.gif
چه خبره مگه ؟! :d فرقش اینه که مثلا 343 رفته بود واسه انیمیشن و اینا از Sony Picture و ... افراد با تجربه جمع کرده بود، این تجربه رو نمیخواست و دنبال مدرک تحصیلی بود بیشتر

پست بالا رو نگاه کنی می بینی برای موبایل هم هست
yahoo_4.gif

چیزی در مورد Windows phone نگفتن :d :

Halo: Spartan Assault has just been revealed as a Windows 8 exclusive for a July launch

در نتیجه دو حالت داره که یا با Smart Glass داره فقط تصویر رو میگیره و بازی تو PC یا تبلت داره اجرا میشه، یا نسخه جداگانه هم داره.
کیفیتش خیلی بالاتر از یه بازی برای موبایل هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or