شایعه Microsoft Points از لایو خداحافظی خواهد کرد

.Evanescence.

کاربر سایت
mspoints1116-610.jpg

صاحبان کنسول Xbox 360 از زمانی که سیستم Microsoft Points راه اندازی شد بسیار از این حرکت ناراحت و دلخور شدند.اگر شایعه ها به حقیقت تبدیل شود سیستم پول رایج Xbox Live به زودی برداشته خواهد شد.
به گزارش Inside Mobile Apps در اواخر سال 2012 سیستم Microsoft Points دیگر وجود نخواهد داشت.احتمال خیلی زیاد به طور فرضی سیستم پول نقدی بر اساس هر منطقه جایگزین سیستم فعلی خواهد شد.
منبع

خب این الآن چه فرقی کرده , ما که باید پول رو بالاخره بدیم چه فرقی میکنه اینجوری نباشه یه جور دیگه باشه:d

تیتر خبر طوریه که آدم فک میکنه point برداشته شده و دیگه همه چی تو لایو رایگانه:d

Shit . نکنین این کارو . الان من باید با کارت پارسیان پول بریزم به حسابشون چیزی بخرم ؟ :d
بیخیال باو این مسخره بازی ها چیست . باید راه بیفتیم دنبال کسایی که Credit دارن یا چیزای مشابه :|
امیدوارم شایعه باشد و این اتفاق نیفته

من فکر کردم میخواد رایگان بشه با پوینت حداقل تو ایران هم میشد خرید ولی اگه با مستر کارت و ویزا کارت بشه ما که نمیتونیم بخریم:((البته بعضی از بانک ها تو ایران ویزا کارت صادر میکنن)فکرش رو بکنید اگه ایران تو تحریم نبود دی ال سی گیرز اف وار 3 میخریدم 10 هزار تومن=))

آخه با کارت کدوم بانک ما واسه اینا پول بریزیم ؟؟

دوست عزیز میشه مثل PS3 شما ماکروسافت کارت میخرین برای مثال 50 دلار توش پول هستش دیگه 800 و 4000 تایی و..... نیست .

به خاطر این که خیلی ها با این سیستم گیج میشن البته منظور خبر اصلی همین هستش .

به هر حال سیستم پولی تغییری نمیکنه فقط شما به جای POINTS واحد پول هر منطقه رو میبینین همین برای اروپا مثلا یورو برای آمریکا دلار برای آسیا هم .... .

به نظر من سیستم پوینت در حال حاضر سیستم بهتریه.تغییرش اصلا به نفع ما نیست حداقل.
به طور فرضی سیستم پول نقدی بر اساس هر منطقه جایگزین سیستم فعلی خواهد شد.
همین الان هم همینطوریه.در حال حاضر مثلا هر 1600 پوینتِ امریکا تقریبا معادل 2100 پوینت اکانت انگلیس یا اروپاست.یعنی از نظر قیمت خرید اولیه پوینت معادل سازی شده.

Shit . نکنین این کارو . الان من باید با کارت پارسیان پول بریزم به حسابشون چیزی بخرم ؟ :d
بیخیال باو این مسخره بازی ها چیست . باید راه بیفتیم دنبال کسایی که Credit دارن یا چیزای مشابه :|
امیدوارم شایعه باشد و این اتفاق نیفته
همین چیزایی که نوید گفت ! :d
واقعا مسخره است اگه این اتفاق بیفته !

ولی خداییش چی میشد اگه لایو کلا مجانی میبود , مثلا میشد dlc ها رو رایگان دانلود کرد , بازی های آرکید رو هم رایگان دانلود کرد :d

آرزو بر گیمرها عیب نیست ..............:d

احتمال بسیار زیاد تلفیقی از استفاده ی Credit card به صورت مستقیم و خرید کارتهای حاوی دلار ( 20$ 50$ و ... ) خواهد بود .
هر کی Credit card داره با اون میخره .
هر کی نداره کارتهای مخصوص لایو رو میخره .
خیلی فرق نمیکنه ...

خب این الآن چه فرقی کرده , ما که باید پول رو بالاخره بدیم چه فرقی میکنه اینجوری نباشه یه جور دیگه باشه:d

تیتر خبر طوریه که آدم فک میکنه point برداشته شده و دیگه همه چی تو لایو رایگانه:d
خر همونه، پالونش فقط عوض شده اینه دیگه:دی

میدونم تاپیک قدیمیه، تو گوگل داشتم میگشتم اینو پیدا کردم

دوستانی که نگران هستن که دیگه نشه پوینت کارتها رو خرید، همین الان پوینتها رو چطور میخرید؟ مستقیم با مستر/ویزا که نمی خرید، به وسیله واسطه ای چیزی به پوینتها دسترسی پیدا میکند، خب بوسیله همونا باز میتونید جایگرین پوینت رو دریافت کنید

بنظر من اگه میخوان تغییری بدن که بازی کننده ها خوشحال بشن باید همون Achivement هارو بجاش پول بدن نه این کارا!
اینطوری میشه انصاف یکی بازی بیشتر میکنه و کارش رو بلده تا حدودی گیرش میاد بعدش هم تشویق به خرید میشه
کسانی هم که همینطوری بازی میکنن یا میگیرن یا خرید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or