Microsoft Point

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان نمی دونستم سوالم رو کجا بپرسم به همین خاطر اینجا میگم
من میخوام یه 1600 پوینتی بگیرم و 2 تا بازیه shadow complex ,limbo رو میخوام
اما پولم به یکیش میرسه میشه بگید کدوم رو اول بخرم؟؟

ممنون میشم جواب بدید

سلام

ممنون میشم جواب بدید
هر چند Limbo از بعضی لحاظ زیباتره، ولی من Shadow Complex رو پیشنهاد میدم.

هم طولانی تره، هم ارزش تکرارش خیلی بالاتره، داستان جالبی داره، از لحاظ گرافیکی بهترین بازی آرکید موجوده. Feature های بازی هم بیشتر و متنوع تره. در کل ارزش 1200 پوینت رو بیشتر داره تا Limbo. ولی خُب سعی کن Limbo هم بعدا بگیری:دی

سلام

ممنون میشم جواب بدید
limbo یه بازی ماجرایی پلتفرمر ولی shadow complex اکشنه. هر دو بازیهای خوبی هستن ولی به نظر من limbo از اون بازیهایی هست که همه باید بازیش کنن. یعنی limbo رو بگیر

هر چند Limbo از بعضی لحاظ زیباتره، ولی من Shadow Complex رو پیشنهاد میدم.

هم طولانی تره، هم ارزش تکرارش خیلی بالاتره، داستان جالبی داره، از لحاظ گرافیکی بهترین بازی آرکید موجوده. Feature های بازی هم بیشتر و متنوع تره. در کل ارزش 1200 پوینت رو بیشتر داره تا Limbo. ولی خُب سعی کن Limbo هم بعدا بگیری:دی

limbo یه بازی ماجرایی پلتفرمر ولی shadow complex اکشنه. هر دو بازیهای خوبی هستن ولی به نظر من limbo از اون بازیهایی هست که همه باید بازیش کنن. یعنی limbo رو بگیر

ممنون باورم نمیشد اینقدر سریع جواب بدید:d:x
فک کنم چون خونم بیشتر به اکشن میکشه اول شادو رو بگیرم 2 3 هفته دیگه هم این لیمبو:d
راستی یه سوال:
تو ps3 ما میتونیم اکنتمون رو تو 5 تا ps3 اکتیو کنیم.یعنی وقتی به بازی میخریم با 5 نفر شیر میکنیم و در مقابل از اونا هم بازی میگیرم(مثلا من یه بار 50 دلارو شارج کردم و 4 تا بازی خودم خریدم آخر سر هم نزیدگه 9 تا بازی و dlc گیرم اومد.
حالا همچین کاری تو 360 امکان داره؟؟

سلام
دوستان من 2 سوال دیگه هم دارم.
من اکنتم usa هست و جایی که میخوام ازش کارت بگیرم 1600 پوینت رو میده 28 باسه اکک امریکا.
اما 2100 پوینت رو باسه اکنت اروپا میده 30 .
1. ایا مثلا قیمت شادو کامپلس یا لیمبو که در اکنت امریکا 1200 پوینت هست در اروپا بیشتر یا کمتره؟؟
2.اگه قیمتش بیشتر نباشه خوب به صرفه تره که اونو بخرم اما سوالم اینجاس که اگه یه یوزر دیگه بسازم تو 360 و بعد یه اکنت اروپا روش انوقت بازی رو از اکنت اروپا بخرم و رو هارد ذخیره شه بعد میتونم بیام تو اکنت خودم و باش بازی کنم(اکنت امریکا ی خودم) ؟؟؟؟اچویمنت های بازی تو اکک من هم میاد که usa هست؟؟

ممنون میشم جواب بدید

بااو
دوستان کد رو گرفتم تو اکنت اروپام زدم میگه اطلاعات رو تکمیل کن
میشه یکی یه آدرس و کد پستی لندن یا یه جایی از اروپا رو بده
ممنون

سلام میشه یه جایی رو معرفی کنید که مثل گرگهای درنده موقع خرید پوینت یا اکانت لایو پولها رو نخورند:-s:(( و منصفانه قیمت بدهند
راحت تر بگم از کجا بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or