MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

خوب بنده هم تا الان 300 تا گرفتم منظورم Point live هست
کلا عالی هست و تقریبا به درد بخور هست و راخت میشه تهیش کرد اما خوب وقت و اعصاب میخواد
بیشتر بچه هایی که سنشون پاینیه و وقت اضافی دارن میتونن راحت بگیرنش
یادتون نره ایدی جدید درست کنین دقت نکنین ایدیاتون بن میشه
بهتره با 1کی یا 2 تا و چیز پی ان درستش کنید

نه من تا الان 10 تا اکانت دارم و هیچ مشکلی نداره و تا حالا نزدیک به 3000 تا ازش کشیدم و هیچ مشکلی که نداره هیچ تازه اکانتام دوبله سوبله شده روزی 44 تا می تونم بگیرم تازه بدونه آفر:
65024088709566734491.png

متاسفانه سیستم پی چی ان من ساکس هست و با این سیستم نمیشه وارد اون سایت شد
دیروز با برنامه الترا وارد شدم و تا 79 امتیاز گرفتم اما امروز که رفتم دیدم اکانت رو بسته . فکر کنم بخاطر ای پی الترا بوده که همگانیه
راهی نیست که من هم بتونم استفاده کنم ؟

رحمان جان من راهنمای کاملشو بلدم باید یه روز وقت بزارم اگه البته بچه ها پایه باشن تو یه تاپیک همه رو توضیح بدم؟یعنی اگه موافقت کنند من تاپیکشو میزارم که بروبچ راحت استفاده کنند.

آقایون من یه سوالی داشتم من سه ماه مجانی به ایکس باکس لایو وصل شدم حالا می خوام گلد بخرم ببینم مهمه که اون گلد برای کدوم کشوره ؟

آخه بد بختی کشورم رو تو ایکس باکس لایو کانادا انتخاب کردم

آقایون من یه سوالی داشتم من سه ماه مجانی به ایکس باکس لایو وصل شدم حالا می خوام گلد بخرم ببینم مهمه که اون گلد برای کدوم کشوره ؟

آخه بد بختی کشورم رو تو ایکس باکس لایو کانادا انتخاب کردم
دوست عزیز اگه تا حالا عوضش نکردی میتونی به صورت رایگان 1 بار کشورتو عوض کنی .یادت باشه فقط یه بار. اینم بگم که اگه عوض کردی دیگه تا یک سال دیگه نمیتونی عوضش کنی

دوست عزیز اگه تا حالا عوضش نکردی میتونی به صورت رایگان 1 بار کشورتو عوض کنی .یادت باشه فقط یه بار. اینم بگم که اگه عوض کردی دیگه تا یک سال دیگه نمیتونی عوضش کنی
یه سوال دیگه هم داشتم این که من الان بعد از یک ماه می خوام به ایکس باکس لایو وصل بشم میگه یه آپدیت هست باید انجام بشه به نظر شما اگه انجام بدم فریمور دستگاهم از بین میره

میشه بگید از کجا میتونم کشورم رو عوض کنم ؟ و اینکه آمریکا بگذارم بهتره یا اروپا
درحال حاضر کشورم انگلیسه . میخواستم United state بگذارم اما اشتباهی رو بالایی مونده بود و شده United Kingdom

بچه ها من ثبت نام کردم همه کاراشو انجام دادم اولش بم 20 تا بیشتر نداد تا الان تونستم 85 تا بگیرم ولی یه روز که گذشته وقتی از سرچ استفاده می کنم دیگه اضافه نمیشه
در ضمن حتما باید refer to friends رو بزنیم ؟؟؟؟ من هرچی زدم کار نکرده

با سلام
یه مشکل:وقتی روی قسمتی که credit ها رو زده کلیک می کنید بایست زیرش یه صفحه ی کوچک که در آن گزینه های redeem و discover هست بیاد. ولی من الان که می زنم یه گزینه loading می آد . 3 نقطه جلوش! و همینجوری می مونه! برای شما هم این مشکل پیش اومده؟! حالا چجوری می شه پوینت ازش گرفت؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or