نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2015 Press Conference

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
3py08v7ftf98.jpg

p905qeskccp5.gif

hk8142v0jq19hvrbjye6.jpg

o80yart2l2fdss4y2zhc.jpg
wt128x455a7w.gif
0unlkdf66l0p.gif

7zv3ommzaevj.jpg
d43vtwi0dhsb.gif

ftifv7wcser7.gif
ddpd70uifgyz.gif

7iv7c0palsjpqw4ptc5k.jpg

tyw47st4huk4.jpg
lz3890y2wb3q.jpg
djlw78kmv2ah.jpg

mhhv1jjibigj.jpg
1o7nf72oro5i.jpg
0by52271kh7s.jpg

تشکر ویژه از
ヽ(。_°)ノ بابت طراحی بنر ها

تاپیک به مرور آپدیت می شود...

آخرین ویرایش:
پنچ ساعت و پنجاه دقیقه مانده تا کنفرانس.:d
من اولین بارمه کنفرانس آنلاین میخوام ببینم ... (تا حالا لایو بلاگ بوده) از لینک هایی که تو پست اول هست کدوم بهتره برای تماشای آنلاین؟

من معمولاً از YouTube می بینم ، کیفیت را با توجه به اینترنت شما تنظیم می کند تا بدون هیچ تاخیری ببینید .

پنچ ساعت و پنجاه دقیقه مانده تا کنفرانس.:d
من اولین بارمه کنفرانس آنلاین میخوام ببینم ... (تا حالا لایو بلاگ بوده) از لینک هایی که تو پست اول هست کدوم بهتره برای تماشای آنلاین؟
باید برای هر سه تاش آماده باشی که مثلا اگه تویچ ترکید بری یوتوب:d

بد نیست عین E3 یک توضیحی بدم درمورد پخش کننده‌ها...
Twitch مشکلات زیادی برای ما ایرانیا داره چون نرم‌افزارهای مختلفی روش نصبه برای تماشای راحت‌تر که متاسفانه نت خوبی هم میخواد..
Youtube جدیدا اضافه شده و تجربه‌ها متفاوت بوده.. حتما HTML 5 رو بگیرید تا راحت تر تماشا کنید..
سایت خود مایکروسافت جایی بود که من در کمال تعجب برای E3 انتخاب کردم.. قبلا خیلی سنگین بود و تنظیمات اتوماتش آدم رو دیوانه میکرد (یهو میبرد 1080 گیر میکرد بعد میومد رو 240..) ولی توی E3 قبلی خیلی راحت بافر میکرد و قطعی‌های خیلی ریزی داشت...

پیشنهاد من به ترتیب (البته نسبت به نت ایران)
YouTube
سایت مایکروسافت
Twitch
البته قبل از شروع کنفرانس، یه سری تریلر پخش میشه اونجا بهترین موقع برای امتحان این سه سایته...

پ.ن:فراموش نکنید می‌تونید از روی کنسول Xbox One هم تماشا کنید (با برنامه XLEi) اگر هم نمیخواید روی تلوزیون باشه استریم کنید روی کامپیوترتون (البته ویندوز 10 نیازه...)

آخرین ویرایش:
جالبه قیمت Elite Controller نزدیک به 42% کاهش قیمت داشته تو آمازون... حالا معلوم نیست اشتباهه، تخفیف محدوده یا کاهش قیمت دائمی.. هر چی هست توی GC معلوم میشه:d

به نظرتون امروز اسپنسر تیشرت کدوم بازی رو می پوشه؟ من فکر کنم تیشرت Gears of War تنش باشه :دی ولی جالب میشه اگه لوگوی یه بازی جدید رو تیشرتش باشه، بعد اواخر کنفرانس همون بازی رو معرفی کنن :دی

به نظر خودم لوگو پلاتینوم :دی

تیشرت اسپنسر:

در مورد این تصویر لری هرب رفته بود با گرینبرگ در مورد کنفرانس بصورت زنده داشت صحبت میکرد (که گرینبرگ تی شرت کوانتوم بریک تنش بود :دی ) اکثرا در مورد این سنجاق سینه ها بود
ولی خب گرینبرگ در توصیف کنفرانس گفت Games Games Games :دی و گفت سوپرایز داریم (که اسپنسر یه چیزی گفت خندشون رفت هوا :دی ) و در مورد کرکداون هم اگه اشتباه نکنم گفت World Premiere خواهد بود
آخرش هم اسپنسر پشت لری هرب که عکسش بالا گذاشتم ظاهر شد و به ملت سلام کرد :دی

تیشرت اسپنسر:

در مورد این تصویر لری هرب رفته بود با گرینبرگ در مورد کنفرانس بصورت زنده داشت صحبت میکرد (که گرینبرگ تی شرت کوانتوم بریک تنش بود :دی ) اکثرا در مورد این سنجاق سینه ها بود
ولی خب گرینبرگ در توصیف کنفرانس گفت Games Games Games :دی و گفت سوپرایز داریم (که اسپنسر یه چیزی گفت خندشون رفت هوا :دی ) و در مورد کرکداون هم اگه اشتباه نکنم گفت World Premiere خواهد بود
آخرش هم اسپنسر پشت لری هرب که عکسش بالا گذاشتم ظاهر شد و به ملت سلام کرد :دی
لری یواش یواش داره اون حقوقی که میگیره رو حلال میکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or