فکر کنم 3 تا آپدیت دادن تو دو هفتهحس میکنم از Win 10 واسه X1 هم رونمایی میشه چون چند روزه چپ و راست دارن آپدیت میدنهر وقت زیاد آپدیت میدن یعنی قراره یه چیز جدید به کنسول اضافه کنن مثل همون قضیه Backward Compatibility
![]()
احتمال ویندوز ۱۰ خیلی بالاست خود نلسون هم اشاره کرده بود اینا مال ۱۰اه ولی اگر زمینه ساز باشن اون اخری نباید تپل باشه:dفکر کنم 3 تا آپدیت دادن تو دو هفته:d
هیچی هم عوض نمیشه ... حالا معلوم نیست دارم زمینه سازی میکنن یه دفعه 3 گیگ آپدیت بدن:d
I'm Sam Lake from Remedy.آخ آخ با اون لهجه و طرز صحبت کردن دوست داشتنیش می خواد بیاد رو استیج![]()
یعنی بیاد مثل بتسدا که فال اوت 3 رو مجانی داره میده، آلن ویک رو همراه با کوانتوم بریک رایگان بده واسه من بهترین کنفرانس امسال رقم می خوره :d
آخ آخ با اون لهجه و طرز صحبت کردن دوست داشتنیش می خواد بیاد رو استیجسم لیک دوست داشتنی هم آماده شده:d
![]()
پست اول تاپیک نوشته شده.زمانش کی میشه به وقت ما دقیقا؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
من هم به چند نفر دیگه همینو گفتم دیشب، احتمالا می گن کسایی که بازی رو پیش خرید کنن کل پکیج آلن ویک رو به صورت رایگان بهشون می دیم :bighug:آخ آخ با اون لهجه و طرز صحبت کردن دوست داشتنیش می خواد بیاد رو استیج![]()
یعنی بیاد مثل بتسدا که فال اوت 3 رو مجانی داره میده، آلن ویک رو همراه با کوانتوم بریک رایگان بده واسه من بهترین کنفرانس امسال رقم می خوره :d
فک نمیکنم دیگه این اتفاق بیافته، با این قابلیت BC دیگه HD Remaster کم ارزش شده...نمی دونم این خبر رو یادتون هست یا نه
Microsoft hints at Alan Wake HD remaster | Metro News
به نظرم تو GC همین رو رسما اعلام میکنن.