نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
خب واسه خوابوندن هایپ احتمالی یه سری از دوستان یه مروری داشته باشیم رو کنفرانس 5 سال اخیر مایکروسافت توی GC :دی
سال 2009، کنفرانس مشترک مایکروسافت و Lionhead به مدت 35 دقیقه که کلش مربوط به Fable III بود :دی
سال 2010، کنفرانس نداشت.
سال 2011، کنفرانس نداشت.
سال 2012، کنفرانس نداشت.
سال 2013، یک کنفرانس 45 دقیقه ای که Fable Legends معرفی شد به علاوه یکی دو تا بازی مستقل. همین طور باندل Fifa 14 هم معرفی شد.

با توجه به نمایش QB که تا الان نمایش خاصی نداشته، مشخصا کنفرانس 2014 بهتر از چند سال اخیر میشه ولی خب به نظرم مایکروسافت هیچ وقت اروپا رو جدی نگرفته، به طبع اونا هم مایکروسافت رو جدی نگرفتن! :دی امیدوارم امسال وضعیت خیلی بهتر بشه و حداقل 60 دقیقه کنفرانس باشه با نمایش حداقل 1 بازی خفن جدید :دی ولی خب مشخص نیست چی پیش میاد و ممکنه فقط بازی هایی که تا حالا معرفی شده بودن رو نمایش بدن.

35647567213312705907.png

Unannounced Title from Volition
If you want to be the first to hear what the title is, attend the panel, "QUIZ SHOW HOUR WITH VOLITION - PROJECT REVEAL & PRIZES!" Friday, August 29th at 10:00am in the Sandworm Theatre. We will be booking limited 30-minute appointments for this title.

==================

انتظار یه کنفرانس خفن رو نداشته باشید، همین QB برای من کافیه، ولی به احتمال زیاد یه بازی از استودیو های اروپایی معرفی میشه.
البته اون بازی می‌تونه یه چیز تو مایه های Fighter Within باشه. :)

==================
^
پارسال FW هم معرفی شد، یادت رفته مگه ؟ :)) :|

آخرین ویرایش:
خب واسه خوابوندن هایپ احتمالی یه سری از دوستان یه مروری داشته باشیم رو کنفرانس 5 سال اخیر مایکروسافت توی GC :دی
سال 2009، کنفرانس مشترک مایکروسافت و Lionhead به مدت 35 دقیقه که کلش مربوط به Fable III بود :دی
سال 2010، کنفرانس نداشت.
سال 2011، کنفرانس نداشت.
سال 2012، کنفرانس نداشت.
سال 2013، یک کنفرانس 45 دقیقه ای که Fable Legends معرفی شد به علاوه یکی دو تا بازی مستقل. همین طور باندل Fifa 14 هم معرفی شد.

با توجه به نمایش QB که تا الان نمایش خاصی نداشته، مشخصا کنفرانس 2014 بهتر از چند سال اخیر میشه ولی خب به نظرم مایکروسافت هیچ وقت اروپا رو جدی نگرفته، به طبع اونا هم مایکروسافت رو جدی نگرفتن! :دی امیدوارم امسال وضعیت خیلی بهتر بشه و حداقل 60 دقیقه کنفرانس باشه با نمایش حداقل 1 بازی خفن جدید :دی ولی خب مشخص نیست چی پیش میاد و ممکنه فقط بازی هایی که تا حالا معرفی شده بودن رو نمایش بدن.

با توجه به این سابقه درخشان:

فک کنم امسال هم 35 دیقه Fable رو نشون بدن.. اون گوشه موشه ها هم سم لیک یه شیرجه مکس پینی بزنه:d

فک کنم امسال هم 35 دیقه Fable رو نشون بدن.. اون گوشه موشه ها هم سم لیک یه شیرجه مکس پینی بزنه
بر عکس. چیزی که مشخصه اینه که مایکروسافت اول این کنفرانس رو دقیقا به خاطره محبوبیت رمدی، سم لیک و بازی هاش داره برگذار میکنه.
اول که کوانتوم رو فرستادن واسه گیمزکام دیدن باید اون تریلر رو میذاشتن تو تو خود کنفرانس E3 ولی خریت کردن و زودتر نشونش دادن :d حالا دیدن واسه طرفدارها چقدر مهمه دیگه خدایی زشت بود تو گیمزکام هم واسه این بازی کم بذارن :d واسه فیبل به اندازه کافی وقت گذاشتن. یه 5 دقیقه میره واسه معرفی هیروی جدید.
به نظر من اصلی ترین دلیل برگذاری کنفرانس مایکرو همین کوانتوم بریک هست. اگر دوباره یه باندل رایگان فیفا 15 هم بذارن در کنار فورتزا هورایزن شدیدا تو اروپا به نفعشون هست. اروپا به فوتبال و ریسینگ ختم میشه همیشه :d
خدا کنه این کوانتوم فروش خوبی داشته باشه. بازی موفق شه و پشت بندش Alan wake 2 و Ip جدید معرفی کنن.
من اگه جای ممد فروبری بودم همه رو به تگ
speechless# تو امضا دعوت می کردم. خیره سرت فیل اسپنسر سایتی :|

کلا گیمزکام که مشخصه 99% واسه کوانتوم بریک ملت منتظرن :دی حالا 2015 هم به نظرم انقدر بازی واسش داره که نخواد عنوان جدیدی فعلا تایید کنه :-/ ولی بعید نیست عنوان جدیدی برای 2016 تایید کنه که نشون بده 2016 هم دستشون پره حداقل :-/ و هرچی داشتن و نداشتن این 2سال(2014 و 2015 ) دادن بیرون :-"

خدا کنه این کوانتوم فروش خوبی داشته باشه. بازی موفق شه و پشت بندش Alan wake 2 و Ip جدید معرفی کنن.

یعنی میشه
hanghead.gif

یعنی میشه یا 5 یا Five :-/SR V تایید بشه؟
_slowdance__by_serge.gif
البته بعید میدونم تا سال بعد سر و کلش پیدا بشه :دی

کاش یه تریلری هم از این هیلو 5 نشون بدن امید رو به تیم ملی برگردونن!!!

VGX/VGA 2014 Or E3 2015 :-/ :دی
زودتر از این 2تا اصلا منتظرش نباید بود :دی

شانگهای
#Iwanttobelieve

امیدوارم بازیش از دمو و نقاشی فراتر بره :( :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or