Frobary Loyal Member Aug 1, 2014 #1 خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه. آخرین ویرایش: Aug 1, 2014
خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.
AchyTunic I'll be watching over you کاربر سایت Aug 12, 2014 #287 احساس خوشبخت بودن بهم دست داد شروع شد . . .
ERFANMIJANY کاربر سایت Aug 12, 2014 #290 داداش برو به سایت اصلی اینم لینک #xboxgamescom 2014 - Experience the best of Xbox direct from gamescom
داداش برو به سایت اصلی اینم لینک #xboxgamescom 2014 - Experience the best of Xbox direct from gamescom
ヽ(。_°)ノ Death may be my only freedom کاربر سایت Aug 12, 2014 #291 نوشته شده توسط ERFANMIJANY: داداش برو به سایت اصلی اینم لینک #xboxgamescom 2014 - Experience the best of Xbox direct from gamescom بیشتر... مشکل از سایت نیست مشکل از اینترنتمونه سرعت دانلود من که یک مگ خریدم الان 12 کیلوبایته باید 220 کیلوبایت باشه
نوشته شده توسط ERFANMIJANY: داداش برو به سایت اصلی اینم لینک #xboxgamescom 2014 - Experience the best of Xbox direct from gamescom بیشتر... مشکل از سایت نیست مشکل از اینترنتمونه سرعت دانلود من که یک مگ خریدم الان 12 کیلوبایته باید 220 کیلوبایت باشه
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 12, 2014 #292 من بدخت دوشواریم اینه که الان 2 تا از همکارهام هم با تو اتاقن نمیتونم صدای موبایل رو زیاد کنم ==> تقریبا چیزی نمیشنوم دم حاجی گرم ، دفتر چه نت خوبی داره :d
من بدخت دوشواریم اینه که الان 2 تا از همکارهام هم با تو اتاقن نمیتونم صدای موبایل رو زیاد کنم ==> تقریبا چیزی نمیشنوم دم حاجی گرم ، دفتر چه نت خوبی داره :d
P3RsiAN boY کاربر سایت Aug 12, 2014 #293 سلام برید اینجا ببینید Watch gamescom 2014 Xbox Briefing Live Here - Xbox Live's Major Nelson
AchyTunic I'll be watching over you کاربر سایت Aug 12, 2014 #296 A.ss Creed:U و باز هم یه تریلر خفن :bighug:
A l i N T 7 7 کاربر سایت Aug 12, 2014 #298 اووووووووووووووووفففففف با تریلر اساسین شروع شد خیلی شاخخ بود
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Aug 12, 2014 #300 رئیس قسمت آلمانی اومده داره آلمانی حرف میزنه ! بعد هم اسپنسر اومد