نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2021 Press Conference

Dreadlord

کاربر سایت
IMG_20210526_223451.jpg

[ویرایش]: مایکروسافت بطور رسمی از نمایش خود با نام Xbox & Bethesda Games Showcase پرده برداشت.

تاریخ مراسم: 23 خرداد ساعت 21:30

تمرکز مراسم: بازیهای Xbox Game Studios و Bethesda و همچنین پارتنرها و بازیسازان دیگر از سراسر جهان

زمان مراسم: 90 دقیقه.

این مراسم بصورت زنده از صفحات Xbox در:

Twitch
Youtube
Twitter
Facebook

پخش خواهد شد.

xbox-bethesda-e3-2021-plans.jpg

بعد از یکسال غیبت، E3 دوباره برگشته و به همین دلیل گیمرها شوق زیادی برای مراسم امسال دارند. هرچند با توجه به همه گیری ویروس کرونا قراره مراسم امسال با فرمتی کاملا آنلاین برگزار بشه و دیگه شاهد جمعیت و هیاهوی زیاد در کنفرانس ها نیستیم، اما این دلیل نمیشه که سیلی از بازیها و نمایش های جدید نبینیم.

IMG_20210516_083127.jpg

چه انتظاراتی باید از کنفرانس مایکروسافت داشته باشیم؟​

اولین چیزی که انتظار میره، یک نمایش از Halo Infinite به همراه تاریخ عرضه است. به همین شکل تریلری از بازی Grounded و اینکه چه زمانی از early access خارج شده و بصورت یک بازی کامل عرضه میشه. همینطور با توجه به اتمام پروسه ساخت Psychonauts 2 انتظار میره که تاریخ عرضه این بازی هم به همراه یک لانچ تریلر اعلام بشه. احتمالا نسخه کنسولی Microsoft Flight Simulator هم نمایش جدیدی همراه با تاریخ عرضه داشته باشه.

اما شاید مورد انتظارترین نمایش مراسم امسال، دستپخت جدید Bethesda Game Studios یعنی Starfield هست. بازی مرموزی که سه سال از معرفی اون میگذره و چندین ساله که بی سر و صدا در دست ساخته. با توجه به خریده شدن کمپانی بتسدا در سال گذشته، احتمالا مایکروسافت حساب زیادی روی این عنوان که اولین IP جدید Bethesda Game Studios در 25 سال اخیر هستش، کرده و همه منتظر یک معرفی کامل از اون هستیم.

عنوان بعدی که دوستداران سبک ریسینگ و ماشین سواری منتظر اون هستند، شماره بعدی سری Forza Horizon هست. با وجود اینکه شماره پنجم این عنوان هنوز معرفی نشده اما شایعات قوی و بسیار زیادی در چند ماه اخیر شکل گرفته و میتوان انتظار رونمایی از اون رو در مراسم امسال داشت.

به گفته اینسایدر و گزارشگر سایت Gamesbeat جف گراب، مایکروسافت اینبار قصد نمایش CG نداشته و احتمالا بیشتر تریلرها از بازیهای نزدیک به عرضه و بصورت گیم پلی هستند. به هرحال باید منتظر موند و دید از بین عناوین متعدد و زیادی که تا بحال از طرف Xbox معرفی شدند کدام بازیها نمایش جدید خواهند داشت.

غیر از عناوین فرست پارتی، انتظار میره مایکروسافت قراردادهای متعددی با استودیوها و ناشرهای third party هم داشته باشه و از اون ها بصورت day one on gamepass یا انحصاری پلتفرم های خودش معرفی کنه. تا بحال شایعات زیادی در این زمینه هم وجود داشته و باید دید تا چه حد این شایعات درست از آب درمیان.

امیدواریم که E3 امسال، شروع برگشت به شکوه گذشته این مراسم پرطرفدار باشه و تمام گیمرهایی که منتظر عناوین مورد علاقه خود هستند رو راضی کنه.

آخرین ویرایش:
به نظر من نمایش زیاد جالب نبود، اول اینکه تکلیف یه خروار بازی که قبلا معرفی کرده بودن اصلا معلوم نشد، هیچ اشاره ای هم بهشون نشد.
بین نمایش ها هم replaced, stalker و atomic heart + شاید 1-2 تا بازی دیگه که اسمشون یادم نیست رو پسندیدیم :-"

از استارفیلد همچنان چیز خاصی نمیدونیم :( هیلو که کلا ازش اسمی نمیبریم معلوم نیست چطوری میشه، یه سری معرفی دیگه هم که cg بودن....
خلاصه اینکه 6/10 :-"

بسیار هم عالی
فورزا و پلیگ تیل :-t:-t:-t
هیلو هم اکی شده بود
Age of empires :x

گیم پس چی شد اصن :)))
دارندگان گیم پس دیگه spoiled ترین افراد روزگارن :D:D

ایشالا مام وضعومن توپ شه رو پی سی بگیریم فیض ببریم
--
پ.ن : یه سری از دوستانم هستن کلا هیت دارن رو این ایکس باکس بنده خدا
اسپنسر میاد صحبت میکنه
- خاک بر سرشون فقط اومدن صحبت کردن
میان تریلر سی جی نشون میدن گیم معرفی میکنن
- خاک بر سرشون فقط سی جی نشون دادن چرا گیم پلی نشون ندادن
میان پشت هم گیم پلی نشون میدن از بازی
- این چه وضع نمایشه چرا پشت هم نشون گیم نشون میدن چرا فاصله نداره بینش حرف نمی زنن

فلایت - هیدیس- استاکر- هیلو - گراندد - آوترورلدز2- هورایزون5-استارفیلد و ...
کلی بازی هم بود که نشون ندادن (هل بلید - فوتزا موتور اسپرت - فیبل - آواد و....)
مایکرویی که داره تو صنعت بزرگتر و گیم پسی که داره تبدیل به غول میشه!
بی برو برگرد بهترین کنفرانس مایکرو بود
9.5/10

فکر نکنم! :D شاید با یه بازی دیگه اشتباه گرفتی که خیلی به این شباهت داره و چند سال پیش اومده بود ولی به جای جک جونور، یه مشت کاراکتر ژله‌ای و رنگی داشت که توی محیط‌های مختلف می‌افتادن به جون همدیگه! اسمش رو هم یادم رفته (بدون شوخی آلزایمر اساسی گرفتم و همه چی رو یادم میره! :|).
تازه اسم این رو هم اشتباه نوشتم! :-" Party Animals بود! :D
ویرایش: اون بازی‌ای که شبیه Party Animals بود، اسمش Gang Beasts بود. :D به طرز فجیعی هم فان بود و این هم به نظر می‌رسه خیلی مفرح و باحال باشه!
راست میگه، همین چند ماه پیش Shroud استریمش میکرد، اتفاقا هنوز تریلرش شروع شد فهمیدم همونه :دی

لینک 4k از فورزا اگه اومد بی زحمت بزارین.

نسل عجیبیه. چندماهه کنسولا اومدن تازه یه بازی نسل بعدی واقعا معرفی شد! تصور بیابونای مکزیک با اون مرسدسی که نشون دادن، توی شب 8->

به لحاظ غنی بودن کنفرانس خوبی بود ولی از لحاظ نسل بعدی بودن انتظارات منو براورده نکرد یا شاید هم بازی های مایکرو با سلیقه من جور نیست.
ولی FH5 به لحاظ نسل بعدی بودن شاهکار بود و کاملا انتظاراتمو براورده کرد.

استارفیلد فعلا برای من نا امید کننده بود یا بهتره بگم جذبم نکرد ممکنه بعدا نظرم عوض بشه ولی فقط 100 سال پیشرفت از حالا بنظرم حداکثر چیزی در حد منظومه شمسی رو میشه رفت و قضیه ستینگ بازی بیش از حد ریل بنظر میرسه. کاملا هم مشخصه بتزدا کل نیروش رو صرف 76 کرده و استارفیلد بعدا کلید خورده و اونقدر عقب هستن که برای اخر سال بعد تاریخ دادن تازه اگه تاخیر نخوره. واقعا متاسفم که چند تا از بهترین استودیو های صنعت گیم مثل بتزدا و بلیزارد و CDPR با چند تا تصمیم ساده ولی مهم احمقانه چقدر از اعتبارشون رو از دست دادن.

استاکر خیلی خوب بنظر میرسه. از همون دور اتیش نشستن شبانه و تعریف داستان اتمسفر میباره. شبیه مترو هم بود ولی مشکلی نیست. البته انتظارم از استاکر خیلی بیشتر از مترو هست.

a plague tale سورپرایز خیلی خوبی بود. همین امروز بود که بهش فکر میکردم و به خودم میگفتم کاش ادامه اش بیاد . چی از این بهتر. امیدوارم سرمایه کافی داشته باشن و ایرادات شماره قبل رو تکرار نکنن.

فورزا گرافیک خیلی خوبی داشت مبارک طرفداران ریسینگ.

دیابلو 2 اگه همیشه انلاین نباشه میشه جزو خبرهای خوب حسابش کرد. حداقل گیمرهای جدید با شاهکارهای قدیمی اشنا میشن.

ابسیدین هم خوب بتزدا رو ترول کرد مخصوصا تریلرهای استارفیلد و TES رو

ارکین هم در مسیر جاده خاکی با شتاب میتازه

هیلو هم که هیچ وقت برام جذاب نبوده چه برسه به مالتی پلیرش

بتلفیلد هم حسرت تبدیل شدنش به یه فرانچایز مالتی همیشه هست

هرچقدر سیاستهای مالی و انتشار و این مسائل مایکرو رو میپسندم همونقدر هم با سیاستهای انتخاب بازی و حمایت از توسعه دهنده های ایندی و بازی های بیخود بجای بازیهای داستانی درست و حسابی مشکل دارم. حمایت از ایندی به خودی خود بد نیست ولی اولا اسم ایندی روشه ( انگار که هالیوود بیاد از سینمای مستقل حمایت کنه . اون دیگه مستقل نیست) ثانیا بیا اول یه 4-5 تا فرانچایز AAA درست و حسابی رو بالا بیار در کنارش هم حمایت از محرومان رو ادامه بده.

در کل 10/5

ینی اینایی که میگن جز هورایزن ۵ باقی بد بود ندیدن استاکر ۲ یا استارفیلد رو دیگه؟??

معرفی بازی جدید ابسیدین چیز مهمی نیست؟

این همه بازی تریپلA مولتی دی وان گیم‌پس مهم نیست براتون؟ تا ۷۰ دلار ندید حال نمی‌کنید با بازی؟?

ای کاش گیم پلی درست حسابی استارفیلد نشون میدادن این همه هایپ و انتظار اخر همین تک تریلر.استاکر فوق العاده بود.اتمیک هارتم اگه واقعا درست بسازن بنظرم یه پدیده ای بتونه بشه.یه تریلری مثل outer worlds 2 باید برا elder scrolls تو e3 2018 میساختن. :D

کارگردانی عالی
نمایش اکثرا گیمپلی بازی ها
بازگشت هیلو اینفینیت
حضور کمرنگ اسپنسر

اگه بخوام نمره : یکی از بهترین نمایش های اکس باکس تو ۱۵ سال گذشته ۸.۵/۱۰
همون مورد آخر واقعا باعث شد کنفرانس طه سر و گردن از بقیه کنفرانس ماکرو سال های پیش بالاتر بره

در کل واقعا کنفرانس خیلی خوبی بود ولی برای من با اون سوپرایز خفنش عالی تلقی میشه .

Starfield متاسفانه چند دقیقه دیر رسیدم و نتونستم ببینم اما Stalker 2 جو‌ و اتمسفرش که در چرنوبیل هست رو بشدت دوست داشتم و در کنارش گرافیک خفنی هم داشت .

Somerville جزو‌ اون بازیهای ایندی طوری هست که خیلی ازش خوشم اومد ، در کنارش Replaced هم واقعا چشمگیر بود .

Battlefield رو‌ نمیدونم چرا ولی واقعا فرای انتظارم بود و خیلی حس سنگینی بهش داشتم ، امیدوارم موقع عرضه هم همینطور باشه . Hades هم اومد روی Xbox و مشتاقم تجربه اش کنم این عنوان تا این حد تحسین شده رو ، اون Outer World هم که قشنگ گوینده اش اومد به ریش همه خندید و رفت :D!

نمایش سینماتیک‌ Halo همه‌چیز رو مرموز تر کرد و لذت دیدن جان رو دوباره با خودش آورد ، اما حقیقتا دیگه منتظر بودم گیم-پلی فوتیج از کمپین ببینم ! این وسط FH 5 بود که فکر کنم نسل بعدی ترین چیزی بود که تا الان دیدم و اصلا عجیب غریب خفن بود .

و در انتها سوپرایز اصلی نمایش برای من ، شماره بعدی The Plague Tale بود که اصلا فکرشم نمیکردم . شماره اول یکی از یونیک ترین تجربه های نسل پیشم رو در بر داشت ، هنوز اون صحنه رسیدن به اون دشت مردگان جنگ جلوی چشمام هست و بی اندازه واسه من این معرفی با ارزش بود و یکی از Most Anticipated های من هم داستان طاعون (!) هست .

کنفرانس خوبی بود و ارزش یک گیگی که امشب دادم بهش کجا یک گیگی که دیشب سر یوبی شت دادم کجا!
از نمایش استاکر 2 واقعا لذت بردم و میتونم بگم اولین بازی اول شخصی هست که دوس دارم بگیرم تا آخرش برم و از نمایش فورزا هم لذت بردم منتها حس میکنم باید حتما مولتی بازی کنی تا نهایت لذت ببری. مشخصات سیستم که نمیکشه از کنسول هم که خبری نیست ... میره توی wish list عملا برام.
این گیم پس برای دارندگان کنسول و الخصوص PC High End واقعا نعمته هر چند که از کاراییش خبر ندارم.

مبارک دوستان ایکس باکسی ... with love

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or