نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2021 Press Conference

Dreadlord

کاربر سایت
IMG_20210526_223451.jpg

[ویرایش]: مایکروسافت بطور رسمی از نمایش خود با نام Xbox & Bethesda Games Showcase پرده برداشت.

تاریخ مراسم: 23 خرداد ساعت 21:30

تمرکز مراسم: بازیهای Xbox Game Studios و Bethesda و همچنین پارتنرها و بازیسازان دیگر از سراسر جهان

زمان مراسم: 90 دقیقه.

این مراسم بصورت زنده از صفحات Xbox در:

Twitch
Youtube
Twitter
Facebook

پخش خواهد شد.

xbox-bethesda-e3-2021-plans.jpg

بعد از یکسال غیبت، E3 دوباره برگشته و به همین دلیل گیمرها شوق زیادی برای مراسم امسال دارند. هرچند با توجه به همه گیری ویروس کرونا قراره مراسم امسال با فرمتی کاملا آنلاین برگزار بشه و دیگه شاهد جمعیت و هیاهوی زیاد در کنفرانس ها نیستیم، اما این دلیل نمیشه که سیلی از بازیها و نمایش های جدید نبینیم.

IMG_20210516_083127.jpg

چه انتظاراتی باید از کنفرانس مایکروسافت داشته باشیم؟​

اولین چیزی که انتظار میره، یک نمایش از Halo Infinite به همراه تاریخ عرضه است. به همین شکل تریلری از بازی Grounded و اینکه چه زمانی از early access خارج شده و بصورت یک بازی کامل عرضه میشه. همینطور با توجه به اتمام پروسه ساخت Psychonauts 2 انتظار میره که تاریخ عرضه این بازی هم به همراه یک لانچ تریلر اعلام بشه. احتمالا نسخه کنسولی Microsoft Flight Simulator هم نمایش جدیدی همراه با تاریخ عرضه داشته باشه.

اما شاید مورد انتظارترین نمایش مراسم امسال، دستپخت جدید Bethesda Game Studios یعنی Starfield هست. بازی مرموزی که سه سال از معرفی اون میگذره و چندین ساله که بی سر و صدا در دست ساخته. با توجه به خریده شدن کمپانی بتسدا در سال گذشته، احتمالا مایکروسافت حساب زیادی روی این عنوان که اولین IP جدید Bethesda Game Studios در 25 سال اخیر هستش، کرده و همه منتظر یک معرفی کامل از اون هستیم.

عنوان بعدی که دوستداران سبک ریسینگ و ماشین سواری منتظر اون هستند، شماره بعدی سری Forza Horizon هست. با وجود اینکه شماره پنجم این عنوان هنوز معرفی نشده اما شایعات قوی و بسیار زیادی در چند ماه اخیر شکل گرفته و میتوان انتظار رونمایی از اون رو در مراسم امسال داشت.

به گفته اینسایدر و گزارشگر سایت Gamesbeat جف گراب، مایکروسافت اینبار قصد نمایش CG نداشته و احتمالا بیشتر تریلرها از بازیهای نزدیک به عرضه و بصورت گیم پلی هستند. به هرحال باید منتظر موند و دید از بین عناوین متعدد و زیادی که تا بحال از طرف Xbox معرفی شدند کدام بازیها نمایش جدید خواهند داشت.

غیر از عناوین فرست پارتی، انتظار میره مایکروسافت قراردادهای متعددی با استودیوها و ناشرهای third party هم داشته باشه و از اون ها بصورت day one on gamepass یا انحصاری پلتفرم های خودش معرفی کنه. تا بحال شایعات زیادی در این زمینه هم وجود داشته و باید دید تا چه حد این شایعات درست از آب درمیان.

امیدواریم که E3 امسال، شروع برگشت به شکوه گذشته این مراسم پرطرفدار باشه و تمام گیمرهایی که منتظر عناوین مورد علاقه خود هستند رو راضی کنه.

آخرین ویرایش:
HeroImage_Deals-Unlocked_1920x1080.jpg

از 3 روز دیگه تخفیفات فروشگاه مایکرو هم شروع میشه هم قسمت سخت افزار هم نرم افزار هر کی شت کوین داره تا بیشتر نریخته تتر کنه بده بازی حال کنه باهاش لااقل
  • Save up to 55% on over 500 digital games
  • Save up to 75% on select games from Xbox Game Studios
  • Save up to 60% on select PC digital games
  • Get Xbox Game Pass Ultimate for $1 for 3 months
  • Save up to 25% on select gaming accessories
  • Save on gaming PCs starting at $699

Xbox portable console could be in the works to take on the might of the Nintendo Switch Lite
Exclusive: Valve is making a Switch-like portable gaming PC
شاید، برنامه ای این وسط باشه و بحث نرم افزاری نباشه. سخت افزاری باشه
فکر نکنم مایکروسافت اونقدر احمق باشه بخواد وارد این بازار بشه :D
نینتندو با اسنایپر وایستاده کسی دور و این این بازار بیاد درجا هدشات اش می کنه.

فکر نکنم مایکروسافت اونقدر احمق باشه بخواد وارد این بازار بشه :D
نینتندو با اسنایپر وایستاده کسی دور و این این بازار بیاد درجا هدشات اش می کنه.
ربطی به احمق بودن نداره، تازه هوشمندانه هست. یه کنسول پرتابل با قدرت متوسط با کلود. و قیمت پایینتر از نینتندو.
یا با قیمت بالاتر و قدرتی در سطح سری اس. نینتندو مشکل داره تو اجرای بازیای روز مولتیها.
یه روش خوبه ککه ماکرو خانوادشو بزرگ کنه. ا حداقل با والو که نسخه پرتابل pc اش لیک شده همکاری کنه.
والو تو e3 امسال تو pcg یه اطلاعیه میده در مورد استیم، حالا چی هست و چه خبره بایئ صبر کرد تا دوشنبه بامداد شایدم تو یکشنبه شب اگه مرتبط با اکس باکس باشه، ممکنه مشخص بشه، چیه.

اون شایعه خرید آی پی و استدیو هر چی که هست امیدوارم به هیچ وجه کرایتک نباشه و مایکروسافت کلا از 100 کیلیومتریش هم رد نشه!
هیچی اضافه نمیکنه به مایکروسافت و اکس باکس , شوکیس هم بخوره تو سرشون وقتی بخواد یه چی مثل رایز باشه!

ربطی به احمق بودن نداره، تازه هوشمندانه هست. یه کنسول پرتابل با قدرت متوسط با کلود. و قیمت پایینتر از نینتندو.
یا با قیمت بالاتر و قدرتی در سطح سری اس. نینتندو مشکل داره تو اجرای بازیای روز مولتیها.
یه روش خوبه ککه ماکرو خانوادشو بزرگ کنه. ا حداقل با والو که نسخه پرتابل pc اش لیک شده همکاری کنه.
والو تو e3 امسال تو pcg یه اطلاعیه میده در مورد استیم، حالا چی هست و چه خبره بایئ صبر کرد تا دوشنبه بامداد شایدم تو یکشنبه شب اگه مرتبط با اکس باکس باشه، ممکنه مشخص بشه، چیه.

مورد اول که عملا استریم باکس ـه... مورد دوم هم احتمالا قیمت معقولی نداشته باشه. سخت افزار Series S رو یه دستگاه پرتابل؟ من اون قدره سخت افزار حالیم نیست ولی الان من به شخصه هیچ چیپ موبایل ارزون با قدرت پردازش 4 ترافلاپس نمیشناسم :دی (در نظر بگیرید حتی اگه همچین چیپی باشه برای کار کردن تو فرمت کنسول دستی باید کلی آندرکلاک شه، الان چیپ سوییچ و سوییچ لایت عملا همینن. X1 فکر کنم یه ترافلاپس قدرت داشته باشه ولی سوییچ بیشترین حدی که ازش می کشه 768MFlops ـه)

نهایتا یعنی دارید در مورد دو تا بازار خیلی کوچیکتر صحبت می کنید. بعیده همچین خبری باشه
یا اگه هست احتمالا یه Side Project سخت افزاری واسه تست کردن آب سواحله...

مورد اول که عملا استریم باکس ـه... مورد دوم هم احتمالا قیمت معقولی نداشته باشه. سخت افزار Series S رو یه دستگاه پرتابل؟ من اون قدره سخت افزار حالیم نیست ولی الان من به شخصه هیچ چیپ موبایل ارزون با قدرت پردازش 4 ترافلاپس نمیشناسم :D (در نظر بگیرید حتی اگه همچین چیپی باشه برای کار کردن تو فرمت کنسول دستی باید کلی آندرکلاک شه، الان چیپ سوییچ و سوییچ لایت عملا همینن. X1 فکر کنم یه ترافلاپس قدرت داشته باشه ولی سوییچ بیشترین حدی که ازش می کشه 768MFlops ـه)

نهایتا یعنی دارید در مورد دو تا بازار خیلی کوچیکتر صحبت می کنید. بعیده همچین خبری باشه
یا اگه هست احتمالا یه Side Project سخت افزاری واسه تست کردن آب سواحله...
پرتابل نگفتیم اندازه سوییچ.گفتیم مثل سوییچ. لپ تاپم پرتابله، قابل حمله. کوچیکش کن یکم با مانیتور ده اینچی عرضه کن.میشه کنسول دستی قابل حمل.
قیمت معقول هم مگه قیمت کنسولا به سخت افزارشون میخوره. دارن اون دو تا بجز سوییچ ضرر میدن و قرار نیست هم قیمت سوییچ بدیم. سوییچ یه کنسوله، بیشتر برا بازیای سوییچ و بازیای aaa بزرگ کمی براش میان یا با تاخیر زیاد میان.
قرار نیست یه کنسسول قابل حمل با قیمت 300 دلاری و با قدرت چند برابر سوییچ بدیم.ولی

2021-06-09_14-29-42.jpg

تازه ، خوبه طرح من اینو. :D :D
دیجیتال فاندری و تام وارن میگفتن لپ تاپ سرفیس بر پایه ایکس باز بنزیم.

اصلاح می کنم, نام صحیح کنفرانس Xbox+Betheda+EA هست.
نمایش ‌BF برای کنفرانس مایکروسافت تایید شد. بازی های ورزشی EA که همیشه تو کنفرانس مایکروسافت هستن.

----
یاد اون زمونا به خیر کنفرانس مایکروسافت ۱ ساعت بود ۱۵-۱۰ دقیقش COD بود فقط :D

یک نمایش از بخش داستانی halo باشه و بعدش هلبلید 2 و فورزا هاریزون 5 دیگه چیزی نمیخوام. مخصوصا هلبلید 2 که بالاخره یک شو کیس گرافیکی از ماکرو ببینیم . این دموهای انریل 5 بعد چشمام رو جلا داده. هلبلید 2 هم که با انریل 5 داره توسعه داده میشه.

• Like
Reactions: graywolf
حساب ایکس باکس اومده این Artwork رو منتشر کرده
View attachment 210459

این توییت رو دیدم واقعا حیف میشد اگه اینجا هم نزارم:D:D:D
View attachment 210460

از ایکس باکس بجز چیف، raz (از سایکوناتس) و کاراکتر SoT هستن.
از بتزدا هم همگی از ولفنشتاینن.

اون پایینم Rash از بتل تودز هست...

RAZ و چیف که بازیای اصلی 2021 ایکس باکسن...
WOLFENSTEIN 3 FOR 2021 CONFIRMED!!
و همچنین DLC ی Battletoads برای امسال :دی

در انتها بانجو و کازویی جدید هم به صورت سوپرایزی معرفی میشه :دی

خیلی حس میکنم ممکنه :دی

از ایکس باکس بجز چیف، raz (از سایکوناتس) و کاراکتر SoT هستن.
از بتزدا هم همگی از ولفنشتاینن.

اون پایینم Rash از بتل تودز هست...

RAZ و چیف که بازیای اصلی 2021 ایکس باکسن...
WOLFENSTEIN 3 FOR 2021 CONFIRMED!!
و همچنین DLC ی Battletoads برای امسال :D

در انتها بانجو و کازویی جدید هم به صورت سوپرایزی معرفی میشه :D

خیلی حس میکنم ممکنه :D
من از RAREفقط یه conker با کیفیت AAAمیخام و بس
اگه دابل فاین یکم خشن و بی ادب بشه به روحیش میخوره :p :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or