نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک

E3Briefing2019HERO-hero.jpg

343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.

پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
جهت تجدید خاطرات:
زمان خودش چقدر خفن و حساب شده و عالی بود اجرا و محتویات :D
اما جالبیش اینجاست ماکروسافت مث بچه مودبای همیشه راستگو سعی میکنه فقط با واقعیات جلو بره و حتی ی تریلر از پیش رندر شده خفن و سرکاری ندیدم ک ملتو هایپ کنه=)):D
به لحاظ قدرت خام اختلاف زیادی بین 360 و ps3 نبود اما سونی 80 درصد تریلر cg خفن سرکاری به ملت نشون داد همه فک میکردن از فضا اومده اما 360 همه تریلرا این گیم و این انجین بود که بنظرم اگه از روال کاری سونی اونموقع وارد عمل میشد خیلی بیشتر میفروخت 2 سال اول لانچ رو

ببینیم امسال اسپنسر اون تی شرتیو ک باید میپوشه یا نه :D
مثل اینکه جدی جدی شایعه برگشت banjo دوس داشتنی داره جدی میشه
خبر شایعه dlc بعدی ssbu برا switch شخصیت banjo قوت گرفته( بنظرم بشدت حرکت تبلیغاتی قوی و هوشمندیه) :D
و میشه حدس زد اتفاقی که با شخصیت میهمان battletods تو KI افتاد حالا احتمالا با بانجو دوس داشتنی داره اتفاق میوفته

جهت تجدید خاطرات:
واقعا خاطرات اون شب، محال یادم بره
آخه مرد مومن سال 2005 چه خاطره ای میتونیم بسازیم با این آخه. اون موقع آخرین توانایی اینترنتمون این بود که تو گوگل چهار تا عکس سرچ کنیم

واقعا خاطرات اون شب، محال یادم بره
آخه مرد مومن سال 2005 چه خاطره ای میتونیم بسازیم با این آخه. اون موقع آخرین توانایی اینترنتمون این بود که تو گوگل چهار تا عکس سرچ کنیم
یادمه همه اخبارو سال 2005 با مجله بازی رایانه داشتم ک فریم ب فریم ویدیو های منتشر شده رو با دقت نگا میکردم :D=))
اما e3 2006 یادمه بعد کنفرانس بصورت کاملا ساختار شکنانه :D تریلر asassins creed لعنتیو ک کاملا cg و فوق العاده خفن بودو با 8 days و ی تریلر تک دمو بود سونی از قدرت ps3 داده بود فوق خفنم بود از gametrailers خدا بیامرز:D دانلود کردم
بعدشم gears لعنتی هوش از سرم پروند:Drooling:

یه نکته منفی که به نظر میاد اهمیت داره:اختلاف وحشتناک حتی کنسول میان نسلی با نسل بعده
اگه نگاه کنید نمایشها مثل اینکه عمده یا حتی همشون روی pc هست ،تنها دلیلش معرفی قدرت نسل بعد میتونه باشه و گر نه مایکرو نمیاد تو کنفرانس در واقع xbox اش ، قدرت pc رو نشون بده
احتمال میدم حتی اگه x one بخواد پشتیبانی بشه تو نسل بعد حکم one xbox معمولی در مقابل xone x داشته باشه .

• Like
Reactions: X B I T B and g4mer
آقا من کلی امید داشتم که مایکروسافت قراره کنسولش رو معرفی کنه و بازی‌هاش رو نشون بده، ولی هرچی بیشتر این تاپیک رو می‌خونم بیشتر می‌فهمم انگار در این قضیه تنها هستم و کلاً امیدی نیست! :| اون از سونی که گند زد به E3 و این هم مایکروسافت. البته هنوز فکر می‌کنم حداقل اواخر کنفرانس یه چیزی نشون میدن دیگه.
ولی باز حداقل خوبه یه چیزی از Halo Infinite می‌بینیم! :دی قشنگ مشخصه این بازی قراره یه حال اساسی به سری Halo بده و یه جورایی شاید بشه نیمچه ریبوت محسوبش کرد و احتمالاً تغییرات عظیمی نسبت به قبل داشته باشه. خیلی منتظرم ببینم چه کردن و شک ندارم بازی خیلی موفق‌تر از Halo 5 عمل می‌کنه.

جای این پست اینجا نیست اما چون خودم خوشم اومد از بازیش گفتم بزارم شما هم ببینید:D
شیلترشکن باید بزنید :D
چقدر خوبه این Blasphemous! :| نشستم تریلرش رو دیدم و اغراق نیست اگه بگم با وجود بازی‌هایی مثل Death Stranding و TLoU2، این Blasphemous رفت در صدر لیست بازی‌های مورد انتظارم! یعنی یه جوری هست که انگار دقیقاً برای سلیقه من ساخته شده و اگه کل بازی مثل تریلرش باشه و در این حد جذاب، طوفان به پا میکنه!

چقدر احتمال میدید ماکروسافت استیم رو بیاره تو ایکس باکس؟ یعنی میتونه همچین چیزی اتفاق بیافته. به عنوان یه قسمت جانبی فروشگاه استیم توی xbox قابل دسترس باشه؟!

• Like
Reactions: Tolkien
چقدر احتمال میدید ماکروسافت استیم رو بیاره تو ایکس باکس؟ یعنی میتونه همچین چیزی اتفاق بیافته. به عنوان یه قسمت جانبی فروشگاه استیم توی xbox قابل دسترس باشه؟!
صفر درصد
یعنی واقعا با چه منطقی شما این احتمال رو میدی؟ مگه مایکروسافت یا سونی دیوانه هستن که یه فروشگاه دیگه بیارن رو کنسول هاشون
اصل فروش این دو برند از همین فروشگاه هاشون هست بعد بردارن یه هچین کاری بکنن دیگه کی مثلا از لایو میره بازی بخره؟؟

آقا من کلی امید داشتم که مایکروسافت قراره کنسولش رو معرفی کنه و بازی‌هاش رو نشون بده، ولی هرچی بیشتر این تاپیک رو می‌خونم بیشتر می‌فهمم انگار در این قضیه تنها هستم و کلاً امیدی نیست! :| اون از سونی که گند زد به E3 و این هم مایکروسافت. البته هنوز فکر می‌کنم حداقل اواخر کنفرانس یه چیزی نشون میدن دیگه.
ولی باز حداقل خوبه یه چیزی از Halo Infinite می‌بینیم! :D قشنگ مشخصه این بازی قراره یه حال اساسی به سری Halo بده و یه جورایی شاید بشه نیمچه ریبوت محسوبش کرد و احتمالاً تغییرات عظیمی نسبت به قبل داشته باشه. خیلی منتظرم ببینم چه کردن و شک ندارم بازی خیلی موفق‌تر از Halo 5 عمل می‌کنه.

چقدر خوبه این Blasphemous! :| نشستم تریلرش رو دیدم و اغراق نیست اگه بگم با وجود بازی‌هایی مثل Death Stranding و TLoU2، این Blasphemous رفت در صدر لیست بازی‌های مورد انتظارم! یعنی یه جوری هست که انگار دقیقاً برای سلیقه من ساخته شده و اگه کل بازی مثل تریلرش باشه و در این حد جذاب، طوفان به پا میکنه!
دلیل اینکه جسته گریخته همه اکس باکس فنا میرن سراغ یچی ک انتظاراتشون چی هست از کنفرانس امسال بنظرم دقیقا کنفرانس پارسال :D:D !!!!
اون از Halo که با نمایشش انقدر تغییر کرده و البته به ظاهر به اصالتش برگشته:D ( بشخصه خیلی جو halo: combat evoled برام تداعی شد
نمایش Gears 5 هم همینطور از اسم بازی بگیر تا نمایش و صحبتای فرگوسن میشه انتظار تغیرات حدالقل 50% رو تو بیشتر موارد از گیم پلی و دشمن ها و لول دیزاین و داستان حتی انتظار داشت
پارسال تو ی خبر خیلی نوید بخش و جالب اعلام شد pg استدیو داخلی شده و رو ی بازی بزرگ عالی داره کار میکنه ک همه به اتفاق حدس میزنیم Fable هست اما کی متونه فکرشو بکنه fable با دست پخت pg و با نسل جدید اصلا چ شکلی میتونه باش؟:D
یا بعد از نمیدونم شاید بعد از 30 سال قراره ادامه battleloads ساخته بشه:D خوب درسته خودشون گفتن بسبک rayman هست بازی و 2.5D قرار باش اما از کجا باید شروع کرد در مورد تغیراتش فکر کرد؟؟؟ خوب همه چیش زیر و رو میشه
از طرفی با شوک خرید 5 تا استدیو از جمله NT فنا نمیدونن طبق سنت استدیو منتظر شاهکار بعدی nt تو سبک single player باشن یا اینکه نه طبق شایعه ها منتظر پروژه آنلاین Razor باشن ک مشخص نیست خروجی کیفی بازی چطوری باش
و البته خبر تاسیس استدیو قوی بنام initative که قرار در کنار i343 و colation و pg و rare از این به بعد بازی AAAA بسازه ک حالا انتظار داشته باشیم تو چ سبکی بازی بسازه؟؟؟؟!:D:D:D
اونم استدیویی که با ریاست قبلی crystal dynamic و نخبه های از rockstar games و konami و sony santa و Nughty dog و .... هرچی بیشتر اسم میاری بیشتر هیجان زده میشی:D:bash::bash::bash::D

اونم از اخر کنفرانس ک با اخبار نسل بعد و عجله ماکروسافت برای نسل بعد ک همه تو شوک تایید نسل بعد و انتظاراتشون از نسل بعد چی میتونه باش
و حالا یک سال بعد با وجود گیم پس که فوق العاده یوزر پسند و عالی عمل کرده ک در کنار bc ک تاییدش برای رقیب شده رویای تو بیداری:D
و البته خرید استدیو بریان فارگو که هممون تاریخچه بازی هاشو تاریخچه و شناسنامه سبک خودش میدونیم
و از طرفی خرید obsidian ک البته فعلا محتوای مولتی میسازه و اگر با استدیو فارگو برای اکس باکس بعدی با دست پخت این دو استدیو داخلی ماکروسافت بخایم فکر کنیم مثل رویایی میمونه ک هیچ وقت دوست نداری ازش بیدار شی:x:x:x
و البته اینا همه وقتی عجیب میشه که تو یکسال اتفاق میوفته و فیل اسپنسر میگه تازه این شروع داستانه و خیلی اتفاقات جالب تر و غیر منتظره تری قرار برای اینده گیمینگ ماکروسافت بیوفته ک همش برای قدیمی ترین گیمرهایی که همه جور اتفاقی دیدن بازم گنگ و عجیب و غیر منتظرس:D
بشخصه فقط منتظرم کنفرانس تموم شه تا در کنار کمپانی همیشه حرفه ای سونی ورود نسل بعد اکس باکس رو با ی کامبک فوق العاده خوش آمد بگم
اگه موردی جا موند به بزرگیتون ببخشید
ببخشید خیلی طولانی شد ولی بنظرم لازم بود :D

آقا من کلی امید داشتم که مایکروسافت قراره کنسولش رو معرفی کنه و بازی‌هاش رو نشون بده، ولی هرچی بیشتر این تاپیک رو می‌خونم بیشتر می‌فهمم انگار در این قضیه تنها هستم و کلاً امیدی نیست!
احتمالا مثل اسکورپیو (ONE X) معرفیش کنن، یعنی مشخصات سخت افزاریش رو اعلام کنن:دی

صفر درصد
یعنی واقعا با چه منطقی شما این احتمال رو میدی؟ مگه مایکروسافت یا سونی دیوانه هستن که یه فروشگاه دیگه بیارن رو کنسول هاشون
اصل فروش این دو برند از همین فروشگاه هاشون هست بعد بردارن یه هچین کاری بکنن دیگه کی مثلا از لایو میره بازی بخره؟؟
تقریبا همه بازیای xbox رو استیم هست. حتی halo هم اضافه شد. خب من گفتم بحاطر کمبود بازی شاید همچین سیاستی واسه ماکرو خوب باشه بعلاوه بازی هایی که بصورت انحصاری واسه خودشه. کلا یه حدس بود.

• Like
Reactions: mohsenebrahimi
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or