Microsoft کنفرانسی در Gamescom و TGS ندارد.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
MS در بیانیه ای اعلان کرد که در gamescom امسال که در ماه August برگزار می شود، نمایشی نخواهد داشت. همچنین گزارشاتی مبنی بر غیاب این شرکت در Tokyo Game Show نیز به گوش می رسد.
halo-4-711.jpg
متن بیانیه ای که VG247 دریافت کرده است را در ادامه می خوانیم:
ما در حال ساخت و آماده سازی بازی هایی مانند Halo 4, Gears of War: Judgment, Forza Horizon, Fable: The Journey و Dance Central 3 و چند سرگرمی و چند بازی دیگر برای X360 هستیم. ما نمایش آن ها در محیط های کوچکتر و البته خلوت تر برای خریداران،همکاران و منتقدان در سراسر دنیا هدف قرار داده ایم؛ "به همین خاطر Xbox نمایشی در GC ماه اوت که در شهر کلن آلمان برگزار می شود، نخواهد داشت. البته بازی هایی انتخاب شده اند تا توسط شریک های ما در این نمایشگاه حضور پیدا کنند. "
Nintendo و Sega نیز از چندی پیش اعلام کردند که در این نمایشگاه حاضر نخواهند بود. اما Sony اعلام کرد که در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
GC امسال از August 15 – 19 برگزار می شود.
منبع

آخرین ویرایش:
الان دیگه واقعا معلوم شد مایکرو به گیمر ها اهمیت زیادی میده و تند و تند ip معرفی می کنه ! :|
در کل تو این TGS فقط منتظر بازی جدید میکامی هستم

ماکروسافت دلیلی نداره کنفرانسی داشته باشه E3 دیگه نشون داد هرچی بود و نبود باز بیاد همونا را تکرار کنه؟
اگه خبر درست خونده باشید تمام تمرکز روی عرضه این عناوین هست و احتمال خیلی قوی کنفرانس بعدی ماکروسافت تایید و معرفی نسل بعدی هست

جالبه مایکروسافت با وجود اینکه تو اروپا از سونی عقبه هیچ تلاشی برای جلب نظر گیمرهای اروپایی نمیکنه:d

اونجوری که من اطلاع دارم آمریکا بزرگترین بازار برای بازیهای کامپیوتری هستش که فعلا هم مایکروسافت داره حرف اول رو تو این منطقه میزنه.با توجه به اینکه پایان نسل هم نزدیک هستش،بنظرم کار مایکروسافت عاقلانه بنظر میرسه که پول زیادی رو صرف حضور در این نمایشگاه ها نکنه.

مایکروسافت فکر کنم پارسال تو همین نمایشگاه اعلام کرده بود (تو کنفرانسش) که دیگه رسما از این نمایشگاه رخت بر میبنده و از سال بعد حضور نداره یه عکسی بود لوح تقدیر هم گرفته بودن به عنوان حسن ختام :d(دلیلش هم فکر کنم زمانش بود که با برنامه ریزی و معرفی عناوینشون و... تطبیق نداره)

برا ما که کلا فرقی نمیکنه مهم سونیه و صد البته اگه نوبتی باشه نوبت نمایش چند عنوان برا ویتاهستش:d

اونجوری که من اطلاع دارم آمریکا بزرگترین بازار برای بازیهای کامپیوتری هستش که فعلا هم مایکروسافت داره حرف اول رو تو این منطقه میزنه.با توجه به اینکه پایان نسل هم نزدیک هستش،بنظرم کار مایکروسافت عاقلانه بنظر میرسه که پول زیادی رو صرف حضور در این نمایشگاه ها نکنه.
آمریکا بزرگترین بازار هست ولی این دلیل نمیشه بقیه بازارها کوچک باشن;) البته فکر کنم منظورشما کشور امریکا یا آمریکای شمالی هست.

الان دیگه واقعا معلوم شد مایکرو به گیمر ها اهمیت زیادی میده و تند و تند ip معرفی می کنه ! :|
در کل تو این TGS فقط منتظر بازی جدید میکامی هستم
خداییش چه ربطی به اهمیت دادن به گیمر داره؟
این که MS تو GC و TGS کنفرانس نداره یعنی به گیمر ها اهمیت نمی ده؟!

tgs و gc رو ول کنید مایکروسافت که توی ژاپن ترکونده :)) با اون فروشش و بازی های اصیل ژاپنی برای 360
تو همون ژاپنی که تو میگی اگر فروش PS3 , PSP ,PS VITA رو بزاریم رو هم اندازه فروش 3DS نمیشه.بیچاره PS VITA که از هفته ی اولی که اومده تا الان عقده ی جلو زدن از 3DS تو دلش مونده:)).

مایکروسافت فکر کنم پارسال تو همین نمایشگاه اعلام کرده بود (تو کنفرانسش) که دیگه رسما از این نمایشگاه رخت بر میبنده و از سال بعد حضور نداره یه عکسی بود لوح تقدیر هم گرفته بودن به عنوان حسن ختام :d(دلیلش هم فکر کنم زمانش بود که با برنامه ریزی و معرفی عناوینشون و... تطبیق نداره)

برا ما که کلا فرقی نمیکنه مهم سونیه و صد البته اگه نوبتی باشه نوبت نمایش چند عنوان برا ویتاهستش:d
اون CES هست که اعلام کرد دیگه کنفرانسی براش برگذار نمیکنه چون با زمان معرفی محصولات مایکروسافت و ویندوز هم خونی نداره ! و جاش کنفرانس خودش رو برای معرفی محصولاتش (ویندوز و WP و تبلت و ...) اجرا میکنه. ربطی به قسمت سرگرمی شرکت و GC و TGS و ... نداره

در مورد GC گفته امسال کنفرانسی نیست و با CES فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or