Microsoft : کاهش قیمت کنسول PS3 تاثیری بر روی ما ندارد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS3_vs_XBox_550x350.jpg

همانطور که مطلع هستید شرکت بزرگ Sony در چند اقدام دست به تخفیفهای ویژه ای نسبت به کاهش قیمت PS3 خود دست زد ؛ تا با این کار به فروش مطلوب تر و همچنین PS3 بیشتری در خانهای بیشتری به فروش رساند .حال سوال اینست که ایا تخفیفات انجام شده از سوی سونی تاثیری در روند کنسول Xbox 360 داشته است و ایا Microsoft نیز همچین اقداماتی را برای خریداران خود انجام میدهد ؟ جواب این سوال را اقای Jonathan Grimes از ماکروسافت میدهد : وی مدعی میشود که این تخفیف از سوی سونی بابت PS3 تاثیری بر روند فروش 360 نداشته است . وی همچنین نیز اذعان کرد که به این زودیها شرکت به فکر تخفیف کنسول خود نیست مدیر فروش و بازایابی UK در طی مصاحبه خود افزود : در حال حاظر از وضعیت خود بسیار خرسند هستیم و در حال حاظر کسی نمیداند تا 6 هفته بعد از کریسمس چه اتفاقی روی میدهد ولی در کل الان راضی هستیم .در حال حاظر فروش و بازاریابی در این مقطه بسیار دشوار شده است ولی با این حال ما اعتماد به نفس خود از دست نمیدهیم .
وی در اخر نیز ااشره کرد که هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت خود ندارند .

من اگه اون ور بودم ، و مجبور بودم بین PS 3 و X360 یکی رو انتخاب کنم ، با این شرایط (وجود تخفیف و این جور چیزا) یه PS3 می گرفتم!
Micro نباید اینقدر مطمئن باشه!!!

دلیلی برای تخفیف وجود نداره که بده همین 2تا باندل اندازه 100تا تخفیف و کاهش قیمت می ارزه
ولی خب ممکنه تو 2012 قیمت بکشه پایین که عجیب نیست ولی الان نه ضروری هست و نه لازم داره چون داره خیلی خوب میفروشه

• Like
Reactions: DeanAmbrose
جدا از این مسئله قیمت داشتم فکر می کردم دیگه اون کیه که اونور اب تو سال که 2011 تازه می خواد فکر کنه کنسول بخره یا نه یا اگه می خواد بخره کدوم رو بخره!

جدا از این مسئله قیمت داشتم فکر می کردم دیگه اون کیه که اونور اب تو سال که 2011 تازه می خواد فکر کنه کنسول بخره یا نه یا اگه می خواد بخره کدوم رو بخره!
خوب خیلها!الان خود 360 کلی کاتالگ بازیاش وسیع شده.کلی بازی خوب داره با قیمت های پایین خودشم که کلی ارزون شده(مثلا یه 360 چهار گیگ+کینکت براش در میومد 150$) خوب پس کلی دلیل دارن واسه خرید.انقدر هم زیاد بود که میاد رکورد فروش ده ساله خانواده ی Xbox رو مشکونن!!

عمر این نسل کنسول ها تموم شده !

ایشالا تخفیفشو تو نسل دیگه میگیریم :دی
دقیقآ.چرا باید براش فرقی کنه وقتی این دم دمای آخر هرچی کنسول 360 بفروشه سوده چون تا چند وقت دیگه نسل جدیدشو میده تو بازار خو ب معلومه نباید هم براش فرقی کنه هرچی بفروشه سوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or