Microsoft و کنترولری با قابلیت شناسایی کاربر برای X360 !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SGT-Amir

کاربر سایت
screen-shot-2012-05-08-at-10.59_610.jpg

مایکروسافت به تازگی از ایده ی خود را برای کنترولر نسل بعد X360 خود پرده برداری است؛ که این کنترولر با استفاده از حسگر تشخیص فشار دست، میتواند به حافظه ای که برای شناسایی
حرکت ها و ضربه ها است اطلاعات دهد. این کنترولر به احتمال زیاد برای همکاری با Kinect ساخته شده است که بازی هایی که هر دو را لازم دارند، حس کاربر را بیشتر درک کنند.

همچنین این کنترولر کاربران خاصی را هم تشخیص میدهد! یعنی اگر کسی دیگر از کنترولر استفاده کند دستگاه این موضوع را سریعا میفهمد.

این موضوع در حالی اتفاق می افتد که کنترولر Wii هم به جز تشخیص شخص، دارای این قابلیت بوده و خیلی افراد این امر را نمیدانند یا فراموش کردند!

گیریم که فهمید بازیکن رضا نیست و اصغره, چه فرقی میکنه ؟[4]:d
فك كنم مايكروسافت ديده سوني اينقد انحصار منحصار ميكنه اين سيتمو ميخواد تو دسته اجراكنه كه اگه مثلا داداش يا عيال شما خواست با دسته بازي كنه دسته لايكشه نذاره تا شما مجبورشيد بريد يه دسته ديگه واسه داداش يا عيالتون بگيريد دو قرون گير مايكروسافت بياد :d
والا هرچي فك ميكنم به درده ديگه اي نميخوره:d

یه 2تا بازی خوب بده بیرون
هر ماه باید شاهد معرفی یه عنوان انحصاری رو ps3 باشیم درحالی که اینا هنوز اندرخم یه کوچه ان...
شما یه چندتا از این انحصاری‌های پلنگ‌افکن و ماهیانه‌ی PS3 رو که تاریخ عرضشون رسما تو 2012 اعلام شده رو میتونی نام ببری؟

محلی برای خال کردن فشار برروی دوش ترول ها ادامه بدید >:d<

شما یه چندتا از این انحصاری‌های پلنگ‌افکن و ماهیانه‌ی PS3 رو که تاریخ عرضشون رسما تو 2012 اعلام شده رو میتونی نام ببری؟
به هر حال همه مایکروسافت بزرگ نیستن که که بازی ساخته شده توسط 200 نفر! رو میده بیرون میانگینش بشه 50/100=))

ای بابا زودترنمی تونست این سیستم رو پیاده کنه , دو سه تا دسته جلو در خونه پارک کردیم ورداشتند بردند... صاحب خودشونو نمی شناختند بی صاحاب بودند...

دوست عزیز کینکت یکی بزرگترین افتخارات مایکروسافت چون تو دانشگاه های بزرگ دنیا مثل unsw و mit ازش در رباتیک و رشته برنامه نویسی استفاده میکنن و جز تاپیک درسی مهندسی برق و کامپیوتر قرار گرفته و فوق العاده حساس و دقیق هستش

اولا بعید میدونم منبعی برای حرفاتون داشته باشین. دوما کینک برای چی اومده ؟ برای xbox این یعنی برای گیمرها. پس وقتی بدرد گیمر ها نخوره دیگه برای ما چه اهمیتی داره که تو ناسا استفاده شده یا تو ام آی تی ؟
در ضمن اون دقت و حساسیتی که شما ازش صحبت کردید رو من هنوز بعد از ساعت ها استفاده از کینکت ندیدم.

اولا بعید میدونم منبعی برای حرفاتون داشته باشین. دوما کینک برای چی اومده ؟ برای xbox این یعنی برای گیمرها. پس وقتی بدرد گیمر ها نخوره دیگه برای ما چه اهمیتی داره که تو ناسا استفاده شده یا تو ام آی تی ؟
در ضمن اون دقت و حساسیتی که شما ازش صحبت کردید رو من هنوز بعد از ساعت ها استفاده از کینکت ندیدم.

هر کی میخواد برا اثبات حرفم هم pdf درسامو تو unsw بهش میدم ودر ضمن خودم روش کار میکنم .دوست عزیز مشخصا شما هنوز قدرت کینکت ندیدی;) اگه به یوتیوبم دسترسی داری یک سرچ بزن این زیرم یک لینک هست خییلی زیاد نیازی به لینک دادن نبود یک سرچ کافی بود:dهر چیزی زمان میبره تا جا بیوفته کینکتم یک روزی جز اساس ترین قسمتای گیم میشه;)در ضمن کینکت برا xbox فقط نیومد برا pc هم اومده ;)
Cox Lab - The 'Drill of Depth' (Portable Kinect 3D Camera)

---------- نوشته در 09:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 AM ارسال شده بود ----------

بعدش من نمیدونم چرا فقط تو ایران اینقدر از یک شرکت طرفداری میکنن اونی که xbox داره میگه microsoft اونی که ps3 دار میگه sony همه اینا در خدمت شما هستن نه شما در خدمت اینا هر چی خوب باشه بخرین لذت ببرین اینقدر اسیر تبلیغات نباشین xbox و ps3 هر دوشون خدا هستن و نیازی به انکار من و تو نداره هر کدومشون نزدیک به 60 milion و بیشتر فروختن پس خوب بوده وقطعا تو کارشون واردن میدونن چی بسازن ملت بخرن اینقدر تعصبی نباشین دوستان ;)از دوستیم که تاپیک زد ممنون اطلاعات جالبی به همون داد ;)

هر کی میخواد برا اثبات حرفم هم pdf درسامو تو unsw بهش میدم ودر ضمن خودم روش کار میکنم .دوست عزیز مشخصا شما هنوز قدرت کینکت ندیدی;) اگه به یوتیوبم دسترسی داری یک سرچ بزن این زیرم یک لینک هست خییلی زیاد نیازی به لینک دادن نبود یک سرچ کافی بود:dهر چیزی زمان میبره تا جا بیوفته کینکتم یک روزی جز اساس ترین قسمتای گیم میشه;)در ضمن کینکت برا xbox فقط نیومد برا pc هم اومده ;)
Cox Lab - The 'Drill of Depth' (Portable Kinect 3D Camera)

---------- نوشته در 09:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 AM ارسال شده بود ----------

بعدش من نمیدونم چرا فقط تو ایران اینقدر از یک شرکت طرفداری میکنن اونی که xbox داره میگه microsoft اونی که ps3 دار میگه sony همه اینا در خدمت شما هستن نه شما در خدمت اینا هر چی خوب باشه بخرین لذت ببرین اینقدر اسیر تبلیغات نباشین xbox و ps3 هر دوشون خدا هستن و نیازی به انکار من و تو نداره هر کدومشون نزدیک به 60 milion و بیشتر فروختن پس خوب بوده وقطعا تو کارشون واردن میدونن چی بسازن ملت بخرن اینقدر تعصبی نباشین دوستان ;)از دوستیم که تاپیک زد ممنون اطلاعات جالبی به همون داد ;)

با قسمت دوم حرفت در مورد طرفداری از یه شرکت کاملا موافقم. اما در مورد دقت کینکت شاید تو آزمایشگاه یا تحت شرایط خاص خیلی دقیق باشه اما برای من گیمر واقعا کاربریه خوبی نداره. شما خودت کینکتو امتحان کن تا متوجه منظورم بشی. وقتی اونهمه دقت که شما ازش حرف میزنی به راحتی قابل استفاده نباشه چه فایده ای داره؟ اصلا شما میدونستی PS Move چرخش کره ی زمین رو تشخیص میده ؟ اون رو هم تو یوتیوب بگردی میبینی. این یعنی اوووج دقت اما واقعا چه فایده وقتی که فرقی برای من گیمر نداره؟

با قسمت دوم حرفت در مورد طرفداری از یه شرکت کاملا موافقم. اما در مورد دقت کینکت شاید تو آزمایشگاه یا تحت شرایط خاص خیلی دقیق باشه اما برای من گیمر واقعا کاربریه خوبی نداره. شما خودت کینکتو امتحان کن تا متوجه منظورم بشی. وقتی اونهمه دقت که شما ازش حرف میزنی به راحتی قابل استفاده نباشه چه فایده ای داره؟ اصلا شما میدونستی PS Move چرخش کره ی زمین رو تشخیص میده ؟ اون رو هم تو یوتیوب بگردی میبینی. این یعنی اوووج دقت اما واقعا چه فایده وقتی که فرقی برای من گیمر نداره؟

پسر خوب پروزم کینکت خودم چنتا برنامه نوشتم کینکت با پ اس موو مقایسه نکن کینکت پروگرم میشه اما پس مو نه پس در نتیجه تا چند وقت دیگه مردم با هاش چیزایی با حالی میسازن .حالا زیادم اسراریم نیست واما اخبار دنیا با نظر تو مخالف واما به عنوان کاربر تو راضی نبود وخوشحال شدیم از هم صحبتی با شما;)

شما اگه بهت بگن یه قاشق ساختن که تشخیص میده که کی داره باهاش غذا میخوره چند دقیقه طول میکشه تا بفهمی به درد لای جرز هم نمیخوره ؟
خود کینکت به اون کینکتیش به کجا رسید که حالا این مسخره بازیا به جایی برسن ؟
گیریم که فهمید بازیکن رضا نیست و اصغره, چه فرقی میکنه ؟ مثلا برای صاحب اصلی گرافیک . میبره بالاتر.
من نه تو ماکروسافت کار می کنم و نمی دونم می خوان چیکار باهاش بکنن ولی یکی از کوچیک ترین و ریزترین ایده هایی که در این مورد به ذهنم رسید اینه که اقا بدت میاد وقتی کنسول رو روشن می کنی دسته تشخیص بده که شما کی هستی و وارد پروفایلت بشه ؟ البت العان می گی بابا کی بیشتر از یه پروفایل داره بله تو خیلی جا ها و خونه ها هر شخص دوست داره با پروفایل خودش وارد بشه در ضمن میشه به عنوان یه Password هم بهش فکر کرد. البته اون جمله ای از شما که انتخاب کردم کامل طرز فکر شما و حد و حدود ایده هاتون رو مشخص می کنه.

گیریم که فهمید بازیکن رضا نیست و اصغره, چه فرقی میکنه ؟[5]

troll.png

من نه تو ماکروسافت کار می کنم و نمی دونم می خوان چیکار باهاش بکنن ولی یکی از کوچیک ترین و ریزترین ایده هایی که در این مورد به ذهنم رسید اینه که اقا بدت میاد وقتی کنسول رو روشن می کنی دسته تشخیص بده که شما کی هستی و وارد پروفایلت بشه ؟ البت العان می گی بابا کی بیشتر از یه پروفایل داره بله تو خیلی جا ها و خونه ها هر شخص دوست داره با پروفایل خودش وارد بشه در ضمن میشه به عنوان یه Password هم بهش فکر کرد. البته اون جمله ای از شما که انتخاب کردم کامل طرز فکر شما و حد و حدود ایده هاتون رو مشخص می کنه.

واقعا شرکت ها خوب مخاطب هایی رو نشونه گرفتن که نداشتن نو آوری رو به عنوان نوآوری بهشون قالب کنن. یعنی شما حاضری 40 دلار بیشتر پول بدی که یه پسورد رو وارد نکنی ؟ ( 40 دلار مثال بود الان همینو نقل نگیرین. به هر حال همچین چیزی هزینه ش بیشتره) شما هم که این قدرت رو دارید که با یه جمله میتونید در مورد دیگران قضاوت کنید فکر کنم کار های مهمتری اون بیرون واستون وجود داشته باشه.

چه خبره اینجا!!!
خبرش درمورد 360 هست،تاپیکش پاتوق فنای ps3!
اصلا حسگر تشخیص رو گذاشتن که باهاش فن های ps3 رو شناسایی کنن!مثلا اگه رضا که فن ماکرو هست دسته رو داد به اصغر که فن سونیه؛اونوقت کنسول به اصغر پیغامی میده که قیافش بادیدن پیغام اینجوری میشه:
422.gif

شما که ps eye رو با ps navi و ps move باید با هم داشته باشی تا بتونی مثلا یه killzone بازی کنی دیگه چی کار داری که فن های 360 باید پول بیشتر بدن واسه این؟!
همین دسته کاراییش بیشتر از اون گوشتکوب چراغداره!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or