Microsoft: هدفمان فروش 100 میلیونی 360 است و 1 میلیارد کنسول نسل بعد در مجموع

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
heres-how-to-make-sure-youre-one-of-the-first-people-to-get-the-xbox-one.jpg

درود.

در جدیدترین خبری که ساعاتی پیش از سوی ماکروسافت منتشر شد، اقای Yusuf Mehdi که سمت معاون ارشد بخش سرگرمی و کسب و کار این شرکت را بر عهده دارد در مصاحبه‌ای که داشت اذعان کرد هدف شرکت ماکروسافت پیرامون این می‌باشد که میزان فروش کنسول Xbox one را در طی طول عمری که دارد به 400 میلیون الی 1 میلیارد برساند (منظور وی از این سخن مبتنی بر فروش کنسول PS4 نیز می‌باشد و تنها One نیست)، Mehdi این رقم را بنا بر تمرکز شرکت پیرامون ایجاد ویژگی‌هایی که در بخش مولتی‌مدیا و سرگرمی‌ها در این کنسول ایجاد کرده است هیچ دور از ذهن نخواند و آن را شدنی بیان کرد. وی در ادامه نیز به 360 پرداخت و افزود سوای Xone نیز توقع داریم این کنسول فروشش در 5 سال آینده مرز 100 میلیون را بشکند،

"اعتقادمان بر این است که در 5 سال آینده بتوانیم فروش 100 میلیونی را برای 360 داشته باشیم، 25 میلیون این رقم برای کسانی است که دوباره کنسول را خریداری می‌کنند و نیمی دیگر نیز برای کسانی می‌باشد که تازه به خریدن این دستگاه روی آورده‌اند و برای رسیدن به این مهم، دست به انجام کارهایی به همانند دادن قیمت‌های بهتر و ایجاد کلاس‌های جدید از سرگرمی‌ها در Xbox روی آورده‌ایم. لذا حتی اگر ما کنسول Xone را نیز منتشر کنیم خواهید دید که 360 همچنان هست و به کارش ادامه خواهد داد."

وی در آخر با بیان اینکه با Xbox One می‌خواهیم در صنعت بازی یک قدم به جلوتر برداریم لذا هدفمان 400 میلیون را کنار زدن و به فروشی 1 میلیاردی دست پیدا کردن است و به عنوان خانواده Xbox این فرصت دردستمان است، به سخنان خود خاتمه داد.

vg247

techinvestornews

آخرین ویرایش:
اگه این نسل اخر کنسول ها باشه پس عمرشون خیلی زیاده و خیلی بیشتر از این نسل میفروشن ولی بازم یک میلیارد خیلی زیاده

این آقا مهدی نمیدونم صبحا چی میزنه که لامصب اینقدر بهش فاز میده یاد جناب کن کوتاراگی تو E3 2005 افتادم! حتی برای کل کنسولای این نسلم 1 میلیارد غیر قابل قبوله تنها در یک صورت امکان داره همچین اتفاق بیوفته هر کنسولو 10 دلار بفروشن.

مسئله خرابی نیست ، خیلی ها مثل من به خاطر مسئله بن شدن میرن یه کنسول دیگه میخرن . ولی مسئله اینجاست 25 میلیون ؟ یکم زیاد نیست ؟!
گفته، 25 میلیون تو 5 سال. مطمئن باش قیمت کنسول تو E3 میشه 100 دلار :دی بعدش هم قیمت کینکت رو کم میکنن، آخرش هم یهو دیدی X360 با کینکت رو دادن 150 دلار :دی اینجوری باشه سالی 5 میلیون دور از ذهن نیست.

خواهشا قبل از ترول کردن کامل بخونید ! گفته هر نسل حدود 30 % فروش بیشتر شده و با توجه به اینه این نسل کنسولا 300 میلیون فروش داشتن نسل بعد این آمار به حداقل 400 میلیون میرسه که بستگی به عمر نسل بعد و ... میتونه حتی به 1 میلیارد هم برسه ... :| حالا کجای این حرف عجیبه نمیدونم ! :-/ با این امکاناتی که من میبینم خیلیا توی آمریکا و اروپا میتونن ایکس باکس بخرن که هم از جنبه ی بازیش استفاده کنن هم سرگرمیای دیگش ! کسی که اونجا 200-300 دلار پول میده بالای یه بلو-ری پلیر خوب شاید حاضر بشه 100-200 دلار اضافه تر پول بده و 1000 تا امکانات بهتر بگیره ! حرفاشون نه تنها عجیب نیست بلکه خیلیم از روی فکر زده شده ...

احتمال این آقاهه دوغ خورده مست کرده. :دی
پدر جان کل جمعیت Xbox باز دنیا فکر کنم به 300 میلیون هم نرسه اون وقت تو دم از 1 میلیارد میزنی؟

1,000,000,000

wtf

08608078104179458325.gif

1,000,000,000
چی پیش خودش فکر کرده ؟؟؟

47036750206902637009.gif

یعنی رفته رو سن کنفرانس انقدر جوگیر شده که هر دقیقه داره هذیون میگه ... تو 2 روز رکورد مضخرف گویی های پکتر رو زد رفت ... میخواد روکورد چرندگویی گینس رو بزنه...

الحق که باید موش بخوردت مستر یوسف مهدی ... که انقدر نابغه ای

85702973696964462991.gif

اصلا کل فروش تاریخ کنسول به این رقم رسیده ؟؟؟ حالا این نسل ؟؟؟ تو فروش pc های دسکتاپ رو هم بزار روش ...

خدا وکیلی من مطمئن شدم اینا رو یکی چیز خور کرده .... :((

یکی بره باطل سحری ... ایینه بینی ... دودی ... اسفندی ... بخوری چیزی بهشون بده ... شاید سر عقل اومدن ...

دوستان من الان گیج شدم منظور این دوست حاشیه خلیج فارسیمون 1 ملیارد واحد کنسول بوده؟یا 1 ملیارد دلار؟
الان چی شده؟
من الان چیجوریم؟
images

اعتقادمان بر این است که در 5 سال آینده بتوانیم فروش 100 میلیونی را برای 360 داشته باشیم، 25 میلیون این رقم برای کسانی است که دوباره کنسول را خریداری می‌کنند و نیمی دیگر نیز برای کسانی می‌باشد که تازه به خریدن این دستگاه روی آورده‌اند
منظورش دقیقا از این که دوباره کنسول را بخرن چیه :-/

یکی در مورد این خبر اینو گفته بود اون لحظه ترکیدم از خنده :MS, dude, let me smoke your shit.

بابا 1میلیارد شوخی نیست اگه حتی کل کنسول های نسل شیشم و هفتم و هشتم رو با هم جمع کنیم بازم 1 میلیارد نمیشه یکی دوتا کنسول هم نیست مثل این میمونه بخوای به 1 میلیارد آدم در چین یک یکدونه بستنی بدی .

منم دوست دارم یک زمانی روی ماه راه برم چیکار کنم از آرزوهای منه چیکار کنم .:d Give me that shit :d

دوستان من الان گیج شدم منظور این دوست حاشیه خلیج فارسیمون 1 ملیارد واحد کنسول بوده؟یا 1 ملیارد دلار؟
الان چی شده؟
من الان چیجوریم؟
images

منم اول که خبر رو دیدم فکر کردم میگه 1 میلیارد دلار .... ولی ....

کلا این یارو ثابت کرده ... خوش بینی بدخیم داره ... برای همینم هست مایکرو داره با بی خیالی این پروژه دیسک دسته دوم و الویز انلاین رو پیش میبره

یاد جناب کن کوتاراگی تو E3 2005 افتادم.

الان برا چی اینا رو می نویسی؟؟ جنجال دوست داری؟؟ کوتاراگی یه چی گفت و اسباب ترول گری یه عده رو جور کرد.الان اون قضیه تموم شده . شما همیشه دوست داری ps فنا رو تحریک کنی؟؟

مدیران محترم برخورد کنن لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or