Microsoft: هدفمان فروش 100 میلیونی 360 است و 1 میلیارد کنسول نسل بعد در مجموع

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
heres-how-to-make-sure-youre-one-of-the-first-people-to-get-the-xbox-one.jpg

درود.

در جدیدترین خبری که ساعاتی پیش از سوی ماکروسافت منتشر شد، اقای Yusuf Mehdi که سمت معاون ارشد بخش سرگرمی و کسب و کار این شرکت را بر عهده دارد در مصاحبه‌ای که داشت اذعان کرد هدف شرکت ماکروسافت پیرامون این می‌باشد که میزان فروش کنسول Xbox one را در طی طول عمری که دارد به 400 میلیون الی 1 میلیارد برساند (منظور وی از این سخن مبتنی بر فروش کنسول PS4 نیز می‌باشد و تنها One نیست)، Mehdi این رقم را بنا بر تمرکز شرکت پیرامون ایجاد ویژگی‌هایی که در بخش مولتی‌مدیا و سرگرمی‌ها در این کنسول ایجاد کرده است هیچ دور از ذهن نخواند و آن را شدنی بیان کرد. وی در ادامه نیز به 360 پرداخت و افزود سوای Xone نیز توقع داریم این کنسول فروشش در 5 سال آینده مرز 100 میلیون را بشکند،

"اعتقادمان بر این است که در 5 سال آینده بتوانیم فروش 100 میلیونی را برای 360 داشته باشیم، 25 میلیون این رقم برای کسانی است که دوباره کنسول را خریداری می‌کنند و نیمی دیگر نیز برای کسانی می‌باشد که تازه به خریدن این دستگاه روی آورده‌اند و برای رسیدن به این مهم، دست به انجام کارهایی به همانند دادن قیمت‌های بهتر و ایجاد کلاس‌های جدید از سرگرمی‌ها در Xbox روی آورده‌ایم. لذا حتی اگر ما کنسول Xone را نیز منتشر کنیم خواهید دید که 360 همچنان هست و به کارش ادامه خواهد داد."

وی در آخر با بیان اینکه با Xbox One می‌خواهیم در صنعت بازی یک قدم به جلوتر برداریم لذا هدفمان 400 میلیون را کنار زدن و به فروشی 1 میلیاردی دست پیدا کردن است و به عنوان خانواده Xbox این فرصت دردستمان است، به سخنان خود خاتمه داد.

vg247

techinvestornews

آخرین ویرایش:
جاااااان؟مثل اینکه کنفرانس خععععلی تاثیر گذاشته.ps2 که پرفردشترین کنسول تاریخ هست150میلیون فروخت.اینا چطور میخوان 1 میلیارد بفروشن؟فکد کنم اینا انتظار دارند هر 300میلیون نفر جمعیت امریکا x1بخرند.

با خوندن این خبر دیگه مطمین شدم که اینا زده به سرشون بخوان با همین طرز فکر پیش برن با سر خوردن زمین خیلی خیلی بدی رو براشون پیش بینی میکنم.

منبع اصلی خبرش رو اپدیت کرده که یوسف مهدی منظورش مجموع دو کنسول (Xone + PS4 ) بوده ( VG247 فعلا خبرش رو اپدیت نکرده) ، پس لطفا خبر رو اصلاح کنید.

حداقل توی آمریکا که فکر میکنم راحت به 100 میلیون برسه ! :دی الآن دیگه بازار مایکروسافت فقط گیمرها نیستن و وقتی 400 میلیون دلار (خیلی رقم بالایی هست) برای حق پخش NFL پرداخت میکنه ، یعنی دنبال فروش خیلی زیادی توی آمریکا هست.
توی اروپا هم حتماً برنامه هایی داره که بعداً مشخص میشه.

آخرین ویرایش:
اگه کل کانادا مثلا x1 بخرن کل امریکا و اورپا تقریبا میشه 500 میلیون :| حالا اگه ژاپن رو هم بزاریم یا چین و اینا تقریبا میشه یک 800 میلیونی !

تازه مگه 6 میلیون جمعیت 1 شیشم ریسور HD میخوان چکار ؟

شامپاینش اب غاطی داشته انگار. 1 میلیارد :cheesygri خداییش الان بخوایم منطقی هم حرف بزنیم شدنیه که یه کنسول 1 میلیارد فروش داشته باشه ؟؟به چه دلیلی ؟؟ اضافه کردن یه سری امکانات مثل تماشای بسکتبال و سریال و...خب الان همه smart tv ها این قابلیت ها رو دارن؟؟ ولی خب دمش گرم. متن خبرو خوندم یه 7-8 تا قهقهه بلند زدم.=)) 1 میلیارد اخه مگه شوخیه؟؟یعنی از هر یک 6 نفر تو دنیا یه نفر این کنسول رو بخره .

25 میلیون این رقم برای کسانی است که دوباره کنسول را خریداری می‌کنند

یعنی هیچ شرکتی اینجوری رو امار خرابی محصولاتش حساب باز نمی کنه . 25 میلیون نفر :confused:

یعنی هیچ شرکتی اینجوری رو امار خرابی محصولاتش حساب باز نمی کنه . 25 میلیون نفر :confused:

مسئله خرابی نیست ، خیلی ها مثل من به خاطر مسئله بن شدن میرن یه کنسول دیگه میخرن . ولی مسئله اینجاست 25 میلیون ؟ یکم زیاد نیست ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or