Microsoft ناشر رسمی بازی Rise of The Tomb Rider است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
rise_of_the_tomb_raider_new.jpg

اگر اخبار چند روز گذشته را دنبال کرده باشید حتما خبر انحصاری شدن بازی Street Fighters V برای کنسول PS4 را شنیده‌اید، این در حالی است طرفداران کنسول Xbox One از این موضوع ناراحت و به مایکروسافت به علت تنها انحصاری زمانی بودن بازی‌ Tomb Rider گله کرده‌اند. اما به نظر می‌رسد این انحصار، یک انحصار کامل باشد و تجربه ROTTR بروی PS4 هیچگاه ممکن نباشد.
در طی تویت‌های طرفداران در این باره بود که Aaron Greenberg مدیر بخش بازاریابی مایکروسافت خبر از انتشار بازی توسط خود مایکروسافت داد.
پس از این تویت بود که Square Enix در پی شفاف‌سازی آن، این همکاری را چیزی فراتر از این عنوان کرد و مایکروسافت را در روند ساخت بازی نیز دخیل دانست:
"مایکروسافت همیشه پتانسیل نهفته در فرانچایز Tomb Raider را دیده و درک کرده است و به همین دلیل یاری‌های فراوانی در زمینه ساخت، بازاریابی و نشر این اثر به ما کرده است. ما مطمئنیم که این کار باعث تبدیل شدن این فرانچایز به یکی از بهترین‌ها در صنعت خواهد شد."
در مراسم GamesCom بود که انحصاری بودن این عنوان معلوم شد اما تنها کمی پس از آن و در طی مصاحبه‌ای Phil Spencer این انحصار را 'دارای زمان' دانست. زمانی که پایان آن معلوم نیست کی فرا می‌رسد.

منبع

اگه قرار بر این باشه که رقابت باعث همچین کثافت کاری های بشه ( از هردو طرف ) امیدوارم 100 سال سیاه رقابتی بین هیچ کمپانی نباشه. ببینیم میتونن یک تنه به این صنعت گند بزنن.
خوب این حرکات طبیعیه

شما یه نظر سنجی بزارید بپرسید : ایا مایل هستید انچارتد 4 مولتی پلتفروم شود ؟؟
اگر سونی متقاعد شد که بازی شون مولتی پلتفروم بشه .. بعد ماکرو سافتم بیخیال این IP میشه :))

مشخصه شرکتها دنبال سود و فروش کنسول هستن احتیاج به بازی انحصاری با کیفیت بالا دارن ..شک نکن هرکی جای فیل اسپنسر بود همین کارو میکرد .

خو الان ما چطور بازی کنیم؟به خاطر یه بازی که نمیشه کنسول دیگه گرفت:-D
این تازه اول نسله تازه جنگ شروع شده شک نکن ماکروسافت IP های شاخ دیگه رو هم میبره زیر پرچم خودش.

ولی این وسط چه حالی میکنن PC GAMER ها که البته واقعا هم حقشونه چون اکثرا هیچوقت دنبال انحصار این چیزا نبودن با سیاستهای کنسولی کاری ندارن بچه های خوبی هستن :d

آخرین ویرایش:
عجب داستانی شده:|
من بعید می دونم TR رو ps4 منتشر بشه . اگرم بشه انقدر دیر این اتفاق میوفته که عملا همه ی طرفدارن این سری هرجور شده میرن بازی رو زودتر تجربه میکنن.

"مایکروسافت همیشه پتانسیل نهفته در فرانچایز Tomb Raider را دیده و درک کرده است و به همین دلیل یاری‌های فراوانی در زمینه ساخت، بازاریابی و نشر این اثر به ما کرده است. ما مطمئنیم که این کار باعث تبدیل شدن این فرانچایز به یکی از بهترین‌ها در صنعت خواهد شد."

این حرف ِ مفت تجاریه !
توم ریدر کجا نیاز داره تا تبدیل به بهترین بشه با این همه فن بیس ؟! همین الان یکی از بهترین هاست !

دقیقا همه اینا رو اسپنسر تو مصاحبه بعد از e3 گفته بود که تو ساخت و توسعه بازی حمایت کردیم و .... دلیل اینکه دوباره اینا رو گفتن چیه.

دقیقا همه اینا رو اسپنسر تو مصاحبه بعد از e3 گفته بود که تو ساخت و توسعه بازی حمایت کردیم و .... دلیل اینکه دوباره اینا رو گفتن چیه.

فرقش اینه که الان خود Square هم مهر تایید زد بر این موضوع :) !

در ضمن Aaron Greenberg فقط جواب یکی از فن ها رو تو توئیتر داد و سایت ها خبرش رو زدن !

به هر حال این سیاست دنیای کنسوله
همونا که فخر میفروختن که یه عده از بازی کردن انچارتد محرومن تو دلشون قند اب میشد . حالا باید برای TR سر کیشه رو شل کنن و کنسولی که دوست ندارنو بخرن یا کلا قید این شاهکارو بزنن .
انحصار طلبی همیشه شیرین نیست گاهی هم طمع تلخشو ممکنه ادم بچشه . لازمه جاده دو طرفس

آخرین ویرایش:
فرقش اینه که الان خود Square هم مهر تایید زد بر این موضوع :) !

در ضمن Aaron Greenberg فقط جواب یکی از فن ها رو تو توئیتر داد و سایت ها خبرش رو زدن !
اتفاقا قبل اسپنسر یکی از اعضای اسکوئر هم توویت کرده بود این مطلبو. آهان اگه فقط جواب یه یه نفر تو توویتر هست که هیچ.

من نمی دونم چرا هی می خواین اثبات کنید اگه یه بازی مولتی انحصاری بشه صنعت به گند کشیده میشه:دی برعکس هرجور حساب می کنم پیشرفت خالص هستش:دی
فرض کنید فلان کنسول مثلا 10 تا بازی داره حالا 20 تا 30 تا هم براش بسازن یه چیزه فضایی میشه:دی به جای اینکه سازنده ها تمرکزشونو روی شونصد تا پلتفرم بزارن میان با خیال راحت روی یه پلتفرم کار می کنن و از خیلی از مشکلات کاسته میشه (خودتون می دونید دیگه رفته رفته ساخت بازی ها طولانی میشه و به همین خاطر هستش که مجبورن از خیلی چیزا بزنن و یه بازی ناقص بدن به ملت یا در نهایت تاخیر پشت تاخیر و ...)
تعداد انحصاری بیشتر=متقاضی بیشتر=بازی های باکیفیت تر=بی اهمیت شدن اینکه مثلا کنسول ها 400 دلار باشن یا 500 دلار=نسل بعد کنسول ها با سخت افزار عالی:دی

تا همین دیروز مشخص نبود ناشر بازی کی هست، همون موقع که گفتن انحصاری شده هم خبر اومده بود که مایکروسافت ناشر بازی نیست. ولی الان خبر میگه مایکروسافت ناشر بازی هست که خب مشخصه تو این چند ماه اتفاقات جدیدی افتاده :دی

من تو تاپیک بقلی هم گفتم اما دوستان اینقدر علاقه به سرو کله هم زدن دارن که پست رو نادیده میگیرن و به ادامه جنگشون میپردازن. یکی از دلایلی که SFV واسه وان نمیاد میتونه کراس پلتفرم بودن بازی باشه. روی نسل بقل هم CS رو داشتیم که مایکرو اجازه این کار رو نمیداد.

از اونور هم که توی خبر من چیز خاصی ندیدم. یعنی اونطوری که سر SFV گفتن PS4 تنها کنسولی خواهد بود که روی SFV رو خواهد دید، واسه این بازی چنین چیزی نشنیدم. فقط گفتن مایکرو هم کمک میکرد و ... که قبلا هم گفته بودن. منظورم اینه که یه دفعه قال قضیه رو نمیکنن و هنوز هم یه راه فراری دارن واسه این قضیه.

فقط میمونه قضیه ناشر بودن مایکرو که اونم مورد کم نداشتیم که اول مایکرو ناشر بوده، اما باز هم اون بازی واسه پلتفرم سونی اومده. نمیخوام الکی امید بدم به فن های سونی اما این هست که یه دفعه مشخص نمیکنن قضیه ور خیال همه رو راحت کنن.

من تو تاپیک بقلی هم گفتم اما دوستان اینقدر علاقه به سرو کله هم زدن دارن که پست رو نادیده میگیرن و به ادامه جنگشون میپردازن. یکی از دلایلی که SFV واسه وان نمیاد میتونه کراس پلتفرم بودن بازی باشه. روی نسل بقل هم CS رو داشتیم که مایکرو اجازه این کار رو نمیداد.

از اونور هم که توی خبر من چیز خاصی ندیدم. یعنی اونطوری که سر SFV گفتن PS4 تنها کنسولی خواهد بود که روی SFV رو خواهد دید، واسه این بازی چنین چیزی نشنیدم. فقط گفتن مایکرو هم کمک میکرد و ... که قبلا هم گفته بودن. منظورم اینه که یه دفعه قال قضیه رو نمیکنن و هنوز هم یه راه فراری دارن واسه این قضیه.

فقط میمونه قضیه ناشر بودن مایکرو که اونم مورد کم نداشتیم که اول مایکرو ناشر بوده، اما باز هم اون بازی واسه پلتفرم سونی اومده. نمیخوام الکی امید بدم به فن های سونی اما این هست که یه دفعه مشخص نمیکنن قضیه ور خیال همه رو راحت کنن.
تو نسل قبل بین بازی های Retail اگه اشتباه نکنم فقط Ninja Gaiden و Mass Effect بودن که مایکروسافت ناشرشون بود و بعدا واسه PS3 هم عرضه شدن. با ذکر این نکته که ME تقریبا 5 سال بعد از عرضه برای X360، روی PS3 هم اومد (شماره اول که مایکروسافت ناشرش بود منظورم هست) :دی به جز اینا چیز دیگه ای هم هست؟ من خیلی حضور ذهن ندارم :دی

تو نسل قبل بین بازی های Retail اگه اشتباه نکنم فقط Ninja Gaiden و Mass Effect بودن که مایکروسافت ناشرشون بود و بعدا واسه PS3 هم عرضه شدن. با ذکر این نکته که ME تقریبا 5 سال بعد از عرضه برای X360، روی PS3 هم اومد (شماره اول که مایکروسافت ناشرش بود منظورم هست) :دی به جز اینا چیز دیگه ای هم هست؟ من خیلی حضور ذهن ندارم :دی

تو تاپیک بقلی چندتاشو بچه ها گذاشته بودن. یادم نموند منم. ناشرش اولش مایکرو یا شرکت دیگه ای بوده. بعدش عوض شده و واسه پلتفرم های دیگه هم اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or