Microsoft:میزان پیش فروش از سقفش رد شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

به نظر میرسد که پیش فروش کنسول شرکت مایکروسافت یعنی Xbox One به دلیل تقاضای بسیار بالا متوقف شده است.

امروز آقای Aaron Greenberg از دست اندر کاران Xbox در تویتر خود اعلام کرد میزان پیش فروش بسیار زیاد بوده است:
میزان پیش فروش بسیار زیاد بوده است و به همین خاطر متوقف شده است.
معلوم نیست که برای PS4 نیز چنین بوده یا نه اما هفته گذشته آقای Yves Guillemot مدیر عامل یوبی سافت گفت که میزان پیش فروش ها دوبرابر نسل قبل بوده است

منبع

من منظورم به صورت کلی فروش نبود.منظورم قابلیت ها و قدرت کنسولها بود.شما مزیت ها و برتری هاش رو نسبت به ایکس باکس 360 لطفا بذارین ببینیم چه برتری هایی داشته ؟ هم خود کنسول و هم در مقابل کینکتش و هم شبکه آنلاینشون

شبکه انلاینش به نظرم عالیه اما کینکت و کنسول نه
کنسولش که در اوایل نسل تا قبل از فالکون و جسپر 48 درصد خرابی داد
کینکتم به نظرم یک وسیله جالب هستش اما بعد از 3روز اول خاصیتشو از دست میده
مخصوصا نسخه ای که روی 360 هست خیلی داغونه و بازی های خوبی براش نیومد
در ضمن شما یک انحصاری از 360 نام ببر که اندازه ی ماریو کارت wii فروش کرده باشه موفقیت یک کنسول رو با میزان فروش بازی هاش و کنسول میسنجن نه قدرت سخت افزار اینجوری باشه الان ps4 برنده ی حتمی وتضمینی نسل جدیده

در ضمن شما یک انحصاری از 360 نام ببر که اندازه ی ماریو کارت wii فروش کرده باشه موفقیت یک کنسول رو با میزان فروش بازی هاش و کنسول میسنجن نه قدرت سخت افزار اینجوری باشه الان ps4 برنده ی حتمی وتضمینی نسل جدیده
مزیت و برتری های Wii, نه بدی های X360!

از پستت خیلی خوشم اومد چون خیلی منطقی هستی و پذیرفتی که حداقل ایکس باکس در شبکه آنلاینش عالیه و ازت خواهش میکنم خواهش میکنم اینو به سونی فن ها بگو چون هر چی میگم بازم حرف خودشون رو میزنن!!
در مورد مشکلات سخت افزاری فالکون آره قبول دارم مشکلاتی بود اما خب برطرفش کردند و جاسپر ها این مشکلات رو نداشتن و مشکل حل شد.اما در مورد کینکت به نظرم کینکت از مشابه خودش در سایر کنسولها خیلی بهتر و عظیم تر بود و اصلا کینکت نوآوری خوبی بود.الان از کینکت در ساخت روبات هم داره استفاده میشه.مطمئنا کینکت 2 بیشتر جا میوفته و موفق تر خواهد بود.

خوبه!تا E3 سونی راحت بود ممکن ساده بگیره!الان یکم بره تو امپاس خوبه:دی به نفع ماست!ینی بی رقیب کیفیت پایین میاد !چون انگیزه نیست...میفهمین چی میگم دیگه!
اون فن های مایکرو هم شکر گزار سونی باشن!چون سونی بود که با قیمت پایین تر و شرایط بهتره کنسولش(اجرا کردن بازی دسته دوم) باعث شد مایکرو شرایطش رو 180 درجه تغییر بده!وگرنه الان ...

معلوم نیست که برای PS4 نیز چنین بوده یا نه
شک نکن بوده باو :دی
WiiU هم یا میشه PS3 یا میشه GC !
میشه PS3 :-" فقط باید صبر کرد ماریو و زلداش بیاد
Mario Kartــش هم که ترکوند :دی این بخواد نصف شوماره قبلیش هم بفروشه دوباره نینتندو یخه ی همه رو میگیره :| :دی

خب الان مثلا داری X 1 رو به wii u مقایسه میکنی؟؟؟ هدفت از این مقایسه ی خنده دار چیه ؟؟ یکم توضیح بده ما هم ملتفت بشیم .../:)

Wii u قضیش فرق فوکوله داداش.اینجا بحث یه ابر کنسول با یه شبکه قوی آنلاین و کلی طرفدار هست نه یه کنسولی که تنها و تنها به خاطر بعضی بازیهای انحصاری تا حدودی توی چشم هستش.ایکس باکس تو نسل فعلی به قدری قوی و پر رنگ ظاهر شد که الان یکی مثل من که این نسل ایکس باکس داشته داره غش میزنه واسه کنسول نسل بعدش . دیگه خودت حساب کن چقدر خواهان داره;)
میشه بفرمایید فرق wii u با x1 چیه که میگید نباید مقایسه بشن با هم؟؟؟!!!!:-/

در ضمن پیش فروش wii u هم قبل از عرضه خوب بوده! مثل ps4 و x1!!!

ميدوني آقامهدي من حساب كردم كه اين كمپاني ها بسته به شرايطشون هر چند سال يكبار وارد دوره ي حماقت صغري ميشن دقيقا اين اتفاق سال 2006 براي سوني افتاد متاسفانه احساس ميكنم سال 2013 هم سال حماقت نينتندو هست اميدوارم اين حماقت وارد دوره ي كبري نشه و همچنان شاهد تاخت و تاز اين شركت دوست داشتني باشيم:x

خب الان مثلا داری X 1 رو به wii u مقایسه میکنی؟؟؟ هدفت از این مقایسه ی خنده دار چیه ؟؟ یکم توضیح بده ما هم ملتفت بشیم .../:)

Wii u قضیش فرق فوکوله داداش.اینجا بحث یه ابر کنسول با یه شبکه قوی آنلاین و کلی طرفدار هست نه یه کنسولی که تنها و تنها به خاطر بعضی بازیهای انحصاری تا حدودی توی چشم هستش.ایکس باکس تو نسل فعلی به قدری قوی و پر رنگ ظاهر شد که الان یکی مثل من که این نسل ایکس باکس داشته داره غش میزنه واسه کنسول نسل بعدش . دیگه خودت حساب کن چقدر خواهان داره;)

wii u از لحاظ سخت افزاری در چه وضعیه؟میشه بفرمایید؟
من دارم از لحاظ فروش میگم!!!! wii u هم خب به عنوان نسل جدید معرفی شده!!!!!!!!

از پستت خیلی خوشم اومد چون خیلی منطقی هستی و پذیرفتی که حداقل ایکس باکس در شبکه آنلاینش عالیه و ازت خواهش میکنم خواهش میکنم اینو به سونی فن ها بگو چون هر چی میگم بازم حرف خودشون رو میزنن!!
در مورد مشکلات سخت افزاری فالکون آره قبول دارم مشکلاتی بود اما خب برطرفش کردند و جاسپر ها این مشکلات رو نداشتن و مشکل حل شد.اما در مورد کینکت به نظرم کینکت از مشابه خودش در سایر کنسولها خیلی بهتر و عظیم تر بود و اصلا کینکت نوآوری خوبی بود.الان از کینکت در ساخت روبات هم داره استفاده میشه.مطمئنا کینکت 2 بیشتر جا میوفته و موفق تر خواهد بود.

داداش چیزی که حقیقته باید گفت مایکروسافت تونست قابلیت های خوبی رو توی کنسولش بیاره من جمله همین شبکه ی آنلای قوی که با اینکه پولی بود اما خیلی طرفدار داره و واقعا هم قوی هستش
یا مثلا گیم پدش برای بازی های FPS خوب بود
کینکتم نوآوری جالبی هستش اما خیلی از گیمر های امروز ترجیح میدن بشینن و بازی کنن تا بلند بشن و پشتک وارو بزنن
حالا من بیام لُغُز بخونم فقط خودمو ضایع کردم و ترول الکی کردم:d
البته من کینکت 2 رو بهش امید بیشتری دارم چون از خیلی از جهات قوی شده
بچه های خودمون از کینکت کاربردهای خوبی ازش میکشن ولی باید ببینیم چه میکنه
به نظرم هر دو کنسول تا الان خوب جلو اومدن و فقط کنسولی که کمی ضعیف عمل کرده بعد از لانچ خوب wiiu هست که امیدوارم بعد از ماریو 3d world وضعش خوب بشه

امیدوار بودم توی نسل جدید این مسائل حاشیه ای شخت افزار کنار بره اما مثل اینکه دوستان نمیخوان دست بردارن

خوب معلومه میفروشه و خیلی خوشحالم که ملت میخرن ولی این حباب پیش فروش دال بربهتر بودن نیست باید میانه نسل ببینیم چی میشه خوب اینم معلومه ماکرو بیشتر میفروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or