Microsoft: قول حمایت از سازندگان مستقل را داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
XBON.jpg

درود.

در حالی که چندی پیش ماکروسافت به صراحت اعلام کرده بود از سازندگان مستقل در کنسول Xbox one خود حمایت نمی‌کند، امروز از این شرکت خبرهای جدیدی پیرامون این مسئله به گوش می‌رسد. آقای Don Mattrick در طی گفتگوی خود با سایت Kotaku اعلام کرد:

"برنامه‌ای برای سازندگان مستقل ارائه خواهیم کرد. در مورد حمایت از آن‌ها نیز این کار را انجام خواهیم داد و ابزارهای مورد نیاز را به این گونه اشخاص ارائه می‌دهیم. اطلاعات بیشتر را در روزهای آتی منتشر خواهیم نمود." وی در آخر نیز بیان کرد، این برنامه ساخت بازی‌ هم برای سازندگان مستقل و هم برای Xbox one بسیار با اهمیت می‌باشد. من هم کارم را با همین گونه برنامه‌ها کوچک آغاز کردم و به همین دلیل در بازار جعبه‌ای را که استودیوهای مستقل را حمایت نکند ارائه نمی کنیم.

گویا انتقادهای این چند روز اخیر سازندگان و طرفداران از این حرکت ماکرو توانسته است اثرش گذار باشد.

siliconera

فعلا با این حرفها واسه خودت وقت بخر تا E3 ;) ولی وای به حالت اگه E3 دستت خالی باشه... اون موقعست که کاز با کشتی PS4 از روت رد میشه :biggrin1:
Xbox One to get 15 exclusive titles in its first year ;) :دی

Xbox One to get 15 exclusive titles in its first year ;) :دی
فقط این 15 تا بشه 14 تا و نصفی... :دی
اصلا بشه 6 تا بازم به من ربطی نداره
biggrin1.gif
هر مشکلی بود بعدش میتونید با مایکروسافت در میون بزارید، من فقط نقش سخنگوی مایکروسافت رو ایفا می کنم و هیچ مسئولیتی عهده دار نیستم
yahoo_5.gif
biggrin1.gif
والا انقد که تو به این 15 تا انحصاری امید داری خود دان متریک و فیل اسپنسر امید ندارن :دی
اتفاقا من به نهایتا 6 یا 7 تاش امید دارم ولی خب کارایی خیلی خوبی تو بحث داره، دم اونی که اولین بار اینو گفت گرم
biggrin1.gif
دعا کن بعد از E3 کاراییش برعکس نشه :دی

آخرین ویرایش:
اصلا بشه 6 تا بازم به من ربطی نداره :دی هر مشکلی بود بعدش میتونید با مایکروسافت در میون بزارید، من فقط نقش سخنگوی مایکروسافت رو ایفا می کنم و هیچ مسئولیتی عهده دار نیستم ;;) :دی
والا انقد که تو به این 15 تا انحصاری امید داری خود دان متریک و فیل اسپنسر امید ندارن
biggrin1.gif
اتفاقا من به نهایتا 6 یا 7 تاش امید دارم ولی خب کارایی خیلی خوبی تو بحث داره، دم اونی که اولین بار اینو گفت گرم :دی

آخرین ویرایش:
والا انقد که تو به این 15 تا انحصاری امید داری خود دان متریک و فیل اسپنسر امید ندارن :دی
دعا کن بعد از E3 کاراییش برعکس نشه :دی

بهنام جان اگر به تعداد انحصاری بود الان PS3 به این روز نمی افتاد..اصل کار کیفیت کار هست..مردم میرن چیزی رو می خرن که دوستش داشته باشه کاریم هم به عداد ندارن..

بهنام جان اگر به تعداد انحصاری بود الان PS3 به این روز نمی افتاد..اصل کار کیفیت کار هست..مردم میرن چیزی رو می خرن که دوستش داشته باشه کاریم هم به عداد ندارن..

داداش قبلا میزان فروش ملاک بود که دیگه الان ps3 میزان فروشش از 360 هم بیشتر شده دیگه باید چی ملاک قرار بدیم ؟؟

داداش قبلا میزان فروش ملاک بود که دیگه الان ps3 میزان فروشش از 360 هم بیشتر شده دیگه باید چی ملاک قرار بدیم ؟؟

عزیز 150 میلیون PS2 شده 80 میلیون به این میگن یک شکست کامل..
از اون ور 20 میلیون ماکرو شده 80 میلیون یعنی یک پیشرفت غیر قابل باور..

عزیز 150 میلیون PS2 شده 80 میلیون به این میگن یک شکست کامل..
از اون ور 20 میلیون ماکرو شده 80 میلیون یعنی یک پیشرفت غیر قابل باور..
بنازم عظمت سوني رو كه ضعيف ترين نسلش از لحاظ فروش ، ميتونه فروشش با فروش قوي ترين و بهترين نسل مايكروسافت برابري كنه تازه اونم با يه سال تأخير در عرضه.....

بازی های کینکت و ارکید هم شامل انحصاری میشه.
زیاد دلتون رو خوش نکنید که عین 15 تاش عناوین Ps 4 Killer باشه چون حداقل 5-7 تاش مال کینکته.
هیچ جایی نشنیدم تا حالا کسی بخواد PS Killer بسازه تا جایی که یادمه همه قصد داشتن CoD killer یا Halo killer بسازن.

بنازم عظمت سوني رو كه ضعيف ترين نسلش از لحاظ فروش ، ميتونه فروشش با فروش قوي ترين و بهترين نسل مايكروسافت برابري كنه تازه اونم با يه سال تأخير در عرضه.....

كلا ماكرو ٢ تا نسل داده الآن ٣٦٠ شده بهترين نسلش؟با سابقه سوني كار بزرگي كرده
اگه ماكرو بتونه همون پيشرفت تو نسل قبل رو تو اين نسل هم تكرار كنه فكر كنم ديگه نتونيد بنازيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or