Microsoft: سیاست جدید Xone در مورد بازهای مستقل برای بچه ها و دانش آموزان مفید است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
55005864481294456495.jpg

معاون Phil Spencer، Microsoft Studios می گوید که سیاست جدید آن برای بازی های مستقل برای بچه ها و دانش آموزان مفید است.

“ فرصت بیشتری برای بچه/دانش آموزانی که می خواهند برنامه ریزی و بازی ساختن یاد بگیرند بوجود می آید که یکی از فایده های این سیاست جدید است."

سیاست جدید آنها برای سازندگان مستقل این اجازه را به همه می دهد که یک خالق باشند و هر Xbox One می تواند به عنوان Dev. Kit به کار بیاید. در هر صورت این قابلیت در اول عرضه آن در نوامبر ممکن نیست. این یک تغییر 180 درجه ای برای آنها بود چون قبلا گفته بودند که خالقان مستقل نمی توانند بازی ها خود را Self-Publish کنند.

تعدادی سوال هنور در ذهن ما وجود دارد. مثل جزئیات در مورد درآمد سازندگان، تبلیغ آن، راه کار آن چطوری است و یا آیا سازندگان باید برای ساخت بازی بر روی Xone به Microsft پول بدهند و لایسنس دریافت کنند یا نه.

Source

نظرات Marc Whitten، معاون Xbox Vision

تصور ما اینست که هر کسی می تواند یک خالق باشد. هر Xbox One می تواند برای ساخت استفاده شود. هر بازی و تجربه می تواند از تمام ویژگی های Xbox One و Xbox Live استفاده کند. این یعنی Self-Publishing. این یعنی Kinect، سیستم ابری، اچیومنت ها، این یعنی قابلیت پیدا شدن عالی در Xbox Live.
ما اطلاعات بیشتری در Gamescom به شما خواهیم داد.

Source

آخرین ویرایش:
خود کنسول به عنوان dev kit عمل میکنه. این یعنی 500 دلار میدی، هم واست میشه کنسول، هم کینکنت و هم dev kit
کجاش ابتکار داره؟ اینو که طبق گفته دوستان از سونی تقلید کرده، حالا خود سونی کی اینو اعلام کرده من نمی دونم ولی مسلما از سونی تقلید کرده!

کجاش ابتکار داره؟ اینو که طبق گفته دوستان از سونی تقلید کرده، حالا خود سونی کی اینو اعلام کرده من نمی دونم ولی مسلما از سونی تقلید کرده!
منبع این حرف شما کجاست؟ شما لینکی قرار بدین که توش بگه PS4 خودش در نقش dev kit عمل میکنه. منم خیلی راحت از حرفم برمیگردم.

عزیزان من چرا قضیه رو میپیچونین ؟ من دارم کلی صحبت میکنم در مورد سیاست ها اونی که میگین خود کنسول Dev-kit هست رو کاری ندارم اون خیلی خوبه مهم اینه که این سیاست در دسترس بودن ـه کنسول به آسانی برای همه سیاست سونی بود تو این نسل و تمام بقیه سیاست ها که چندین سال روش فکر شده وگرنه ماکرو تا دیروز حتی به سازنده های مستقل اجازه بازی سازی هم نمیداد الان 500 دلار dev-kit میده :| سیاست درست اینه که حرف من اینه ماکرو بعد از دیدن کنسولا به این نتیجه رسید . دیگه اونقدر کودن نیستیم که ندونیم dev-kit بودن ـه خود کنسول با اونیکی فرق داره (البته میدونم از نظر شما همه به جز خودتون کودن هستن :دی)

پس اون همه بازی متنوع indie که واسه 360 بود عمه ی بیل گیتس ساخته بود؟ همه اجازه ساخت بازی داشتن فقط باید برای انتشار ناشر پیدا میکردن.
من بحثم 360 نبود . 360 سیاست های خیلی خوبی داشت

آخرین ویرایش:
عزیزان من چرا قضیه رو میپیچونین ؟ من دارم کلی صحبت میکنم در مورد سیاست ها اونی که میگین خود کنسول Dev-kit هست رو کاری ندارم اون خیلی خوبه مهم اینه که این سیاست در دسترس بودن ـه کنسول به آسانی برای همه سیاست سونی بود تو این نسل و تمام بقیه سیاست ها که چندین سال روش فکر شده وگرنه ماکرو تا دیروز حتی به پابلیشر های غیر معروف اجازه بازی سازی هم نمیداد . دیگه اونقدر کودن نیستیم که ندونیم این کار با اون کار فرق داره (البته میدونم از نظر شما همه به جز خودتون کودن هستن :دی)
پس اون همه بازی متنوع indie که واسه 360 بود عمه ی بیل گیتس ساخته بود؟ همه اجازه ساخت بازی داشتن فقط باید برای انتشار ناشر پیدا میکردن.

dev kit با debug فرق میکنه والا... dev kit علاوه بر دستگاهی که کدهای unsigned رو اجرا میکنه شامل تمام API ها و Framework و IDE ها میشه که معملا چند هزار دلار قیمتشه. Xbone با کدهای خاصی به کنسول debug تبدیل میشه که همون کدهای unsigned رو اجرا میکنه. علاوه بر اون کنسول dev kit سخت افزار بهتری نسبت به کنسول معمولی داره، مثل رم بیشتر و غیره.

dev kit با debug فرق میکنه والا... dev kit علاوه بر دستگاهی که کدهای unsigned رو اجرا میکنه شامل تمام API ها و Framework و IDE ها میشه که معملا چند هزار دلار قیمتشه. Xbone با کدهای خاصی به کنسول debug تبدیل میشه که همون کدهای unsigned رو اجرا میکنه.
خب من که گفتم به کنسول Debug تبدیل میشه، صفحه قبل کامنتم هست :دی ولی بازم یه حرکت جدید هست و من یادم نمیاد تا حالا همچین قابلیتی روی کنسولی وجود داشته باشه. ضمن اینکه خود مایکروسافت هم رسما اعلام کرده کنسول به کنسول Debug تبدیل میشه واسه استفاده سازنده های کوچک، یه وقت سوبرداشت نشه :دی

dev kit با debug فرق میکنه والا... dev kit علاوه بر دستگاهی که کدهای unsigned رو اجرا میکنه شامل تمام API ها و Framework و IDE ها میشه که معملا چند هزار دلار قیمتشه. Xbone با کدهای خاصی به کنسول debug تبدیل میشه که همون کدهای unsigned رو اجرا میکنه. علاوه بر اون کنسول dev kit سخت افزار بهتری نسبت به کنسول معمولی داره، مثل رم بیشتر و غیره.
واسه indie ها و بازی های سطح پایین از لحاظ فنی همین debug میتونه براشون کافی باشه و با همون ابزار های PC با Windows 8 و Visual Studio و... میتونن بازی بسازن.
استودیوهایی که بخوان بازی های سطح بالاتر و یا AAA بسازن مطمئنا از ابزارهای پیشرفته تر و مخصوص استفاده میکنن و صرف هزینه چند هزار دلاری برای ابزار های پیشرفته تر براشون چیزی نیست.

خب من که گفتم به کنسول Debug تبدیل میشه، صفحه قبل کامنتم هست :دی ولی بازم یه حرکت جدید هست و من یادم نمیاد تا حالا همچین قابلیتی روی کنسولی وجود داشته باشه. ضمن اینکه خود مایکروسافت هم رسما اعلام کرده کنسول به کنسول Debug تبدیل میشه واسه استفاده سازنده های کوچک، یه وقت سوبرداشت نشه :دی

روی کنسول ها که نه ولی برای گوشی های موبایل همچین حرکتی زده شده.

واسه indie ها و بازی های سطح پایین از لحاظ فنی همین debug میتونه براشون کافی باشه و با همون ابزار های PC با Windows 8 و Visual Studio و... میتونن بازی بسازن.
استودیوهایی که بخوان بازی های سطح بالاتر و یا AAA بسازن مطمئنا از ابزارهای پیشرفته تر و مخصوص استفاده میکنن و صرف هزینه چند هزار دلاری برای ابزار های پیشرفته تر براشون چیزی نیست.

باید دید نرم افزارهایی در اختیارشون قرار میدن چیه، اگه قراره یه چیزی مثل XNA باشه برای کنسول به درد نمیخوره و تو استفاده از سخت افزار کلی محدودیت داره. من خودم با XNA کارکردم برای گوشی ها خیلی خوب ولی برای کنسول خیر...

روی کنسول ها که نه ولی برای گوشی های موبایل همچین حرکتی زده شده.
نوشته ی توی اسپویلر ربطی به فن بودن یا هر چیزه دیگه ای نداره :|
الان من بی سواد شما با سواد (جدی می گم :d) اینیکه شما می گین با این
PS3 CEX (Retail) to DEX (Debug) Conversion Method is Released! - Page 1 - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks - PS3 CFW
فرق می کنه ؟ (تا حالا فک کنم چندین روش واسه این کار اومده که بعضی نیاز به سخت افزار اضافی داشتن برخی هم که فقط نرم افزاری بودن) می دونم که این ویژگی تو PS3 برای کاربرهای معمولی قابل دسترس نبود و این روش توسط هکر ها به بیرون درز پیدا کرد اما همین نشون دهنده این هست که هر کنسول PS3 قابلیت تبدیل شدن به یک Debug رو داشت و داره :-/ و بر همین اساس homebrew ها واسه ps3 ساخته شدند

PS3 با فیرمورهای رسمی Debug سونی، تبدیل به کنسول Debug میشه :دی

PS3 با فیرمورهای رسمی Debug سونی، تبدیل به کنسول Debug میشه :دی

سونی هیچ وفت به طور رسمی فرم ویر DEX منتشر نکرده برای عموم

حالت Debug Mode روی سخت افزار های امروزی هست، محدود به کنسول نمی شه، دلیلش هم مشخصه، DEBUG!!!
مثالش رو روی مثلا android می تونید ببینید که از طریق usb به شما امکان debugging می ده، اما بحث در مورد سط دسترسی ای هست که به شما می ده
برای مثال شما روی ویتا می تونید کد unsinged ران کنید اما فقط تحت فریم ورک PSM که نتیجتا ربطی به خود ویتا نداره اصلا

هیچ شرکتی تا به حال به طور رسمی کاری نکرده که کنسولش کامل به debug mode بره ، یعنی شما در عین این که می تونی unsinged کد اجرا کنی سطح دسترسی کامل به کرنل هم داشته باشی، مایکروسافت هم بعید بدونم همچین کاری بکنه و قطعا سطح دسترسی محدوده، البته همینشم یک قدم هکر ها رو به جلو می بره چون حداقلش نیازی به usermode exploit ندارن دیگه صاف می رن سراغ kernel mode ، مضاف بر این که ابزار مورد نیاز هم تا حد زیادی در دسترس دارن و در کنار اون راحت می تونن به اطلاعاتی از کنسول دست پیدا کنن
:d

آخرین ویرایش:
مسئله اصلی که توسعه دهنده های Indie باهاش مشکل دارند اینه که پلتفرم XBOX مثل PC اجازه تبدیل کد ها به باینری رو نمیده ، بازی ساز ها برای اجرا کردن بازی های خودشون روی XBOX نیاز به XDK دارند ، یکی از ابزاری که XDK ارائه می کنه کامپایلر XBOX ـه که به کمک اون میشه کدهای نوشته شده رو برای XBOX کامپایل کرد . توی نسل قبل مایکروسافت Terms and condition های سخت گیرانه ای برای دادن XDK به Studio ها داشت ، یکی از بدترین شرایط این بود که Studio درخواست کننده XDK باید در زمینه Developing سابقه داشته باشد و بازی های عرضه شده توسط Studio های مزبور در بازار شناخته شده باشد . باوجود این شرط عملا مسیر برای توسعه دهنده های indie بسته بود .

به عنوان یه توسعه دهنده به نظر من تا زمانی که مایکروسافت XDK رو بخشی از DirectX نکنه تمام حرف هایی که در مورد حمایت از سازندگان indie میزنه ، بی ارزشه .

آخرین ویرایش:
مسئله اصلی که توسعه دهنده های Indie باهاش مشکل دارند اینه که پلتفرم XBOX مثل PC اجازه تبدیل کد ها به باینری رو نمیده ، بازی ساز ها برای اجرا کردن بازی های خودشون روی XBOX نیاز به XDK دارند ، یکی از ابزاری که XDK ارائه می کنه کامپایلر XBOX ـه که به کمک اون میشه کدهای نوشته شده رو برای XBOX کامپایل کرد . توی نسل قبل مایکروسافت Terms and condition های سخت گیرانه ای برای دادن XDK به Studio ها داشت ، یکی از بدترین شرایط این بود که Studio درخواست کننده XDK باید در زمینه Developing سابقه داشته باشد و بازی های عرضه شده توسط Studio های مزبور در بازار شناخته شده باشد . باوجود این شرط عملا مسیر برای توسعه دهنده های indie بسته بود .

به عنوان یه توسعه دهنده به نظر من تا زمانی که مایکروسافت XDK رو بخشی از DirectX نکنه تمام حرف هایی که در مورد حمایت از سازندگان indie میزنه ، بی ارزشه .
آیا شما تجربه ساخت بازی رو پلتفرم xbox رو داری؟ یا اینکه dev-kit و SDK داری و باهاش کار کردی؟
شما اگه developer بودی باید از این خبر خوشحال میشدی چون محدودیت هایی که قبلا بوده برداشته شده و راه هموار شده برای هر کسی که توانایی ساخت بازی رو داره و با دردسر و هزینه خیلی کمتر میتونه بازی بسازه و بزاره تو Store.

Development on Xbox One is a wonderful idea, says Notch | News | Edge Online

البته تا شما تایید نکنی اینا همه بی ارزشه... حرف سازنده ماینکرفت و خیلی های دیگه همه چرت و بی ارزشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or