Microsoft خرید Twisted Pixel را !!

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سازنده عناوین Splosion Man و The Gunstringer, یعنی استدیو Twisted Pixel توسط مایکروسافت خریده شد.

این شرکت به عنوان یکی از زیر بخش های جدید مایکروسافت به جمع استدیو های Lionhead و Rare پیوست.

Phil Spencer گفت " Twisted Pixel دارای رکورد های دنباله دار فوقالعاده در ارائه تجربیات نوآورانه، تحسین برانگیز برای منتقدان، از همه مهمتر، بازیهای مفرح است " همچنین گفت " Microsoft Studios خانه ای برای تجربه سرگرمی های سطح بالا است، و قدرت ابداع باورنکردنی تیم Twisted Pixel به ما کمک خواهد کرد تا تجربیات نوآورانه بیشتری را برای Kinect و Xbox LIVE ایجاد کنیم. "

Michael Wilford رئیس اجرایی Twisted Pixel گفت " این برای ما بسیار هیجان آور است که رابطه با دوام و طولانی مدتمان را با Microsoft Studios که به عنوان پیشرو در توضیع دیجیتال و ابداع کننده تجربیات جدید مانند Xbox LIVE و Kinect در صنعت بازیسازی شناخته میشوند، محکم تر کنیم " همچنین بیان کرد " به عنوان عضوی از خانواده Microsoft Studios ما حتی بدنبال ایجاد کردن تجربیات جدیدتر و پر محتوا تر برای Xbox و همه طرفداران Twisted Pixel در اقصی نقاط جهان هستیم".

منبع

آخرین ویرایش:
ایول من عاشق Splosion Manـم
TP هم از اون تیپ تیم هایی بودند که نیاز به سرمایه و توجه داشتند
خدا کنه ماکرو خوب ساپرتشون کنه تا بتونند بازی نو اورانه در سطح LBP بسازند

به شخصه اطلاعی نداشتم که چنین استودیویی وجود خارجی داره :دی.

سال آینده همچین موقع هایی خبر بسته شدن این استودیو رو میشنویم. کسری که خبر نمیزاره :-" یکی دیگه از کاربرا اعلامش میکنه ...

این استدیو فقط 11 تا کارمند داره ! و از زمان تشکیل استدیو این بازی ها رو ساختن :

The Maw (2009)
'Splosion Man (2009)
Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley (2010)
Ms. Splosion Man (2011)
The Gunstringer (2011)

پایین ترین متای بازیهاشون 74 بوده و بالاترینش 84 ! فکرش رو بکنید توی 2006 تشکیل شده در عرض 2 سال 5 تا بازی دادن بیرون. بازیهای امسالشون هم The Gunstringer 76/100 و اون یکیش Ms. Splosion Man 82/100 بوده با این اوصاف واقعاً استدیو خلاق و توانمندی هستن ! :d

استودیو بعدی certain affinity ! ببینین کی گفتم :دی

اینم بخره من پایم ! :دی

ماشالله از شرکتی که *فرصت خرید کرایتک رو از دست میده انتظار بیشتری هم نمیره ماکرو خودشو خفه کرد با ارکید اینجوری میخواد با سونی مقابله کنه*

دوست من اینا استدیوی خیلی خوبین یه کم Splosion Man بازی کن درک میکنی من چی میگم
برادر شما راست میگی که Splosion Man بازی باهالیه منم عاسقشم اما ایا کسی یک شرکتی که بازی ارکید میسازه رو با مدیا مولکول که LBP باهالش همه رو به وجد میاره
میتوانه مقایسه کنه
اگه برای لایو بود باز یه چیزی ....

برادر شما راست میگی که Splosion Man بازی باهالیه منم عاسقشم اما ایا کسی یک شرکتی که بازی ارکید میسازه رو با مدیا مولکول که LBP باهالش همه رو به وجد میاره
میتوانه مقایسه کنه
تجربه ثابت کرده استودیو بزرگ رو مایکرو نمیتونه بزرگ نگه داره نمونش هم Rare و Lionhead ! اما استودیو هایی که خودش بالا میاره استودیو های خوبی میشن نمونش Turn 10 ! در نتیجه از اونجایی که استودیو های داخلی مایکرو (T10 , 343, lionhead, rare, Vancouver, soho) زیر 300 نفر عضو ندارن، میشه فهمید که اینا برای استودیو اینا که 11 نفرن فقط، برنامه دارن

من تو این موندم که چرا مایکرو باید استدیوی رو میخرید که از برخی اعضای جدا شده Lionhead تشکیل شده بود ؟ افرادی که زیر نظر مولینیو کار میکردن و تربیت شده بودن ؟ اگر مولینیو توانایی جذب و پرورش همچین افرادی رو داره چه نیازی هست مایکرو چنین کاری بکنه ؟ :-/

میتوانه مقایسه کنه
من نگفتم در حد اوناست که گفتم استدیوی خوبیه بازیای فان میسازه مایرو سافت هم اندازه ی اون استدیو یی که شما گفتی هزینه ی خریدش نکرده

سونی میره مدیا مولکول رو میخره ، با اون همه فرست پارتی کتو کلفت ، میره ساکر پانچ رو میخره ، مایکروسافت با این فقر فرست پارتی میره چی میخره !
مانگین امتیاز بازیهای ساخته شده توسط این استودیو رو چک کن بعد بیا و اینا :دی. Splosion Man رو اگر بازی کرده باشی که نکردی (:دی) ازش کار این استودیو رو متوجه میشی. مالتی پلیر آنلاین و افلاین قوی + طولانی بودن بخش کمپین مشخصه های بازی های Twisted Pixel.

پ.ن. امیدوارم استودیو بعدی که Jump in میکنه Gearbox باشه :دی.

طبق صحبت هایی که Major Nelson منتشر کرده استودیو نه Only Live و نه Only Kinect هست! قراره تو یه برنامه که مایکرو تنظیم کرده استودیو به شدت بزرگ بشه (الآن 11 نفر) و برای X360 و کینکت هردو بازی بسازه

مانگین امتیاز بازیهای ساخته شده توسط این استودیو رو چک کن بعد بیا و اینا
biggrin1.gif
. Splosion Man رو اگر بازی کرده باشی که نکردی (
biggrin1.gif
) ازش کار این استودیو رو متوجه میشی. مالتی پلیر آنلاین و افلاین قوی + طولانی بودن بخش کمپین مشخصه های بازی های Twisted Pixel.

پ.ن. امیدوارم استودیو بعدی که Jump in میکنه Gearbox باشه
biggrin1.gif
.
حالا ببین، همون که بالا گفتم :d استودیو بعدی Certain Affinity ! :d

طبق صحبت هایی که Major Nelson منتشر کرده استودیو نه Only Live و نه Only Kinect هست! قراره تو یه برنامه که مایکرو تنظیم کرده استودیو به شدت بزرگ بشه (الآن 11 نفر) و برای X360 و کینکت هردو بازی بسازه
امیدوارم یه غولی بشه مثل 343 و 10 Turn :دی.

واقعا خوشحال شدم! خیلی خیلی! چون بعد از گان استرینگر توانایی خودشونو نشون دادن!
امیدوارم بترکونن بخصوص که دوست بالایی نوشته نه فقط رو کینکته نه فقط لایو! به به!!
امیدورام بعدش epic رو بخره! ولی به شرطی که برای آواتارای نسل بعد لباس نسازن:دی
اون rare هم که مرده!
بعد از اینا هم gear box بدک نیست! اون یکی هم که crimson alliance رو ساخته رو تاحالا بازیاشو از نزدیک ندیدم:دی
به امید پیروزی مایکرو در همه فصول + نصول:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or