Microsoft توانست بهترین line-up تعطیلات 2014 را از آن خود کند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xboxoneblack.jpg

Microsoft, در آخرین بلاگ منتشر شده در Xbox Wire، اعلام کرد که با 60 نامزدی و 25 جایزه‌ی برده از طرف منتقدان E3 توانسته‌اند بهترین line-up را برای Microsoft فراهم آورند.

سرپرست بخش Xbox مایکروسافت، Phil Spencer افزود:
"تبریک به تمامی سازندگانی که توانستند جوایز E3 را از آن خود کنند. ما شاهد نمایشی عالی از بازی‌ها در E3 بودیم و مطمئنیم که طرفداران این صنعت دامنه‌ای گسترده‌ از بازی‌ها را برروی پلتفرم Xbox One خواهند داشت. Xbox One جایی خواهد بود که شما می‌توانید بهترین عناوین صنعت را به همراه بازی‌هایی از طرف سازندگان مستقل تجربه کنید و همین‌ها هستند که Xbox One را در تعطیلات امسال بی‌رقیب می‌کند."
در ادامه شما لیستی از این بازی‌ها را که برای تعطیلات 2014 عرضه می‌شوند خواهید دید:

image_40769_620.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
من حقیقتا امسال با کنفرانس ماکروسافت خیلی حال کردم از اولش بازی گذاشت تا اخرش یکی از بهترین e3 هایی بود که تا امروز دیدم شاید بشه گفت دومین بعد از e3 2005 بود. البته کنفرانس سونی هم خوب بود اما هر جوری با هر معیار فن بازی حساب کنیم کنفرانس ماکروسافت بهتر بود

یه عده چقد بیکارن برا کنفرانس سونی و ماکروسافت تو سر و کله هم میزنن..خب به درک کدومشون بهتر بوده چی به شما میرسه بخاطرش انقد بحث دعوا میکنن

واچ داگز هم پا به پای تلو از این جایزه ها درو کرده بود ولی سر انجام کار....!
مبارکه ولی باید دید چقدر از این جوایز تو انتخابای بهترین های سال خودشون تکرار میشه!

واچ داگز هم پا به پای تلو از این جایزه ها درو کرده بود ولی سر انجام کار....!
مبارکه ولی باید دید چقدر از این جوایز تو انتخابای بهترین های سال خودشون تکرار میشه!
جمع نامزدها و برنده ها از طرف همه ی سایت ها و مجلات رو برا نیتندو و سونی نمیدونم کسی جمع زده یا نه ولی برنده های اصلی که توسط خوده منتقدان E3 مشخص میشه 1جولای یعنی پس فردا میاد که نامزدهاش در این لینک هست و بازی هایی هم که قابل بازی نبودند در نمایشگاه مثل همیشه قرار نگرفتند مثل TW3 و MGS5 و The Division !

آخرین ویرایش:
چهار و نیم میلیون نسخه تو هفته اول فروش برای یک New IP اپیک فیل به حساب می آد؟ :-/
فکر کنم منظور این دوستمون اینه که با وجود اینکه پا به پای the last of us جایزه گرفت اخرش به the last of us نمیرسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or