Microsoft : تا پایان سال 2011 کنسول Xbox 360 شماره یک جهان میشود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox360arcade.jpg

شرکت بزرگ Microsoft به همرا کنسول 360 خود تبدیل به یک قطب در صنعت بازی گشته است و این شرکت بزرگ ارزوهای بزرگی را با Xbox 360 در سر میپروراند .
این شرکت در طی اظهار نظری جالب ابراز کرد که توقع دارد کنسول Xbox 360 تا پایان سال 2011 به شماره یک دنیا تبدیل شود و این دستگاه به فروشی بیشتر از دو کنسول سونی و Wii در سطح دنیا دست یابد .
این شرکت همچنین گزارش NPD را در مورد فروش 507,000 این کنسول در ماه June را اذعان کرد و در ادامه افزود رقم این فروش چیزی حدود دو برابر بیشتر از پلتفرمهای نسل امروز میباشد این شرکت در ادامه به امارهای خود در بازار امریکا اشار نمود و گفت که در 12 ماه گذشته کنسول Xbox 360 فروش بهتری را نسبت به رقیبان خود کسب کرده است . و این در حالی میباشد که در فصل تابستان فروش کنسول و نرم افزار با اینکه به کندی پیش میرود ولی
کنسول 360 روند رو به رشدی را داشته است .
این شرکت در اخر افزود که امسال یکی از بهترین سالهای تاریخ 6 ساله 360 خواهد بود .

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
Forza Motorsport 4 برای x360 در سال 2011 میاد و امتیاز : ؟
مطمئن هستم فورتزا 4 جوری میترکونه که در تاریخ گیم جاودان بشه.میانگینش هم حتی 1 درصد هم شک ندارم بالای 90 میشه.الان بیشترین انتظارم برای فورتزا هست.حتی از گیرز هم بیشتر منتظرشم.واقعا باید به turn 10 آفرین گفت.

هرکی دوست داره پستمو بوکمارک کنه:d
X360 تو 6 سال 54 میلیون فروش داشته در حالی که PS3 تو 5 سال 51 میلیون فروش کرده. آمار می‌گه در مجموع PS3 موفق‌تر بوده.
یه زمانی چپ رو راست میزدید تو سر 360 فنها که ps2 بالای 120 میلیون کاربر داشته و 360 جلوی ps3 له میشه.حالا دیدید که نه تنها به 120 میلیون نرسید!!!!!!!!!بلکه از 360 هم فروشش کمتر شده،بحث سال عرضه رو وسط کشیدید و میگید در نتیجه ps3 موفق تر بوده؟؟؟؟؟
به قول رامین راست گفت منتظر بامبول جدید هستیم.
:d
چه ربطی به پستِ من داشت حرفت؟! الان مثلاً پیکان سال 47 اومد و n مقدار فروش کرد تا الان. پرایدم سال 72 اومد و n-m فروش داشت. این یعنی پیکان از پراید تا الان موفق‌تر بوده؟! دارم اینو می‌گم که بطور میانگین X360 در هر سال 9 میلیون فروش داشته و این در حالیه که PS3 در هر سال 10.2 میلیون فروش کرده. حالا نمی‌دونم این از نظر تو چی تلقی می‌شه!
پ.ن: اگه قرار باشه واسه هر پستمون 1 ساعت توضیح بدیم و مثال بزنیم که BC می‌شه مهد کودک! قبل از این‌که پستمو نقل قول کنین، نوشته‌هامو یه بار بخونید و اگر احساس می‌کنین توانایی درکش رو ندارید، الزامی جهت ارسال پاسخ وجود نداره!
اصلا نگرفتی چی میگم.حرف شما درسته.ولی من حرفم با کسانی بود که سابق(یعنی 4-5 سال پیش)فروش 120 میلیونی برای ps3 پیش بینی میکردن و میگفتن 360 مثل سوسک له میشه.هرچند خود سونی هم 1000 بار گفت ما 120 میلیون کاربر داریم.ولی عملا همچین چیزی اتفاق نیوفتاد و در نهایت این 360 هست که فروش بیشتری داره.
عزیز من سونی چقدر فن بیس و سابقه از 2 شماره قبلش داشت؟؟؟؟مایکرو چقدر؟؟؟؟در نتیجه بالطبع باید فروشش زیادتر می بود...... .
یکی از دلایلی هم که مایکرو نسلو زودتر شروع کرد همین مورد بود....... .

+

موفقیت رسیدن به خط پایان یا فروش بیشتر و اینا نیس که....:dهمین که مایکرو تونسته در عرض یه نسل درصد بسیار قابل توجهی از بازار رو به خودش اختصاص بده موفقتر بوده.... .

در عوض شما ببین سونی که در زمان ps2 یکه تاز میدان بود و فروش در حد لالیگا داشت و یه جورایی میشه گفت 90 درصد بازار رو در دست داشت نسبت به نسل قبل چقدر موفق بوده؟؟؟؟؟

همین..... .

بهترین توضیح ممکن رو دادی.

آخرین ویرایش:
یه زمانی چپ رو راست میزدید تو سر 360 فنها که ps2 بالای 120 میلیون کاربر داشته و 360 جلوی ps3 له میشه.حالا دیدید که نه تنها به 120 میلیون نرسید!!!!!!!!!بلکه از 360 هم فروشش کمتر شده،بحث سال عرضه رو وسط کشیدید و میگید در نتیجه ps3 موفق تر بوده؟؟؟؟؟
به قول رامین راست گفت منتظر بامبول جدید هستیم.
:d
چه ربطی به پستِ من داشت حرفت؟! الان مثلاً پیکان سال 47 اومد و n مقدار فروش کرد تا الان. پرایدم سال 72 اومد و n-m فروش داشت. این یعنی پیکان از پراید تا الان موفق‌تر بوده؟! دارم اینو می‌گم که بطور میانگین X360 در هر سال 9 میلیون فروش داشته و این در حالیه که PS3 در هر سال 10.2 میلیون فروش کرده. حالا نمی‌دونم این از نظر تو چی تلقی می‌شه!
پ.ن: اگه قرار باشه واسه هر پستمون 1 ساعت توضیح بدیم و مثال بزنیم که BC می‌شه مهد کودک! قبل از این‌که پستمو نقل قول کنین، نوشته‌هامو یه بار بخونید و اگر احساس می‌کنین توانایی درکش رو ندارید، الزامی جهت ارسال پاسخ وجود نداره!

کی میتونه بگه مشکل این پست چی بوده که پاک میشه بدون دلیل ؟ مثلا کاغذ خط خطی نکردیم که همینطور بدون دلیل پاک میشه بعدش پستهای گهربار فن جاودان میشن !
فحش و توهین میدن چیزی نمیشه ولی دوتا حرف حقیقت میزنیم معلوم نیست کی پاکش میکنه و نمیگه چرا و کی بوده ؟
===========================================
گزارش رسیده که Kaz Hirai بعد از شنیدن این سخن از شدت خنده دل درد گرفت و به بیمارستان منتقل شد.

dc2g8rykr5noe2m7sxx6.gif
در خوشبینانه ترین حالت میتونیم بگیم خنده ی تلخ ;) خنده ای که از 1000 بار گریه کردن بدتر و زجر آورتره :d
===============
دوستان فن اینو توجه کنن که forza 4 امسال توی همه ی سایتها بهترین ریسینگ شد و در سری های قبلی هم از نظر امتیازی و تحسین از انحصاری سونی یعنی gt اونم بعد از 5 سال تلاش مداوم سر تر بود .
Turn10Image.png

Forza Motorsport برای xbox در سال 2005 امتیاز 9.2 از gamespot و میانگین نقد 83 سایت شده 9.3
Forza Motorsport 2 برای x360 در سال 2007 امتیاز 9.2 از gamespot و میانگین نقد 80 سایت شده 9.0
Forza Motorsport 3 برای x360 در سال 2009 امتیاز 9.5 از gamespot و میانگین نقد 66 سایت شده 9.2
Forza Motorsport 4 برای x360 در سال 2011 میاد و امتیاز : ؟
vs
Gran Turismo 4 برای ps2 سال 2005 امتیاز 8.9 از gamespot و میانگین نقد 89 سایت هم شده 8.9
Gran Turismo 5 برای ps3 سال 2010 امتیاز 8.0 از gamespot و میانگین نقد 57 سایت هم شده 8.4
از اونجایی که اولین سری forza در سال 2005 اومد پس منم اولین gt رو که سال 2005 اومد رو به بعد مقایسه کردم .
اگه توجه کنید این استودیو قدرتمند هر دو سال یکبار بازی رو عرضه کرده و همشون هم در سبک ریسینگ عالی بودن بهترین امتیازها رو گرفتن .
این استودیو در ردموند واشنگتن واقع شده و در سال 2001 توسط مایکروسافت برای ساخت بازی ریسینگ تاسیس شد و قصد داره سلطان کمپانی های این سبک باشه که انصافا هم هست .

مورد این تیم 100 gt5 نفر بود ولی تیم ۳۰۰ forza نفر حدودا دقیق یادم نیست
کجا گفته شده تعداد سازندگان forza 3 شامل 300 نفر بوده ؟ منبع بده هر چند مهم نیست که چه تعداد بوده ولی منتظر منبعت هستم .
اطلاعات غلط به ملت نده دوست عزیز خود Yamauchi در آپریل سال 2008 گفت که حدود 150 نفر چند سالیست که دارن روی این بازی کار میکنند که معلوم نیست تا 2010 هم همین مقدار بودند یا بیشتر و ضمن اینکه 5 سال ساختش طول کشید نه مثل forza 2 دو سال یک بار میده بیرون و امتیازات رو درو میکنه

• Like
Reactions: Emperor visari

عزیز من سونی چقدر فن بیس و سابقه از 2 شماره قبلش داشت؟؟؟؟مایکرو چقدر؟؟؟؟در نتیجه بالطبع باید فروشش زیادتر می بود...... .
یکی از دلایلی هم که مایکرو نسلو زودتر شروع کرد همین مورد بود....... .

+

موفقیت رسیدن به خط پایان یا فروش بیشتر و اینا نیس که....:dهمین که مایکرو تونسته در عرض یه نسل درصد بسیار قابل توجهی از بازار رو به خودش اختصاص بده موفقتر بوده.... .

در عوض شما ببین سونی که در زمان ps2 یه جورایی میشه گفت 90 درصد بازار رو در دست داشت نسبت به نسل قبل چقدر موفق بوده؟؟؟؟؟

همین..... .
.
.
.

کی میتونه بگه مشکل این پست چی بوده که پاک میشه بدون دلیل ؟ مثلا کاغذ خط خطی نکردیم که همینطور بدون دلیل پاک میشه بعدش پستهای گهربار فن جاودان میشن !
فحش و توهین میدن چیزی نمیشه ولی دوتا حرف حقیقت میزنیم معلوم نیست کی پاکش میکنه و نمیگه چرا و کی بوده ؟

شما عین همین پست رو تو صفحه قبلی ارسال کردی و دوباره اومدی تو این صفحه ارسال کردی و اونو پاک کردی.
اگه قراره تو هر صفحه ما این پست شما رو ببینیم، بگو که حساب کار دستمون بیاد.

• Like
Reactions: daniel45
کجا گفته شده تعداد سازندگان forza 3 شامل 300 نفر بوده ؟ منبع بده هر چند مهم نیست که چه تعداد بوده ولی منتظر منبعت هستم .
اطلاعات غلط به ملت نده دوست عزیز خود Yamauchi در آپریل سال 2008 گفت که حدود 150 نفر چند سالیست که دارن روی این بازی کار میکنند که معلوم نیست تا 2010 هم همین مقدار بودند یا بیشتر و ضمن اینکه 5 سال ساختش طول کشید نه مثل forza 2 دو سال یک بار میده بیرون و امتیازات رو درو میکنه
من توی بست یکی از بچه ها خوندم و ۲ نفرم تایید کردنش دارم میگردم بیداش کردم براتون میزارم
به اختلاف زمانی هم توجه کنین تغریبا یه سال فاصله دارن بایدم فرق بکنن

اینکه درسته تیم فورتزا افرادش بیشتر بوده.ولی این خیلی دلیل مسخره ایی هست.خب از اونور هم جی تی 5 سال در دست ساخت بوده در حالیکه فورتزا 2 سال در دست ساخت بوده.خیلی به خدا جالبه آریا که فن اعظم gt هست،اشتباهات یامائوچی و تیم سازنده رو قبول داره و همینطور قبول داره که فورتزا 3 بازی کاملتری بود،ولی یه عده کولرگازی ول کن ماجرا نیستن.

بنده از شما استدعا دارم بیخیال بحث با کسانی بشین که هنوز نمیخوان قبول کنن فورتزا در سبک سمولیشن از gt سبقت گرفته.

من توی بست یکی از بچه ها خوندم و ۲ نفرم تایید کردنش دارم میگردم بیداش کردم براتون میزارم
به اختلاف زمانی هم توجه کنین تغریبا یه سال فاصله دارن بایدم فرق بکنن
چی میگی ؟
5 سال ساخت gt 5 طول کشید با بیش از 150 تا سازنده و سال 2010 هم عرضه شد و میانگین امتیازاتش شد 8.4
2 سال تولید forza 3 طول کشید که از سال 2007 بود تا 2009 و میانگین امتیازاتش شد 9.2
یه سال فاصله رو حالا میگی منظورت چپه ؟
بنده از شما استدعا دارم بیخیال بحث با کسانی بشین که هنوز نمیخوان قبول کنن فورتزا در سبک سمولیشن از gt سبقت گرفته.
پیشنهاد خوبی هست . اعصابم نمیکشه .lol

X360 تو 6 سال 54 میلیون فروش داشته در حالی که PS3 تو 5 سال 51 میلیون فروش کرده. آمار می‌گه در مجموع PS3 موفق‌تر بوده. از کاور تا اچیومنت‌ها داریم تقلید می‌کنیم؟! Bullshit! شما یه نگاه به Boxartــای بازی‌های PS2 و PS1 بنداز بعد در افشانی کن! Vita از کجای نینتندو تقلید کرد؟! از Wii U؟! یه نگاه به تاریخ و زمان معرفی جفتشون بنداز بعد حرف بزن.
قبل از این‌که با سخنان گوهر بارت محفلمو دوباره گرم کنی، یکم فکر کن بعد پستمو نقل قول کن.

جناب 5-6 سالو ول کن.
الانو ببین، ببین 2011 چه خبرهb-)

اینکه درسته تیم فورتزا افرادش بیشتر بوده.ولی این خیلی دلیل مسخره ایی هست.خب از اونور هم جی تی 5 سال در دست ساخت بوده در حالیکه فورتزا 2 سال در دست ساخت بوده.خیلی به خدا جالبه آریا که فن اعظم gt هست،اشتباهات یامائوچی و تیم سازنده رو قبول داره و همینطور قبول داره که فورتزا 3 بازی کاملتری بود،ولی یه عده کولرگازی ول کن ماجرا نیستن.

اقا حسین چون شما گفتی تسلیم forzaبهتر ازgt5 خوب شد ؟ منو زیر فشار نزارین قلبم ضعیفه ! :((

اخه اگه فروش ملاک بود که ویی شاخ همه کنسولا بود ! شما خودتو ناراحت نکن ps3 بازها رو چیزی مثل بردازندهcell وblurey -drive نشستن و دارن برواز میکنن نیاز به مترو نداریم اون برای ۳۶۰ فن هاست که دارن درجا میزنن :))

دقیقا کجا تقلید کردن مدرک بده !

اگه موو تقلیده از ویی ریموت هست و قوی شده اون هست کینکتم تقلید شده از دوربینps و قوی شده اون هست>:)چیزی که عوض داره گله نداره >:)
اینجا یه چیزی هست به نام زمان نمیدونم اونجا که شما هستی هم هست یا نه؟ ویتا کارایاش قبل از wii uمعرفی شد حتما سونی بیشگو هست ؟ یه چیزی نگو بره تو امضا=))

حالا کبیخور شد بعد ۵ سال تازه نه بلوریش با کلک رشتی هکش کردن ولی ایکس باکسو فوت کردن هک شد همون هم بماند
عجب بر باد دادن ایکس باکس قدرت حضم u2 رو هنوز نداره ! همین بس
برین به کینکت کزوالتون بنازید ;)
تا چند تا پست پیش فروش محم بود wii دقیقا شاخ کنسولاس مدرک واسه ی تقلید سیستم ارچیونت سال 2005 سیستم تروفی سال 2008
افتاد دوست خوشحال من:d

تا چند تا پست پیش فروش محم بود wii دقیقا شاخ کنسولاس مدرک واسه ی تقلید سیستم ارچیونت سال 2005 سیستم تروفی سال 2008
افتاد دوست خوشحال من:d
شما بحثت الان دقیقا سر تقلید از چیه؟ جبهتو مشخص کن دوست من:d
من منظورم اینه که میگن ویتا تقلید ازwiiu هست اشتباه
شما در مورد چی بحث میکنی

شما بحثت الان دقیقا سر تقلید از چیه؟ جبهتو مشخص کن دوست من:d
من منظورم اینه که میگن ویتا تقلید ازwiiu هست اشتباه
شما در مورد چی بحث میکنی
کلا مایروسافت بعد هم تقلید تو تجارت یک امر عادی بعدهم اگر انها اسمشون تقلید بود خود کمپانیهای محترم از خجالت هم در میومدند نیازی به جنگ بین ماها نیست نه ؟ دوست من:d

کلا مایروسافت بعد هم تقلید تو تجارت یک امر عادی بعدهم اگر انها اسمشون تقلید بود خود کمپانیهای محترم از خجالت هم در میومدند نیازی به جنگ بین ماها نیست نه ؟ دوست من:d
دمت گرم درستو منطقی یعنی چی این تقلید اونه اون تقلید این ما بشینیم بازیمونو بکنیم !:d
من تو رو دوست میدونم چرا مسخره میکنی !مگه بده اصلا بهت بگم دشمن من خوبه !

دمت گرم درستو منطقی یعنی چی این تقلید اونه اون تقلید این ما بشینیم بازیمونو بکنیم !:d
من تو رو دوست میدونم چرا مسخره میکنی !مگه بده اصلا بهت بگم دشمن من خوبه !
نه مسخره نکردم جدی گفتم دوست من:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or