Microsoft تایید کرد : region کنسول Xbox One قفل شده !

HosseinBrusli

کاربر سایت
20130527_xbox_one_2.jpg

در خبری که انتظارش میرفت ، مایکروسافت تاییدکرد که Xbox One محدود به مناطق زندگی خواهد بود . این بدان معناست که شما نمیتوانید ازبازیهای خریداری شده خود در مناطقی دیگر استفاده کنید و تنها قادر به استفاده از بازیهای محدوده زندگی خود هستید . این خبر توسط یکی از سخنگویان شرکت مایکروسافت تایید شد . این شخص طی این خبر گفته است که مایکروسافت به سنت قفل منطقه ای موجود در X360 ادامه میدهد . اواعلام کرد :
مشابه صنعت فیلم و موسیقی ، تمام بازیها نیز باید قبل از فروش از دستور العمل های نظارتی کشور مقصد پاک شده باشند . ما این کار را با شرکایمان در Xbox One هم ادامه میدهیم .
البته این سیاست مختص به مایکروسافت نیست . تمام کنسول های نینتندو PSOne و PS2 هم دارای محدودیت قفل منطقه ای بودند . تنها کنسول هایی که دارای این قفل نیستند PS3 و Vita هستند . البته خود ناشران وتوسعه دهندگان بازی هم در صورتی که بخواهند قادر به ایجاد قفل منطقه ای بر روی محصولاتشان خواهند بود . شرکت Sony نیز تا زمان حال ازاین سوال که آیا PS4 هم دنباله رو این سیاست است یا خیر طفره رفته است .

منبع

دوستان یکی میشه فایده region lock رو توضیح بده؟

هیچی فقط اینکه در بعضی کشور ها کانتنت های انحصاری وجود داره که به وسیله این Region Lock بقیه دنیا به اون کانتنت انحصاری دسترسی ندارن .;) بعدشم وقتی بازی میخری برای مثال در ژاپن در امریکا بر روی دستگاه شما کار نکنه خوب که چی مسخره بازی .:-&

البته سونی هم یه همچین مسخره بازی رو در مورد PSN ID داره که وقتی بازی شما US باشه فقط باید کانتنت های خود رو از store US خریداری کنی یا اگه بازی PAL داری فقط از store کشور های اروپایی میتونی DLC و ... رو بخری برای بازی .:-&

کلا چیز چرت و بی معنی هستش .:-&

دوستاني كه ميفرمايند 360 داشتيم مشكلي هم نداشتيم يه مسئله رو اصلا توجه نميكنن. دستگاه وقتي كپي خور ميشه ريجن فري هم ميشه. پس اگه مشكلي نداشتيد براي اينكه دستگاه كپي خور شده. بر عكس نظر شما من فكر ميكنم اين قضيه خيلي رو مخه مثلا خود من يه 3ds دارم ميدونيد كه كپي خور نشده مال من ريجن يكه پس قاعدتا بازي هي ريجناي ديگه رو اجرا نميكنه يه چند وقته ميخوام شينوبي رو براش بخرم اما ريچن يكش نيست كه نيست چندتا تا حالا پيدا كردم ولي همه ريجن 2 بودن حالا يا بايد برم يه دستگاه ريجن 2 بخرم كه اونجوري چند تا از بازيايي كه دوست دارم رو نميتونم بازي كنم چون اونا هم ريجن يكشون پيدا نميشه يا اينكه بايد دوتا 3ds دو ريجن مختلف رو بخرم كه اونم با اين وضع اقتصادي امكانپذير نيست اينه كه تصميم گرفتم تا پيدا شدن شينوبي ريجن يك دندون رو جيگر بزارم
مسلما اگه كنسولاي نسل هشت كپي خور هم بشن به اين زوديا نميشن اونوقت ريجن لاك بودن بد جوري آزار دهنده ميشه

دوستاني كه ميفرمايند 360 داشتيم مشكلي هم نداشتيم يه مسئله رو اصلا توجه نميكنن. دستگاه وقتي كپي خور ميشه ريجن فري هم ميشه. پس اگه مشكلي نداشتيد براي اينكه دستگاه كپي خور شده. بر عكس نظر شما من فكر ميكنم اين قضيه خيلي رو مخه مثلا خود من يه 3ds دارم ميدونيد كه كپي خور نشده مال من ريجن يكه پس قاعدتا بازي هي ريجناي ديگه رو اجرا نميكنه يه چند وقته ميخوام شينوبي رو براش بخرم اما ريچن يكش نيست كه نيست چندتا تا حالا پيدا كردم ولي همه ريجن 2 بودن حالا يا بايد برم يه دستگاه ريجن 2 بخرم كه اونجوري چند تا از بازيايي كه دوست دارم رو نميتونم بازي كنم چون اونا هم ريجن يكشون پيدا نميشه يا اينكه بايد دوتا 3ds دو ريجن مختلف رو بخرم كه اونم با اين وضع اقتصادي امكانپذير نيست اينه كه تصميم گرفتم تا پيدا شدن شينوبي ريجن يك دندون رو جيگر بزارم
مسلما اگه كنسولاي نسل هشت كپي خور هم بشن به اين زوديا نميشن اونوقت ريجن لاك بودن بد جوري آزار دهنده ميشه

دستگاه وفتی Jtag می شه Region Free می شه اما دستگاه هایی که از درایو کپی شدن کماکان region lock ان
3ds رو با 360 مقایسه نکن، کلا نینتندو همه چیش توی ایران کم میاد به نسبت کنسول های دیگه، توی ایران به طور قطع یک ریجن از این کنسول میاد و بازی ها هم برای همون ریجن میاد، احتمالا PAL، حالا اگه یک فروشنده ای مثلا اومد NTSC J کرد توی پاپه مبارک بحث جداست

فروشگاه تماشا shinobi ریجن 1 موجود داره

آخرین ویرایش:
حسین جان از تو بعیده قفل منطقه زمانی :-o
قفل منطقه ای میگن نه منطقه زمانی

اول صبح بودا :d خوابم میومد . اشتباه تایپی بود :d
هیچی فقط اینکه در بعضی کشور ها کانتنت های انحصاری وجود داره که به وسیله این Region Lock بقیه دنیا به اون کانتنت انحصاری دسترسی ندارن .;) بعدشم وقتی بازی میخری برای مثال در ژاپن در امریکا بر روی دستگاه شما کار نکنه خوب که چی مسخره بازی .:-&

البته سونی هم یه همچین مسخره بازی رو در مورد PSN ID داره که وقتی بازی شما US باشه فقط باید کانتنت های خود رو از store US خریداری کنی یا اگه بازی PAL داری فقط از store کشور های اروپایی میتونی DLC و ... رو بخری برای بازی .:-&

کلا چیز چرت و بی معنی هستش .:-&

کلا وقتی دستگاه هک بشه ، قفل منطقه ای هم میپره . مثل دستگاه های J-TAG

دوباره نسل جديدو بالا رفتن قيمت كنسولو بازي . #:-s
مشكلات زيادي پيش رو داريم با اين قفلهايي كه ميزارن ولي خب خدا پدر هكرارو بيامرزه . شاد ميكنن دل گيمرارو :d

به نظر من هیچ شرکتی از نظر امنیت در این زمینه مثل سونی عمل نکرده.بعد از گذشته این همه زمان هنوز موفق نشدن کاری برای Vita انجام بدن یا نمونه اش خوده Ps3 که بعد از چقدر زمان به یک هک کامل رسید .اما در عین حال ماکروسافت به خاطر فروشش کنسولش در کشور ها جهان سوم براحتی اجازه این کار را داد و برای جلوگیری از هک دستگاهش هیچ وقت اقدام جدی انجام نداد.
لطفا موضع گیری نکنید - منظور من این است که احتمال هک شدن این کنسول جدید ماکروسافت به مراتب از Ps4 بیشتر خواهد بود.
نظر شخصی بود.

کلا این ریجن لاک خیلی چیز چرتیه؟
جالبه که دوستان موقع فروش بازی های دسته دوم هم ریجن 1 رو گرونتر میفروشن و ریجن 3 رو ارزونتر:d
البته این قضیه رو ps3 بود روی xbox360 که کلا داستان جداست چون رو ps3 ریجن بی معنی بود فقط واسه فیلم های بلوری قفل داشت

در ابتدای خبر خودش گفته در خبری که انتظارش می رفت. این ماکروسافت ثابت کرده این کاراش همش نمایشه اخرشم اگه کنسولی هک بشه همین xbox هست کلا با پایرت بازها همیشه به نرمی(micosoft) برخورد کرده

اینکه تو نسل قبل هم بود و مشکلی نیست که بخوایم بهش گیر بدیم .
طرف تو اروپا زندگی میکنه کنسول ریجن اروپا میگیره بازیهاش هم به طبع ریجن اروپا میخره . تو آمریکا هم همینطور .
حالا چون تو ایران تنوع ریجن گیم و کنسول زیاد هست بیایم گیر بدیم ؟ :دی برید به فروشنده-ها گیر بدین که چرا یه ریجن خاص نمیارن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or