Microsoft به کار Adam Orth پایان داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

adamorth_head.jpg

درود.

Adam Orth؛ شخصی که با گفتن فقط یک جمله پیرامون متصل بودن دائمی کنسول نسل بعد ماکروسافت (720) زندگی کاریش یک روزه عوض شد. در جدیدترین خبری که سایت معتبر Polygon ان منتشر نموده است، شرکت بزرگ ماکروسافت دیگر با اقای اُرث کار نمی‎کند و وی این شرکت را ترک نموده است. این خبر که هنوز به طور رسمی منتشر نشده است ولی سایت Polygon اذعان دارد رفتن وی را از دو منبع مطلع بدست آورده است.

وی که در صفحه Twitter با گذاشتن کامنت‌های عجیب به طرفدران پاسخ می‌داد، باعث سردرگمی دنیای رسانه شد و اخر کار به آنجا رسید که خود مسئولین ماکروسافت پیرامون سخنانی که او می‌گوید مجبور شدن از هواداران پوزش بخواهند و سخنان وی را تکذیب کنند.

سایت Polygon پیرامون این مسئله از ماکروسافت پاسخی خواست که دست‌اندکاران شرکت دقیقا این جمله را بیان نمودند: "درمورد مسائل شخصی کارکنانمان صحبتی نمی‌کنیم"

حرف‌های ادام ارث بیشتر با این جمله بر سر زبان‌ها افتاد "خیلی ببخشید، چه مسئله دراماتیکی پیش می‌آید اگر یک کنسول همیشه انلاین باشد؟"

پیش‌تر نیز ماکرو سر سخنان ادام اعلام کرده بود وی سخنگوی این شرکت نیست.

Polygon

moretweets.jpg

فکر می‌کنم دلیل اخراج Adam Orth، بی احترامی زشتی بوده که کرده. حالا جدا از این بحث که ایشون چیزی رو لو نداده و فقط نظر شخصیش در مورد Always Online بودن تمامی Deviceهاش گفته، ایشون بندی از قرار دادش با مایکروسافت رو فکر نمی‌کنم زیر سوال گذاشته باشه در مورد اکس باکس بعدی.

Deal With it و Who on earth would I live there (که منظورش این بوده چه دلیلی داره من جاهایی زندگی کنم که اتصال اینترنتی درستی نداره) جملات سنگینی بودند که طبیعتا مردم نباید از زبون Creative Director مایکروسافت بشنوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or