Microsoft به قیمت 100 میلیون Videosurf را خرید

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Microsoftیک خرید دیگر را نیز انجام داد و ان چیزی نبود جز Videosurf
Videosurf در واقع یک موتور جستجو فیلم است ... به همین راحتی!!
ماکروسافت Videosurf را به قیمت 100 میلیون دلار خریداری کرد و Alex Garden مدیر xbox live گفت
که این موتور جستجو تنها در xbox live به کار گرفته خواهد شد

• Like
Reactions: Fratos
اولش فکر کردم استدیو خریده :d
کارش دقیقا چجوریه؟مثل Youtube قراره عمل کنه؟ :-/ کلا این XBOX LIVE داره به کجا میره معلوم نیست اقدام بعدی ماکرو چیه :d

یه سری خرید های ماکرو رو آدم باید ذره بین بندازه ببینه چه ربط مستقیمی با بازی داره :دی ولی کلاً چیز های جالبی میخره باید دید بعداً چه جوری اینا رو به کار میگیره :دی

• Like
Reactions: Mr.Death
اولش فکر کردم استدیو خریده :d
کارش دقیقا چجوریه؟مثل Youtube قراره عمل کنه؟ :-/ کلا این XBOX LIVE داره به کجا میره معلوم نیست اقدام بعدی ماکرو چیه :d
همونطور که می دونی یه داشبورد جدید برای 6 xbox دسامبر عرضه میشه که شما می تونی توی این داشبورد با استفاده از کینکت از صدای خودت
برای سرچ فیلم ها استفاده کنی . مایکرو سافت هم برای تقویت این قابلیت این موتور جستجو رو خرید

بزرگترین انحصاری ماکروسافت همین XBOXLIVE هست. چیزی که برای سونی ضرر افرینه و برای ماکروسافت سود میلیونی داره. با خریدن Skype و Videosurf و اضافه کردن اونها به XBOXLIVE; اون رو قدرتمندتر از همیشه میکنه. در آپدیت های بعدی داشبورد شاهدش خواهیم بود.

• Like
Reactions: Dreadlord
همونطور که می دونی یه داشبورد جدید برای 6 xbox دسامبر عرضه میشه که شما می تونی توی این داشبورد با استفاده از کینکت از صدای خودت
برای سرچ فیلم ها استفاده کنی . مایکرو سافت هم برای تقویت این قابلیت این موتور جستجو رو خرید
تنها کسایی که نمی تونن از این امکانات استفاده کنن خوده ماییم که تو ایرانیم. واسه همینه این خرید رو چرت میدونیم.
مگه اینکه یه سری دیگه پولشون زیادی باشه.

VideoSurf سايت جستجوي ويديوست كه با تكنولوژي انحصاري كه داره ميتونه فريم هاي هر ويديو رو ببينه كه با اين قابليت جستجوي ويديو ها خيلي دقيق تر ميشه چون قابليت تشخيص از روي محتواي ويديو رو داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 619 and Robin
واسه شما آب نداره; برای دیگرون نون داره جناب. هرچیزی رو نتونید پایرت کنید و مفتَکی ازش استفاده کنید چرته؟.
چی میگی؟ :-/
خودم رو نگفتم.
مشکلاتی رو گفتم که تو ایران نمیتونیم از این قابلیت های خوب استفاده کنیم!!!
نگفتم چرته خیلی هم خوبه و خودم آرزو دارم کاش میشد من هم راحت استفاده کنم.
یکم با دقت بخونی تو موفق تری جناب.

بزرگترین انحصاری ماکروسافت همین XBOXLIVE هست. چیزی که برای سونی ضرر افرینه و برای ماکروسافت سود میلیونی داره. با خریدن Skype و Videosurf و اضافه کردن اونها به XBOXLIVE; اون رو قدرتمندتر از همیشه میکنه. در آپدیت های بعدی داشبورد شاهدش خواهیم بود.
دقیقا، مایکل پکتر هم تو این Bonus Round آخریه گفت Xbox Live مهم ترین و اصلی ترین انحصاریه مایکروسافته که واقعا هم راست گفته. همین لایو به اندازه 20 تا بازی انحصاری براش ارزش داره. الان خیلی ها تو آمریکا 360 رو به عنوان یه وسیله گیمینگ نمیخرن، به عنوان یه وسیله Entertainment کامل میخرن. طرف راحت میشینه رو مبل به کینکت میگه برام فلان فیلم رو پخش کن، فلان سریال یا مسابقه فوتبال رو بگذار (همه هم کیفیت Full HD). اونا که مشکل اینترنت ندارن مثل ما، دارن از تمام قابلیت های 360 استفاده میبرن. ما همین آنلاین بازی کردنش هم برامون داستان میشه:دی به خاطر همینه که اینجا فکر میکنن هر چی پول داره باید بده استودیوها رو 1st Party کنه.

البته تا Youtube گوگل هست رفتن سراغ این یکی برای سرچ زیاد رایج نیست(نسبت به Youtube میگم)!:d
خیلی وقت پیش ماکرو پیشنهاد خرید Youtube رو داد که موافقت نشد بعد گوگل اومد زد تو گوشش اومد اینو خرید......

دقیقا، مایکل پکتر هم تو این Bonus Round آخریه گفت Xbox Live مهم ترین و اصلی ترین انحصاریه مایکروسافته که واقعا هم راست گفته. همین لایو به اندازه 20 تا بازی انحصاری براش ارزش داره. الان خیلی ها تو آمریکا 360 رو به عنوان یه وسیله گیمینگ نمیخرن، به عنوان یه وسیله Entertainment کامل میخرن. طرف راحت میشینه رو مبل به کینکت میگه برام فلان فیلم رو پخش کن، فلان سریال یا مسابقه فوتبال رو بگذار (همه هم کیفیت Full HD). اونا که مشکل اینترنت ندارن مثل ما، دارن از تمام قابلیت های 360 استفاده میبرن. ما همین آنلاین بازی کردنش هم برامون داستان میشه:دی به خاطر همینه که اینجا فکر میکنن هر چی پول داره باید بده استودیوها رو 1st Party کنه.
مشکل دوستان اینکه Exclusive رو تو بازی میبینن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or