Microsoft : به این زودیها کنسول Xbox 720 ساخته نمیشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1282565920xbox720.jpg

درود .

از اخرین انتشار کنسول افسانه ای شرکت بزرگ ماکروسافت xbox 360 حدود 5 سال میگذرد این کنسول در حال حاظر یکی از کنسولهای پرطرفدار در نزد گیمرها میباشد و با امدن Kinect میتوان عصر جدیدی برای این کنسول خاطر نشان کرد حال بعد از گذشت این چند سال ایا واقعا نیاز به کنسول جدید از سوی MS نیاز است ؟ و ایا MS کنسول Xbox 720 خود را روانه بازار میکند اقای Stephen McGill رئیس xbox در بریتانیا در این باره گفت این نسل از کنسول سالهای درازی را در پیش رو دارد وی گفت به نظر من برای 360 خیلی کارها داریم که انجام دهیم و برای نسل جدید کنسولمان چند سالی وقت هست وی بر این عقیده است که برای 360 چیزهای متنوع زیادی منتشر شده است از جمله خدمات عالی انها در xbox live و همچنین بودن Kinect از این گونه خدمات میباشد . MS نیز بر این عقیده است که با امدن Kinect چیزی حدود 5 سال به عمر 360 اضافه شده است . و باید چند سال بعد منتظر انتشار نسل جدید کنسول از سوی MS بود

Source

مگه واژه افسانه ای فقط انحصاریه یه کنسوله؟ 360 هم افسانه ایه بدلایله بسیار زیاد.

عزیز من کلمه افسانه ای رو برای خودت معنی کن.

بعد مگه این که برای خود ماکروسافت افسانه ای باشه برای این که بعد یه شکست بزرگ یه کنسول عالی داده و فروش عالی هم کرده اما افسانه ای ؟ در مورد 360 اصلا این کلمه جای در فرهنگ لغت من نداره حتی PS3 .

این که این کلمه انحصاری هستش یه نه به این بر میگرده که شما از افسانه ای چه برداشتی داشته باشی اگه این جوری که شما برداشت میکنی باشه این نسل WII کنسول افسانه ای هستش.

افسانه ای بودن 360 رو اگه خواستی توضیح بدی برای ما توضیح بده شاید من قانع شدم اما تا اون موقع 360 یه کنسول عالی هستش اما افسانه ای نه .

آخرین ویرایش:
اینا همش حرف های الکی برای اینکه 360 بفروشند...b-)
الان دیگه همه میدونند که 360 توان اجرای بازیها جدید رو بصورت hd و با تمام جزئیات نداره و همینطور از رزولیشن وافکت ها دارند کم میکنند تا بتونند بازی رو درست اجرا کند.....)x
اگه بازیهایی که اوایل ساخت کنسول بیرون داده بودند رو با نسخه های PC مقایسه کنید میبینید که هیچ چیز کمتر ندارند ولی الان همه چیز تغییر کرده....=((
به نظر من ماکروسافت منتظر شده تا اول سونی کنسول بعدی خودش رو بیرون بده تا از همه نظر یه کنسول قوی تر و بهتر بده تا کلا سونی رو از عرصه بازی خارج کنه...:-*

به نظر من ماکروسافت منتظر شده تا اول سونی کنسول بعدی خودش رو بیرون بده تا از همه نظر یه کنسول قوی تر و بهتر بده تا کلا سونی رو از عرصه بازی خارج کنه...:-*

یه همچین چیزی امکان نداره اصلا !!
یه چیزی کلا هست به اسم تحقیقات که چیز خوبیه کلا !!
اینا صبر نمی کنن اول سونی بزنه بعد 2 ماه بعدش بیان کنسول رو عوض کنن

به نظر من ماکرو خودش داره به صورت پنهانی روی کنسول جدید کار میکنه ولی لو نمیده همین کنسولش هم تا یکی دو سال دیگه با کینکت جواب میده ولی بعدش همه چی به سونی بستگی داره

به نظر من ماکرو خودش داره به صورت پنهانی روی کنسول جدید کار میکنه ولی لو نمیده همین کنسولش هم تا یکی دو سال دیگه با کینکت جواب میده ولی بعدش همه چی به سونی بستگی داره

=p~ الآن غیب گفتی ؟
مخفی هم کار نمی کنه ! اتفاقا هم سونی هم مایکروسافت کلا اعلام کرده بودن که رو کنسول های نسل بعدشون کار می کنن.

اگه فرضا تو این چند سالی که قرار نیست xbox جدید بیاد، سونی بیاد یه کنسول جدید معرفی کنه ، اونوقت تکلیف ماکرو چی میشه؟؟؟

اولا کاملا ممکنه!
با این وضع خراب PC که همش تحت کنترل مایکروسافته ، تا 100 سال دیگه هم اگه بخوان ، گرافیک بازیهای PC با کارت 8 هسته ای و اینا! ، باز هم با X360 برابری می کنه حتی فریم کمتر میده!
دیگه چی می مونه که بخواد تکنولوژیش جلو بزنه!؟
--------------------
در مورد افسانه ای ، حداقل برای مایکروسافت ، افسانه ای بود
تو کل دنیا هم خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که انتظار می رفت طرفدار پیدا کرد و معروف شد...
-------------------
در مورد 720
تا موقعی که مشخص نشه اسمش ، به اصطلاح همه 720 صداش می کنن
نمیدونم فهمیدن این مساله انقدر سخته!؟

مگه عقلشون رو از دست دادن کنسول جدید معرفی کنند این همه دارن روی این دو کنسول سرمایه گزاری میکن که چی MS بیچاره پدرش سر کینکت در اومد بعد حالا بیاد کنسول جدید معرفی کنه..!

به نظر من که تا اومدن کینکت و موو و اتفاقات پس از اون نمی‌شه هیچ چیزی درباره‌ی عمر کنسول‌ها گفت
شاید به یک سری دلایل تا 5 سال عمر کنسول‌ها افزایش پیدا کنه
شاید هم فقط فروششون زیادتر شه

شما دردتون چیه ما دردمون چیه ؟؟؟
در مورد حجم DVD و کمبودش سوال شد که ایشون گفتند با وجود شبکه های XBL وقتی که می توانید همه چیز را دانلود کنید و یا تماشا کنید و .... ، بدون تاخیر ، چه احتیاجی به Blue Ray هست ؟
این که اصلا نکته ی خوبی نبود :-s

کلا داره کار میکنه ولی بازم ممکن نیست تا 5سال دیگه نسل جدیدش نیاد ولی خب من میگم تا 3سال دیگه نباید نه منتظر XBOX جدید و نه PS جدید باشیم ولی خب به نظر من بازم زودتر میاد 5سال دیگه احتمالا شامل پشتیبانیش میشه البته همه چیز به کینکت و MOVE بستگی داه چجوری بفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or