Microsoft : به این زودیها کنسول Xbox 720 ساخته نمیشود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1282565920xbox720.jpg

درود .

از اخرین انتشار کنسول افسانه ای شرکت بزرگ ماکروسافت xbox 360 حدود 5 سال میگذرد این کنسول در حال حاظر یکی از کنسولهای پرطرفدار در نزد گیمرها میباشد و با امدن Kinect میتوان عصر جدیدی برای این کنسول خاطر نشان کرد حال بعد از گذشت این چند سال ایا واقعا نیاز به کنسول جدید از سوی MS نیاز است ؟ و ایا MS کنسول Xbox 720 خود را روانه بازار میکند اقای Stephen McGill رئیس xbox در بریتانیا در این باره گفت این نسل از کنسول سالهای درازی را در پیش رو دارد وی گفت به نظر من برای 360 خیلی کارها داریم که انجام دهیم و برای نسل جدید کنسولمان چند سالی وقت هست وی بر این عقیده است که برای 360 چیزهای متنوع زیادی منتشر شده است از جمله خدمات عالی انها در xbox live و همچنین بودن Kinect از این گونه خدمات میباشد . MS نیز بر این عقیده است که با امدن Kinect چیزی حدود 5 سال به عمر 360 اضافه شده است . و باید چند سال بعد منتظر انتشار نسل جدید کنسول از سوی MS بود

Source

به نظرم خیلی دیگه بخوان کشش بدن 2 سال هستش 2سال دیگه معرفی و سال سوم ریلیز میشه .

5 سال دیگه انقدر صنعت پیشرفت کرده که هم سونی و هم ماکروسافت کنسولشون دیگه خیلی عقب میفتن پس به نظر من چرت گفته شاید تا 5 سال دیگه پشتیبانی بکننش بعدشم یه هو کرکره رو بکشن پایین مثل کاری که با XBOX کرد اما این که بیاد تا 5 سال دیگه کنسول جدید نده خنده دار هستش .

این افسانه ای بودن این 360 هم ما رو کشته این نوسنده خبر فکر کنم خیلی جو بوده درسته عالی بوده اما افسانه ای LOL کلمه افسانه ای برای PS2 هستش با اون دوران طلای همه گیمر ها .

البته PS2 هم نون کنسول پدر رو خورد. (PSone) و الا PS2 در مقابل Gamecube حرفی برای گفتن نداشت.

قبول دارم فردین جان .اما PS2 خودش هم زمان خودش کم گاوی نبود در زمان عرضه نسبط به PS1.

آخرین ویرایش:
کلمه افسانه ای برای PS2 هستش با اون دوران طلای همه گیمر ها .
البته PS2 هم نون کنسول پدر رو خورد. (PSone) و الا PS2 در مقابل Gamecube حرفی برای گفتن نداشت.

هر چی بود مهم اینه که کدوم کنسول تو زمان خودش فروش و طرفدار بیشتری داشته .. نه برتری قدرت سخت افزار و ... !

درست مثل دریم کست و ps ... غیر از اینه ؟

متن اصلی مصاحبه رو من نکته هاش رو بگم :

1) در مورد 2011 گفتن که فعلا چیزی رو معرفی نمی کنن و بعد از GEOW 3 چیز های جالبی رو نشون میدن
کلا گفتن در مورد 2011 در اولین فرصتی که بشه مایکروسافت برنامش رو اعلام می کنه

2) در مورد Rare سوال شد و ایشون جواب دادن که Rare در حال حاضر به سختی مشغول کار روی Kinect Sports هست اما یه سری کار های بیشتری انجام دارن میدن که به وقتش اعلام می کنن.

3) در مورد 343 سوال شد و ایشون گفتند که 343 سخت مشغول کار بر روی Halo می باشد و این استودیو در ساخت Reach فوق العاده به Bungie کمک کرد.

4) در مورد همکاری با Bungie سوال شد که ترجیح میدم خودتون مستقیم بخونید که چی گفتن :

You'd have to talk to Bungie about that. They've got some interesting and exciting projects planned for the next few years, but then we've got some incredible games planned and plans for the Halo universe beyond Halo: Reach, which we'll talk about in due course

5) در مورد حجم DVD و کمبودش سوال شد که ایشون گفتند با وجود شبکه های XBL وقتی که می توانید همه چیز را دانلود کنید و یا تماشا کنید و .... ، بدون تاخیر ، چه احتیاجی به Blue Ray هست ؟

6) در مورد کار های آینده XBL سوال شد که بعد از یه سری تعریف از شبکه گفتند که برنامه هایی در آینده برای طرفداران Halo و Hardcore ها و بعد خانواده ها دارن

7) در مورد بازی های Core بر روی Kinect سوال شد که گفتن Kinect برای مدتی است که در اختیار همه سازنده ها قرار گرفته و بازی های ابتدایی جنبه Fun دارند که همه توانایی داشته باشن که ازش لذت ببن

نکته خوبه دیگه ای من تو متن ندیدم

• Like
Reactions: AVerg and Dreadlord
این خبر برای من فوق العاده بود ام چرا؟ :d

همیشه و تو دو نسل گذشته ساله ای پایانی عمر کنسول ها که طبعا کهنه شدن تکنولوژی اون ها رو به همراه داشت ،
بهترین سال ها برای پلاتفورم محبوبم PC بود!

مگه کسی میتونه سال های طلایی مثل 2004 و اواخر دهه ی نود رو فراموش کنه؟

من سال های پایانی PS3 و 360 رو سال های طلایی PC می دونم!

این افسانه ای بودن این 360 هم ما رو کشته این نوسنده خبر فکر کنم خیلی جو بوده درسته عالی بوده اما افسانه ای LOL کلمه افسانه ای برای PS2 هستش با اون دوران طلای همه گیمر ها .

مگه واژه افسانه ای فقط انحصاریه یه کنسوله؟ 360 هم افسانه ایه بدلایله بسیار زیاد.

من نمیدونم این ماکروسافت چه اصراری داره بگه که کینکت 5 سال به عمر x360 اضافه میکنه

این واسه منم جای سواله......هر دو هفته یک بار یه مسیول از مایکرو میاد میگه :تا پنج سال خبری از کنسول جدید نیست....(شاید به خاطر اینه که خودشون می بینن ملت قبول نمی کنند در نتیجه پشت سر هم میگن:)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or