Microsoft برای بازیهای انحصاریش 1 میلیارد دلار خرج کرده است

Javid Wolf

کاربر سایت
QuantumBreak_Screenshot2.jpg

همه فکر میکنند که شرکت بازیهای جدید Xbox One را به جدیت نگرفته است. اقای Don Mattrick و Phil Spencer در گفت و گویی با OXM گفتند که مایکروسافت 1 بیلیون دلار خرج بازی های انحصاریش کرده است.

"ما نگاهی به بازیهای انحصاریمان کردیم، و مقدار پولی که میخواهیم خرج معامله هایی که خواهیم کرد کردیم و من فکر میکنم که مردم هیچ ایده ایی ندارند که ما چقدر سخت کار میکنیم.

"بازی های خوب، ابداع های زیاد، و بازی سازان World Class در کار خواهند بود. من برای همه ی اینها نظارت میکنم، و امیدوارم کسانی که اینجا هستند نیز بکنند-ما نگاهی به سالهای گذشته کردیم که چه بازیهای منتشر کرده ایم، چقدر بازی فروخته ایم. در باره ی این چیز ها مبالغه های زیادی خواهد شد ولی من فکر میکنم که ما از پسش بر میاییم."

در E3 2013 مایکروسافت 15 بازی انحصاری معرفی کرد که در سال اول انتشار خواهند شد. 8 تای بازیها IP های جدید خواهند داشت. عنوان هایی که همه ی ما ازش خبر داریم مثل:
بازی جدید Remedy : Quantum Break

Turn 10 Studios : Forza Motorsport 5

Crytek : Ryse

منبع

امیدوارم نسل بعد هک نشه تا رویه فن گرایانه بعضی ها رو ببینیم ...
واقعا ادم چقد میتونه.....باشه
قشنگ معلومه15سالتم نشده دستت تو جیب باباته بازی ارجینالم بشه500هزار راحت میخریش.تنها نگرانیت تو این دنیا اینه که اون بازی از این یکی متاش بیشتر نشه یا...

واقعا ادم چقد میتونه.....باشه
قشنگ معلومه15سالتم نشده دستت تو جیب باباته بازی ارجینالم بشه500هزار راحت میخریش.تنها نگرانیت تو این دنیا اینه که اون بازی از این یکی متاش بیشتر نشه یا...

من کاری با درست بودن یا غلط بودن حرف دوستمون ندارم ولی شما حرف خودتو با امضات داری نقض میکنی :))

-----------------------------
یک بیلیون عدد فوق الاده چشم گیریه باید تا E3 صبر کرد ببینیم چه خبره
هیچ عنوانی هم نشون داده نشه ولی فقط عنوان رمدی ازش یه نمایش خوب ببینم راضی میشم .

زمان های گذشته یک عده بودن تو سایت میگفتن امیدواریم PS3 هیچ وقت هک نشه تا هر نه نه قمری نره اون رو بخره..!!

فن بودن به کپی و غیر کپی ربطی نداره..

امیدوارم پرخرج ترین بازیش فورتزا5باشه مخصوصا تو تبلیغات بیشتر خرج کنه واقعا فورتزا حقش بیشتر از اینا بفروشه
من کاری با درست بودن یا غلط بودن حرف دوستمون ندارم ولی شما حرف خودتو با امضات داری نقض میکنی
:))
چه ربطی داره؟؟به نظرم این بازی بهترینه

دقیقا داری چی رو با چی مقایسه میکنی؟

بازی 300 هزار تومنی قراره بخریم . یه بنده خدایی داشته باشه هم نمیاد خرید اینفرمی بکنه .من نهایت بتونم ماهی یه بازی بخرم .چه ربطی به فن گرایانه داره ؟ اصلا فن سیخی چنده؟

اولین نتیجه ی هک نشدن کنسول اینه: کم شدن 90% جامعه ی گیمر های این مملکت. اون وقت یکی مثل شما خوشحال و شاد میشه که ملت فن بوی هستن یا نیست ؟

پ.ن:ادا بچه 5-6 ساله رو در نیارید دیگه :-|
باز خوبه شما ماهی یه بازی میتونی بگیری من که شاید هر چند ماه یک بار یه بازی بتونم بگیرم :d

امیدوارم پرخرج ترین بازیش فورتزا5باشه مخصوصا تو تبلیغات بیشتر خرج کنه واقعا فورتزا حقش بیشتر از اینا بفروشه

چه ربطی داره؟؟به نظرم این بازی بهترینه
ایشون هم هر بازی رو که میگه متاش بالاتر بشه بهتره به این خاطر میگه که اون بازی بهترینه:d

ایشون هم هر بازی رو که میگه متاش بالاتر بشه بهتره به این خاطر میگه که اون بازی بهترینه
خب این نظر شماست من هیچوقت به متا و اینا اهمیت ندادم اون چیزی که از بازی دیدم به نظرم بهترینه

من کاری به اینکه ایشالا هک بشه یا نشه ندارم ولی تو یه تاپیک دیگه هم گفتم زیاد به هک شدنش امیدوار نباشید چون حتی اگه کپی خور هم بشه با این DRM بیست و چهار ساعته ماکروسافت باید قید لایو رو به کل بزنید. حتی برای یه لحظه.
وقتی میتونن بازی دست دوم رو از نو تشخیص بدن 100% بازی اصل رو هم از کپی میتونن تشخیص بدن دیگه؟!

من کاری به اینکه ایشالا هک بشه یا نشه ندارم ولی تو یه تاپیک دیگه هم گفتم زیاد به هک شدنش امیدوار نباشید چون حتی اگه کپی خور هم بشه با این DRM بیست و چهار ساعته ماکروسافت باید قید لایو رو به کل بزنید. حتی برای یه لحظه.
وقتی میتونن بازی دست دوم رو از نو تشخیص بدن 100% بازی اصل رو هم از کپی میتونن تشخیص بدن دیگه؟!
اگه خود کنسول از ریشه هک بشه میتونن فریم ویر شخصی سازی شده روش نصب کنن . خیلی راه ها هست .سرور های فیک بسازن و ... شدنی هست. اگه هکر ها وقت بزارن و فقط روی یه کنسول کار کنن و اطلاعاتشون رو شیر کنن شدنیه...(و هک خواهد شد بدون شک)

زمان های گذشته یک عده بودن تو سایت میگفتن امیدواریم PS3 هیچ وقت هک نشه تا هر نه نه قمری نره اون رو بخره..!!

فن بودن به کپی و غیر کپی ربطی نداره..

اون واسه زمانی بود که هر بازی 50 60 تومن پولش بود نه الان که 300 تومن پول هر بازیه

اگه خود کنسول از ریشه هک بشه میتونن فریم ویر شخصی سازی شده روش نصب کنن . خیلی راه ها هست .سرور های فیک بسازن و ... شدنی هست. اگه هکر ها وقت بزارن و فقط روی یه کنسول کار کنن و اطلاعاتشون رو شیر کنن شدنیه...(و هک خواهد شد بدون شک)
شدنی که 100% هست اصلا هیچ کاری نشد نداره ولی خب کار خیلی سختیه. مسئله اینه که چجوری، چه موقع و به چه قیمتی.
الان مثلا PS3 هم از رگ و ریشه هک شده و انواع Firmware های شخصی سازی شده و همه نوع هکی براش هست ولی هنوز که هنوزه هیچ امنیتی برا جلوگیری از بن شدن تو PSN نیست. یا همون 360 که سال های اول عین آب خوردن هرکی آنلاین بازی میکرد بن میشد. بعد چند سال تازه تونستن امنیت دیسک ها رو بالا ببرن.
تازه اینم حساب کن که 360 و PS3 سیستم پیش فرضی برا جلوگیری از این مسائل (همین DRM) براشون در نظر گرفته نشده بود ولی X1 چرا.

الان غیر از مانع سخت افزار و نرم افزار یه مانع دیگه هم جلو پای هکر هاست که کارشون رو خیلی سخت تر میکنه.
یعنی میخوای بگی الان تو XBOX360 نمیتونن تشخیص بدن ؟ :d
چرا میتونن ولی الان امنیت دیسک ها بالا رفته دیگه به این راحتیا نمیتونن تشخیص بدن :دی

خدا کنه مثل اون جریانی بشه که بعد از یک ساعت عرضه ی ایکس باکس اسلیم سریع هکش کردن فقط 1 ساعت بعد از عرضه :o خدا کنه ایکس باکس وان هم همینطور باشه

برعکس نسل قبل خصوصا مثل 3 این نسل زودتر هم هک میشن به دلیل اینکه معماری هر دو کنسول شبیه pc هست سخت افزاری و دیگه پیچیدگی نسل قبل رو نداره به خصوص واسه کنسول سونی.

وقتی هک بشه کنسول افلاین باشه دیگه دست دوم بودن یا نبودن مهم نیست بازی کپی میشه رو هارد بازی میکنن خاصیت هک همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or