Microsoft براي خريد Epic اقدام ميكند

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

امروز سايت WARL .COM اعلام كرد كه شركت بزرگ Microsoft براي خريد EPIC اقدام ميكند

Travis Moses كه يكي از اعضاي GamePro magazine هست به اين باور رسيده :arrowd:

Microsoft با قيمت 1 بيليون دلار براي خريد EPIC تابستان اقدام ميكنه

Unreal Engine كه به نظر خيلي ها معروفترين Engine حال حاضر هست توسط اين شركت درست شده

فعلا اين شايعه همه جا پيچيده بايد ببينيم ايا به حقيقت ميپيونده يا نه ؟

103485_hs.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
بتازگی همه دارن به یه نتیجه هایی میرسن ...
کلا GamePro بتازگی خیلی خوشحال شده ... اون از گندی که سر قضیه GoW 2 اینم از این ...
یه تحلیلگر ، تمام اینترنت رو با یه جمله به هم ریخته که هنوز نه به باره ، نه به دار ...
پ.ن : باید برم D+PAD بخونم از این به بعد :D

Microsoft کلا قصد داره به بچه ها حال بده اگه این کار رو بکنه من که از خوشحالی یه WoWWWWWWWWWWWW بلند می گم
در آخر هم میگیم (همه با هم) microsoft متشکریم Microsoft متشکریم

مايكروسافت كه در خريد ياهو شكست خورد حالا ميخواد تو صنعت بازي اقدام كنه واقعا اين كار epicهست.

البته جاش اینجا نیست .
ولی باید بگم بردن کلمه شکست درست نباشه در اینده ی خیلی نزدیک میبینی که بالاخره این اتفاق می افته و یاهو در انتها میره زیر مجموعه های مایکروسافت اینو کاملا مطمئن هستم .

وقتی یاهو به مایکروسافت بگه نه این معنی واقعیش نمیشه همون نه ! این نه گفتن یعنی مایکروسافت قیمت را ببر بالا ! از صابقه ی مایکروسافت هم کاملا مشخصه که چیزی را که بخواد یعنی میخواد !و مطمئنا هم این اتفاق می افته چون نه مایکروسافت دوست داره شکست بخوره و نه یاهو . اگه بخوان با گوگل مبارزه کنن یاهو و مایکروسافت مجبور به چنین کاری میشن به هر قیمتی .
یاهو هم فکر کنم به خوبی میدونه که به تنهایی نمیتونه با گوگل مبارزه کنه و میدونه که چه اتفاقی می افته میره جزو تاریخ میشه ! روز به روز سهام مایکرو و یاهو داره میاد پایین و گوگل هم از یک طرف داره میتازه .
جالبه اینو هم بدونی که مایکروسافت در جواب یاهو گفته بود که این قیمت برای سهام یاهو منطقی هست که ما دادیم .
من هیچ دلیلی نمیبینم که یاهو این ادغام دو شرکت را رد کنه و فقط این نه گفتن ها یعنی قیمت را ببر بالا .
من حدس میزنم که که یا در اینده مبلغ میره بالاتر یا یاهو به این قیمت قانع میشه بلاخره پشت پرده یه مشاوره هایی میشه .
فقط یکی دو ماهی کافی تا دید چه اتفاقی می افته ;)

آخرین ویرایش:
فعلا معامله فقط در حد شایعه است,
به نقل از developmag:
ولی مارک رین فقط در مورد قیمت گفته این مبلغ کم است و آنها ترجیح میدهند معامله با قیمتی دو برابر آغاز شود.
I have not seen the actual GamePro article but if they're going to make predictions about us selling Epic we would prefer if they started at $2 billion
و همچنین گفته:
Because we don't want anyone thinking that we're cheap
موفق باشید.

البته جاش اینجا نیست .
ولی باید بگم بردن کلمه شکست درست نباشه در اینده ی خیلی نزدیک میبینی که بالاخره این اتفاق می افته و یاهو در انتها میره زیر مجموعه های مایکروسافت اینو کاملا مطمئن هستم .

وقتی یاهو به مایکروسافت بگه نه این معنی واقعیش نمیشه همون نه ! این نه گفتن یعنی مایکروسافت قیمت را ببر بالا ! از صابقه ی مایکروسافت هم کاملا مشخصه که چیزی را که بخواد یعنی میخواد !و مطمئنا هم این اتفاق می افته چون نه مایکروسافت دوست داره شکست بخوره و نه یاهو . اگه بخوان با گوگل مبارزه کنن یاهو و مایکروسافت مجبور به چنین کاری میشن به هر قیمتی .
یاهو هم فکر کنم به خوبی میدونه که به تنهایی نمیتونه با گوگل مبارزه کنه و میدونه که چه اتفاقی می افته میره جزو تاریخ میشه ! روز به روز سهام مایکرو و یاهو داره میاد پایین و گوگل هم از یک طرف داره میتازه .
جالبه اینو هم بدونی که مایکروسافت در جواب یاهو گفته بود که این قیمت برای سهام یاهو منطقی هست که ما دادیم .
من هیچ دلیلی نمیبینم که یاهو این ادغام دو شرکت را رد کنه و فقط این نه گفتن ها یعنی قیمت را ببر بالا .
من حدس میزنم که که یا در اینده مبلغ میره بالاتر یا یاهو به این قیمت قانع میشه بلاخره پشت پرده یه مشاوره هایی میشه .
فقط یکی دو ماهی کافی تا دید چه اتفاقی می افته ;)
خریدن یاهو نمیتونه سودی برای مایکروسافت داشته باشه، ضمنا با ترکیب دو بازنده، یک برنده متولد نخواهد شد.

خریدن یاهو نمیتونه سودی برای مایکروسافت داشته باشه، ضمنا با ترکیب دو بازنده، یک برنده متولد نخواهد شد.
نميخوام باهات بحث كنم! چون متاسفانه استادي و باهات بحث كردن چيزي بجز كم آوردن نداره :biggrin1:
اما از قديم و نديم ميگند يك دست چي ؟ صدا نداره.
براي خورد كردن گوگل حتي كوچك ترين كار هم فايده داره.
بهتر همين جوري بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or