Michael Pachter:مدرن وارفار 3. 1.1 بیلیون در 6 هفته خواهد فروخت

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
کاربر سایت
Michael Pachter در اخرین انالیز خود Call of Duty: Modern Warfare 3 را پر فروش ترین بازی سال خطاب کرد
20111104mw3.jpg

"این بازی پر فروش ترین بازی سال خواهد شد . این ها رو او در مصاحبه با IndustryGamers. گفت
او گفت:اگر MW3 متای قوی رو (بالاتر از 85 ) بدست بیاره این بازی حتما با فروش black ops برابری خواهد کرد
او در انالیز خود گفت که شرط می بندم این بازی 10 درصد بیشتر در همین چارچوب زمانی فروش خواهد داشت پس این بازی 1.1 بیلیون دلار فروش خواهد داشت او ادامه داد که 3 تا 4 میلیون نفر Call of Duty Elite را بازی خواهند کرد

mw3 در هفته اینده برای pc .xbox 360 و ps3 عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
بماند این چیزا ! ملت کیفیت رو ول کردن چسبیدن یه کمیت ! من شخصا موندم ملت هنوز به چه روزیی میخوان از این بازی استقبال کنن ؟

جواب : تا جایی که من تو لایو بازی کردم که بیشترین فروش COD تو اکس باکس هست همش بچه های 8 تا 14 15 ساله بود و دیگه بزرگتر ندیدم ! معلمه که درصد کثیری از گیمر های اروپا و آمریکا رو بچه ها تشکیل میدن و مثل اینکه دیگه بیشترشون کاری به رده بندی سنی ندارن ! من میرم BF3 بازی میکنم هر چی باشه بچه توش نیست یا اگه باشه 2 روزه ول میکنه یا کلا بچش Hard Core هست :d:d:d !
تازه من یه پیکسل گرافیکی BF3 رو به 1000 تا MW3 عوض نمیکنم !

ولی 1.1 بیلیون شوخی نیستا خیلیه ! البته اگه پکتر دشب زیادی نخورده باشه =))
کامنت کارشناسی که میگن یعنی این! انصافا داری هرز میری با این استعدادی که داری!

COD به اندازه کافی گذشته درخشان داشته ......... همیشه آدم کیییف کرده از سری های این بازی .... واقعا نمیدونم همچین اخباری چه دلیلی داره، هر سال همین برنامس ....... فقط کوچیکتر میکنن همه چی رو ......
من خودم فن BFام اما در کنارش COD رو خیلی دوست دارم و همیشه بازی کردم، از همون اولی PC تا الان .....
به هر حال هرچقدر هم فروش کنه جای تعجب نداره ......

هفته ی دیگه مال اوناست

این بازی رو که 5شنبه خریدم و در عرض 7 ساعت و 8 دقیقه روی درجه ورتن تمومش کردم خیلی با حال بود مخصوصا مرحله ی 16 یا اخرش خیلی قشنگ تموم شد

واقعا نظرات کارشناسی هستا ! :d

اول میگن فروش mw3 به خاطر mw2 هست ،بعد میگن cod4 بعد میگن cod 2 ،یکم پیش خودتون فکر کنید ببیند واقعا دلیلتون منطقیه ؟

کی هست این Michael Pachter ؟ (البته میدونم تحلیل گر هست !)

نه اتفاقا تحلیل گر نیست!
یه پیشگوه منتها چیزایی رو پیشگویی میکنه که بچه 3 ساله داداشمم میتونه حدس بزنه:d
مثلا من الان میگم کال اف دیوتی قراره خیلی خوب بفروشه!دیدی منم پیشگوم!:dتازه من گفته بودم BF هم میترکونه تو فروش که شد ولی این آقا گفته بود حالا حالاها فقط 2 میلیون قراره بفروشه!:))

نه اتفاقا تحلیل گر نیست!
یه پیشگوه منتها چیزایی رو پیشگویی میکنه که بچه 3 ساله داداشمم میتونه حدس بزنه:d
مثلا من الان میگم کال اف دیوتی قراره خیلی خوب بفروشه!دیدی منم پیشگوم!:dتازه من گفته بودم BF هم میترکونه تو فروش که شد ولی این آقا گفته بود حالا حالاها فقط 2 میلیون قراره بفروشه!:))
پیش گو رو هم رد کرده رسیده به رمالی:dسر خیابون وای میسه فال میگیره:d

نه تنها بیشترین فروش رو میکنه بلکه بیشترین امتیاز رو بین FPS های امسال میگیره چون واقعا عالی کار شده رو بازی

بعید میدونم متای بازی این دفعه بالای 86-87 بشه. از نسخه ی چهارمش تا حالا امتیازات بازی همین جور پایین اومده

بعید میدونم متای بازی این دفعه بالای 86-87 بشه. از نسخه ی چهارمش تا حالا امتیازات بازی همین جور پایین اومده

پیشنهاد میشه بری بازی کنی تا ببینی با چی روبرو هستی الان بچه ها مولتی رو هم دیدن فقط توصیه میکنم ببینی ;) متای بازی های قبلی رو هم ببین:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or