Michael Pachter: سرویس PlayStation Now یک جک است!هیچ دعایی برایش نیست...

واسه بازی های قدیمی که به نظرم عالیه مخصوصا بازی های نسل های پیش
فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه که یه بازی که مثلا 1 سال نیست اومده رو بیارن تو این سرویس

اون چیزی که گفته درسته فکر نمی کنم شرکت Third Party حاضر بشه بازی که 1 سال هست عرضش کرده رو در این سیستم در اختیار بازیبازا قرار بده.
یه نکته ی دیگه هم فراهم نبودن بستر اینترنت در تمامی کشور هاست.الان خیلی از خود آمریکایی ها هم اینترنت 5 مگابایت در اختیار ندارن (منظورم از کل تعداد بازیبازای کشور امریکاست که در کل کشورش پخش هستن) و فکر نمی کنم حداقل تا یه 10 سال دیگه هم وضعیت به صورت چشم گیر تغییری کنه.
برای ما هم که کلا یه آرزو و رویای پوچ بیش نیست.:dاگر روزی دیدین اینترنت 5 مگابایت واقعی در اختیارتون قرار گرفته اون روز آخرالزمانه مطمئنا:d

ببخشید ممنون بابت خبر، ولی فقط یه نکته کوچک این که This has no prayer of working که طرف گفته یعنی این سیستم هیچ شانسی برای موفقیت نداره، نه این که هیچ دعایی برایش نیست.

michael-pachter.jpg
با این تصویر میشه نُسخشو پیچید .

من نمی فهمم خدایی اخبار مربوط ب این روانی براچی ترجمه میشه ک همه بهش ب و بی راه بگنو هیچ اطلاعاتی بهمون نده...(قصد توهین و بی ارزش کردن کار مترجم عزیز نبود)
خدایی بجا این خبر شایعه FINAL FANTASY 7 REMAKE از این پر محتوی تر میشه;-) حدالقل انرژی میده;-)

باز این یارو حرف زد)x

تا حالا گیر داده بود به نینتندو حالا دیگه گیرش به سونی رسید. البته از شکست DS و Wii و 3DS قبلا زیاد گفته بود.

آلبته خداییش این یارو میاد یه چیزی می گه ملت واسه رو کم کنی اینم که شده می رن خرید می کنن حالش گرفته بشه :))

یه دفعه یاد این آهنگ افتادم با خوندن بعضی پست ها و نظر مایکل پکچر .:d

همه حرف خوب میزنن اما کی خوبه این وسط بد و خوبش به شما ما که رسیدیم ته خط قربانت برم خدا چقدر غریبی رو زمین (بیچاره خود خدا هم بود این وسط گیج میشد که یه روز این بابا فرشته میشه یه روز دیوانه هرچند به نظر خودم حرف هاش اگه دقت کنید بعضی وقت ها تا حدودی منطقیه اما یه مشکلی داره نظرش به نظرم بد بیان میکنه .:d از این نظر که اگه بقیه شرکت ها پشتیبانی نکنن نمیتونه فقط با بازی های انحصاری سونی سر پا بمونه این درسته اما از اون طرف هم میشه گفت شرکت ها انقدر ببو گلابی نیستن که بازی هاشون بدون اینکه پولی دستشون بگیره بزارن سونی روی شبکش عرضه کنه .;)100 پشتش فکر هستش سونی هم فکر نمیکنم انقدر احمق باشه و این همه پول خرج کرده باشه که یه همچین سیستمی عرضه کنه بدون پشتیبانی شرکت های دیگه .;))

خیلی منطقی با وجود اینکه این سیستم 100 سال سیاه بدرد ما نمیخوره اما برای خارجی ها تا حدودی منطقه های که اینترنت خوبی دارن به کارشون 100 میاد برای سونی یا ماکروسافت که این سیستم بدن سود داره .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or