Michael Pachter : برای هیچ کس مهم نیست سونی در E3 2016 چه چیزی نشان میدهد!

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
ps4-amd.jpg

درود

نمایشگاه E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است که هر سال برگزار میشود و شرکت ها و استدیوهای مختلف جدیدترین عناوین شان را به نمایش میگذارند.

یکی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه شرکت سونی بوده است و هر سال کنفرانس اختصاصی در این نمایشگاه برگزار میکند.

به تازگی اقای Michael Pachter یکی از تحلیلگران معروف صنعت گیم اظهاراتی را در رابطه با کنفرانس سونی در نمایشگاه E3 2016 ایراد کرده است.

اقای Michael Pachter اعتقاد دارند که اگر سونی بهترین نمایش را هم داشته باشد اهمیتی ندارد زیرا انچه که نمایش داده میشود و ان چه که به ان عمل میشود دو چیز کاملا متفاوت است.

او به عنوان The Last Guardian اشاره کرد و گفت:

برای پانزدهمین بار تایید شد.ایا منتشر میشود؟ایا زمان مشخصی برای انتشار دارد؟ او میخنند و میگوید به همین دلیل است که برای کنفرانس سونی اشتیاقی ندارد.

اقای مایکل پچر میگوید اگر ده تا از ناامیدکننده ترین رویدادهای E 3 را برشماریم همه ی ان ها متعلق به سونی است!البته این ناامیدی به معنای اتفاق بد نیست ولی ان ها چیزی را که نشان میدهند محقق نمیشود!

من به یاد دارم کنفرانس مطبوعاتی PS3 زمانی که هنوز کنسول PS3 منتشر نشده بود سونی یکی از شخصیت های عنوان Red Dead Redemption شرکت راک استار را نشان داد در صورتی که عنوان Red Dead Redemption در سال 2010 منتشر شد.

او گفت که سونی در کنفرانس E3 2016 یک خبری از The Last of Us 2 میدهد و میگوید در زمانی منتشر میشود!

در پایان اقای Michael Pachter گفت که احتمالا سونی وقت بیشتر کنفرانس را به اختصاص میدهد اما شور و اشتیقای برای معرفی شدن یا نشدن عناوین سونی ندارد.

منبع​

آخرین ویرایش:
خب

اقا بنده حواسم نبود. میتونستید تو پروفایل بگید نه اینکه عمومیش کنی!

میگردید ببینید یک چیزی پیدا میکنید!
بحث گشتن نیست بالاخره مشکل پیش میاد اما من همون موقع منتظر بودم بعد از ویرایش شما پاک کنم پست رو که خب دیدم توجهی نشون ندادید.. گفتم بمونه اونجا که ببینید..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or