Michael Pachter : برای هیچ کس مهم نیست سونی در E3 2016 چه چیزی نشان میدهد!

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
ps4-amd.jpg

درود

نمایشگاه E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است که هر سال برگزار میشود و شرکت ها و استدیوهای مختلف جدیدترین عناوین شان را به نمایش میگذارند.

یکی از شرکت های حاضر در این نمایشگاه شرکت سونی بوده است و هر سال کنفرانس اختصاصی در این نمایشگاه برگزار میکند.

به تازگی اقای Michael Pachter یکی از تحلیلگران معروف صنعت گیم اظهاراتی را در رابطه با کنفرانس سونی در نمایشگاه E3 2016 ایراد کرده است.

اقای Michael Pachter اعتقاد دارند که اگر سونی بهترین نمایش را هم داشته باشد اهمیتی ندارد زیرا انچه که نمایش داده میشود و ان چه که به ان عمل میشود دو چیز کاملا متفاوت است.

او به عنوان The Last Guardian اشاره کرد و گفت:

برای پانزدهمین بار تایید شد.ایا منتشر میشود؟ایا زمان مشخصی برای انتشار دارد؟ او میخنند و میگوید به همین دلیل است که برای کنفرانس سونی اشتیاقی ندارد.

اقای مایکل پچر میگوید اگر ده تا از ناامیدکننده ترین رویدادهای E 3 را برشماریم همه ی ان ها متعلق به سونی است!البته این ناامیدی به معنای اتفاق بد نیست ولی ان ها چیزی را که نشان میدهند محقق نمیشود!

من به یاد دارم کنفرانس مطبوعاتی PS3 زمانی که هنوز کنسول PS3 منتشر نشده بود سونی یکی از شخصیت های عنوان Red Dead Redemption شرکت راک استار را نشان داد در صورتی که عنوان Red Dead Redemption در سال 2010 منتشر شد.

او گفت که سونی در کنفرانس E3 2016 یک خبری از The Last of Us 2 میدهد و میگوید در زمانی منتشر میشود!

در پایان اقای Michael Pachter گفت که احتمالا سونی وقت بیشتر کنفرانس را به اختصاص میدهد اما شور و اشتیقای برای معرفی شدن یا نشدن عناوین سونی ندارد.

منبع​

آخرین ویرایش:
گر سونی بهترین نمایش را هم داشته باشد اهمیتی ندارد زیرا انچه که نمایش داده میشود و ان چه که به ان عمل میشود دو چیز کاملا متفاوت است.

اگر قبلا هم اینطوری بوده، فعلا این حرف بیشتر در وصف مایکروسافت صدق می کنه
بازی انحصاری Xbox One معرفی می شه (نه Console Exclusive، کلا انحصاری X1) بعد روی PC میاد به صورت همزمان!
Phantom Dust می ره روی هوا
Fable Legends بعد از چند سال توسعه کنسل می شه که هیچ، استادیو اشم روی مرز تخته شدنه
در مورد کینکت یک چیزایی نشون می دن که هیچ وقت به حقیقت نمی پیونده و یک وعده هایی داده می شه که همش باد هوا اه
و ....

پست ویرایش شد. ایشان منظورشون این بود که اگر ده تا از ناامیدکننده ترین اتفاقات e3 را برشماریم همگی متعلق به سونی هست!

هه هه هه! ایشان شب ها تو اب خیارشور میخوابند!

من به یاد دارم کنفرانس مطبوعاتی PS3 زمانی که هنوز کنسول PS3 منتشر نشده بود سونی یکی از شخصیت های عنوان Red Dead Redemption شرکت راک استار را نشان داد در صورتی که عنوان Red Dead Redemption در سال 2010 منتشر شد.
دقیقا من یادمه سال 2005 بود که از طرف راکستار یه بازی وسترن معرفی شد واسه PS3 (زمان معرفیش) ولی تا 2010 بازی وسترنی ندیدیم از راکستار
البته بازی های اون سال علل خصوص E3 2005 خیلی بولت بود بعضیاش چنان گرافیکی داشتن که تو این نسل هم هنوز بهشون نرسیدیم مثه KILLING DAY / THE GETAWAY / MOTORSTORM /GHOST RECON یا یه بازی تو همون E3 بود که کنسل شد به اسمه Ni-Oh که مثه این که جدیدا پروسه دوباره فعال شده

• Like
Reactions: Hamedxz
مهم این نیست که یک شرکت قبلا چیکار کرده...
همه میتونن قبر هارو دونه دونه بکنن و اشتباهارو پیدا کنن...

سال های اخیر رو توجه کنین اونوقت همه چی روشن میشه...
من طرف هیچ شرکتی نیستم...

ولی اگ :

Shenmu 3
Final Fantasy VII Remake
Last Gaurdian

ناامید کنندست , پس واقعا ناامید کننده خودش چیه !؟
یا شاید تعریفش عوض شده !؟

^____^

در ضمن شور و اشتیاق زیادی هست...

>____<

اکثر شرکتها تو تبلیغات و کنفرانس هاشون اغراق زیاد میکنن مثل اپل که هر سال آمار ها و در صد ها عجیب غریب میده یا یوبی سافت که گرافیک بازی هاش زمین تا آسمون با اون چیزی که منتشر می کنه متفاوت هست یا حتی ماکرو ولی سونی یکم سابقش خرابتره و بازی های معرفی شده و عرضه نشده زیادی داره

این بشر برا حرف هایی که سر هم می کنه حقوق هم می گیره؟
به فرض اگه همچین چیزی هم باشه برا اکثر شرکت ها و استدیو های بازی سازی اتفاق می افته بالاخره یه سری پروژه ها به دلایل مختلف توجیه انتشار پیدا نمی کنن ولی نه در این حد که کل کنفرانس بره زیر سوال!!!

• Like
Reactions: IMANOKA
اگر قبلا هم اینطوری بوده، فعلا این حرف بیشتر در وصف مایکروسافت صدق می کنه
بازی انحصاری Xbox One معرفی می شه (نه Console Exclusive، کلا انحصاری X1) بعد روی PC میاد به صورت همزمان!
Phantom Dust می ره روی هوا
Fable Legends بعد از چند سال توسعه کنسل می شه که هیچ، استادیو اشم روی مرز تخته شدنه
در مورد کینکت یک چیزایی نشون می دن که هیچ وقت به حقیقت نمی پیونده و یک وعده هایی داده می شه که همش باد هوا اه
و ....

با کی کار داری؟
کسی حرفی از مایکرو زد؟ :|

خب
I gotta say, if you ever want to look at the ten biggest
disappointments
from E3 of all time, they would all be from Sony’s press conferences,

اقا بنده حواسم نبود. میتونستید تو پروفایل بگید نه اینکه عمومیش کنی!

میگردید ببینید یک چیزی پیدا میکنید!

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or