michael pachter : بازی mw3 بیش تر از black ops فروش خواهد کرد!!!!

Gunners Trust

کاربر سایت
درود
تحلیل گر صنعت گیم اقای michael pachter فکر میکند که بازی cod:mw3 میتواند بیشتر از برادر نا تنی خود یعنی cod:black ops فروش کند , لازم به ذکر است که بازی cod:black ops به عنوان پر فروش ترین بازی در انگلستان انتخاب شده است .
20110712mw3.jpg

game spot طی گزارشی اعلام کرده است که , اقای michael patcher معتقد است که بازی mw3 بیش از 20 میلیون واحد فروش خواهد کرد .

اقای pachter برای توجیه عقیده ی خود در رابطه با شکسته شدن رکورد cod : black ops توسط cod:mw3 , در درجه ی اول به شبکه های ایجاد شده ی بازی و اثر قابل توجه بارگیری 17 میلیون کاربر انلاین در این هفته اشاره نمود .

علاوه بر این می توان به این نکته اشاره کرد که هر نسخه جدید از سری cod فروش بیش تری نسبت به نسخه ی قبلی داشته است , همچنین بیش تر بودن پیش فروش بازی cod : mw3 نسبت به cod : black ops مزید بر علت شده است .
بازی mw3 در اوایل ماه نوامبر سال جاری برای سه پلتفورم pc , xbox 360 و ps3 عرضه خواهد شد .
tnx vg247 & game spot
http://www.vg247.com/2011/07/12/pachter-predicts-mw3-will-outsell-black-ops/
http://au.gamespot.com/news/6323240/modern-warfare-3-could-sell-over-20m-units-analyst

پ ن : تکبیر!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
غیب گفته؟ خوب معلومه دیگه شما ببین که همواره از نظر انلاین هم حسابش کنیم اون شماره هایی که توسطinfinity ward ساخته میشده همچنان بازی میشه در حالی که به نظرم black ops در این زمینه حداقل از mw2 یهتر نبود و بی شک هم میدونن که بهترین های سری cod را infinity میساخته چون مال خدشون هست البته بگزریم که زدن ترکوندنش و حالا رفتن دارن bf3 میسازن ولی بازم شکی در رکورد شکنی Mw3 نیست

راستی آخر اینا نمیخوان مد زامبی رو تو اینم بذارن !؟ خداییش تو BO خیلی عالیه , انگار تو یه پک 2 تا بازیه عالی رو خریدی ! کاش تو MW هم ادامه بدن این راه خوبی که تری آرک باز کرده ...
نصف فروش BO به خاطر زامبی بود فکر کنم ! :d

غیب گفته؟ خوب معلومه دیگه شما ببین که همواره از نظر انلاین هم حسابش کنیم اون شماره هایی که توسطinfinity ward ساخته میشده همچنان بازی میشه در حالی که به نظرم black ops در این زمینه حداقل از mw2 یهتر نبود و بی شک هم میدونن که بهترین های سری cod را infinity میساخته چون مال خدشون هست البته بگزریم که زدن ترکوندنش و حالا رفتن دارن bf3 میسازن ولی بازم شکی در رکورد شکنی Mw3 نیست

اونهايى كه از iw جداشدن نرفتن bf3 بسازن بلكه در حال تاسيس استوديوى Respawn entertainment هستن كه يكى از استوديو هاى ea خواهند بود به نظر من كه شوتر بعدى اين استوديو كه ساخته شد بايد cod و bf رو ول كنيم بچسبيم به اون بد جورى به خون acti تشنه هستند بعد از اون ماجرا مثل همون وقتى كه از ea جدا شدن و با cod بلايى سر ea و moh آوردن كه هنوز ea نتونسته درستش كنه شايد هم moh بعد رو دادن همينا ساختن.
اين رفيقمون هم خوشه ها يه چيزى گفته واسه خالى نبودن عريضه.

راستی آخر اینا نمیخوان مد زامبی رو تو اینم بذارن !؟ خداییش تو BO خیلی عالیه , انگار تو یه پک 2 تا بازیه عالی رو خریدی ! کاش تو MW هم ادامه بدن این راه خوبی که تری آرک باز کرده ...
نصف فروش BO به خاطر زامبی بود فکر کنم ! :d
نصفه فروش؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o
مثله اين كه شما حسابي از بخشه زامبيش مستفيض گرديده ايد.يه دفعه بگيد بايد اون 15 مرحله ي داستاني رو تو پك الحاقي ميدادند

يك آناناس تقديم به ايشون بابت اين پيشگويي متفكرانه(چه خوش اشتها هم هستن ايشون)
بجاي اين حرفا يه دست رو گرافيك بكشين.يه ذرم واقعيترش كنيد

اما من از یه نظر از این شماره بازی یکم دل سرد شدم خدایی نباید آخه بعد از دو شماره از سری MW یه فکری به حال موتور گرافیکی بازی کنن ....؟
ببینید تفاو ت گرافیکی بین نسخه های بتلفیلد رو !
البته که این نسخه از mw بیش از BO میفروشه اما شاید در مقابل بتلفیلد 3 نتونه نظر گیمر هارو و البته منتقد ها رو جلب کنه

این بازی که همون بازیه! تغییری من توش ندیدم والا.....نه گرافیک نه گیم پلی، هر دفعه چهار تا آدم جدید میارن اسمن میذارن روشون میشه نسخه جدید.
دفعه بعد اسمه شخصیت اصلی میشه Peanut Butter یه نسخه جدید تحت Modern Warfare:Old Times میدن بیرون :دی

• Like
Reactions: Dysphoria
یک برتری online بازی Black Ops نسبت به MW بخش زامبی هست ولی این رو هم نباید فراموش کرد که سری MW خیلی هیجان انگیزتر بودن
توصیه میکنم با 4نفر چند دست زامبی بزنید تا ببینید چقدر دیوانه کننده هست:d

معلومه که بیشتر میفروشه.به نظر من mw باز bf رو شکست میده حالا درسته گرافیک bf خیلی سر تره ولی تو قسمت های دیگه mw میبره.
حالا حالا ها bf باید بدوئه...:d

عجیبه یعنی از کی تو فهمیدن این ماجرا کمک گرفته؟
این که زیاد فروش میکنه واضحه اما از نظر فنی .......
باشد که bf3 پیش زمینه ای باشد برای رهسپار شدن سری ندای وظیفه به سرزمین فراموشی

مثله این که بعضی ها یادشون رفته که بازی میکنیم برای تفریح! نه برای کل کل! چرا باید اینقدر با تعصب با این مسئله رو به رو بشیم؟ البته من نظر شخصیمو میگم و نمیخوام به کسی تحمیلش کنم من هر دو این بازی ها رو میخرم چون از بازی کردنشون لذت میبرم کاری هم ندارم که گرافیکش واقعی نیست یا کلیشه ای شده
در ضمن تصمیم بزرگی هم نگرفتم مبلغی که برای این دو تا بازی باید بدم سر جمع 5000 تومنه! لازم نیست 1 سال قبل نقشه بکشم که کودوم رو بخرم!:d

مثله این که بعضی ها یادشون رفته که بازی میکنیم برای تفریح! نه برای کل کل! چرا باید اینقدر با تعصب با این مسئله رو به رو بشیم؟ البته من نظر شخصیمو میگم و نمیخوام به کسی تحمیلش کنم من هر دو این بازی ها رو میخرم چون از بازی کردنشون لذت میبرم کاری هم ندارم که گرافیکش واقعی نیست یا کلیشه ای شده
در ضمن تصمیم بزرگی هم نگرفتم مبلغی که برای این دو تا بازی باید بدم سر جمع 5000 تومنه! لازم نیست 1 سال قبل نقشه بکشم که کودوم رو بخرم!:d
مگه اینا قبول میکنن:((
حالا خوبه همه میرن بعد از ریلیز سریع هر ۲ رو میخرن >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or