Michael Pachter : بازی GTA V می تواند تمام رکورد ها را بشکند

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
به تازگی ، یکی از آنالیزگران صنعت گیم ، آقای Michael Pachter صحبت هایی کرده است و می گوید :

اگر سازندگان این بازی ، سِیر صعودی این بازی را ادامه دهند ، می توانند کاری کنند که GTA V تمام رکورد ها را بشکند .

او طی مصاحبه ای که با X360Magazine داشت ، مورد پرسش هایی قرار گرفت که از او سئوال شد :

آیا GTA V می تواند رکورد CoD را بشکند و چجوری می تواند این کار را بکند ؟

Michael Patcher در جواب این سئوال می گوید : من فکر می کنم که سری بازی های GTA از امتیازاتی بر خورد هستند ، برای مثال نسخه GTA : San Andreas که بر روی PS2 عرضه شد ، مورد استقبال قرار گرفت .

حال ، سازندگان این فرصت را دارند که این بازی را برای Xbox 360 و PS3 عرضه کنند و بوسیله قدرت این کنسول ها ، می توانند سِیر صعودی این بازی را ادامه دهند و رکورد 25 میلیونی Call Of Duty را بشکنند .

وی در آخر گفت که باید راک استار ، کاری کند که این فرنچایز پیشرفت کند ، زیرا GTA V در موقعیت خوبی قرار دارد تا بتواند رکورد CoD را بشکند .

GTA V will break all RECORDS says Pachter

احتمالش هست ولی فعلا هیچی مشخص نیست..
نمیدونم چرا ولی من به این GTA V امیدی ندارم احساس میکنم سخت افزار کنسولها نمیتونن جواب این بازی رو بدن..

من نميدونم چرا تو هر خبري يا يه صحبتي دوتا كلمه " COD " و " Call Of Duty " رو همش مي بينيم !!!!!

بازيتون خوبه ؟؟ نه فروشش از cod بيشتر ميشه ما ايمان داريم

بازيتون كي عرضه ميشه : وقتي فروشش از cod بيشتر بشه .

يه توضيح درباره بازيتون بديد : اين بازي فروشش از Cod بيشتر خواهد بود !!!!!

كلا تبديل به مرض شده اين فروش cod !

آقا یکی بیاد بگه تا حالا چیزی گفته که درست در بیاد؟! "البته بجز اونایی که بچه 2 ساله هم میدونسته"​

در مورد شگست PSV و عرضه Wii U تا حالا درست گفته..البته روزی 50 تا پیش بینی میکنه شاید یکیش درست در اومد..

هیچ چیز معلوم نیست

تازه به روی کنسول ها بیاد معلوم نیست قراره چی بشه

محدودیت ها خیلی اذیت می کنه ... !

فروش اصلی بازی روی کنسول هست به جای اینکه ارزوی محدودیت کنید ارزوی یک بازی خوب برای کنسول را داشته باشید

به نظر من کسانی که توانایی ساخت چیزی به اسم Red Dead Redemption رو داشتند. دیگه هر کاری از دستشون بر میاد.
از la.noir و red dead که بدتر نمی شه امیدوارم شبیه GTA : San Andreas باشه یعنی خیلی بازی توپی بود
درست خوندم ؟ از Red Dead که بدتر نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راکستار فعلا باید بدوئه تا بتونه شاهکار Red Dead رو دوباره تکرار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or