Michael Pachter: از عملکرد بی‌عیب و نقص سونی تا رسیدن پیش فروش PS4 به 1.5 میلیون

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ps4.jpg

درود.

از قرار معلوم پیش‌فروش‌های کنسول PS4 بسیار زیادتر از حدی است که سونی بتواند تا زمان عرضه کنسول جواب گوی همه مشتریانش باشد. این در حالی است که سونی در GamesCom اعلام کرده بود پیش فروش این کنسول به 1 میلیون رسیده و از آن زمان به این ور نیز بی‌شک به این رقم افزوده شده است، زیرا امروز آقای Michael Pachter در خبری اذعان کرد: پیش فروش‌های کنسول PS4 از مرز 1.5 میلیون نیز گذشته است. وی در گفتگوی خود بیان کرد:

"سونی تا کنون کاملا بی‌عیب و نقص بوده و شرکت در مورد PS4 بسیار عالی عمل کرده و این یک مزیت بسیار قوی نسبت به ماکروسافت به شمار می‌آید. تمام سخنانی که شرکت سونی پیرامون PSN ارائه داده کاملا عالی می‌باشد و به نظر می‌رسد کنسول PS4 ارزش هزینه کردن را دارد."

وی در آخر نیز بیان کرد که تنها مشکل سونی فقط در مورد عرضه و تقاضا می‌باشد، زیرا آن یک میلیونی که ازش صحبت کردیم تا الان به 1.5 میلیون رسیده است و این احتمال که در زمان عرضه دستگاه این کنسول با کمبود مواجه شود بسیار است.

gamesthirst

یه بحثی هست چن وقته ذهن منو مشغول کرده که بازار casual چه جوریه؟ اونایی که Wii خریدن آیا دوباره کنسول می خرن؟ یا با همون Wii بازی می کنن، گرافیک براشون مهم یا نه؟
اگه بخوان بخرن به خاطر کینکت انتخاب اولشون X1ـه؟ جذب Wii U نشدن که ، اون جور هم که مشخصه سونی اصلا برنامه ای برای بازار casual نداره. به نظر من این بازار casual یه قسمت مهمیه که برا من یکی مجهول مونده. چون گیمر های حرفه ای در آخر هر دو تا کنسول مایکرو و سونی رو می خرن، دقیقا مثل این نسل. حالا کدوم و اول می خرن باید دید.
به نظر من برای برنده شدن تو این نسل دو شرکت باید دوتا کار انجام بدن.
1- بازار کژوال رو با توجه به کنار رفتن نینتندو به صورت گسترده مورد هدف قرار بدن.
2- چه امکاناتی ، چه سرویس هایی چه تمهیداتی ارائه بدن که گیمر ها بازی های مولتی رو برای یه کنسول مشخص بخرن. یعنی تجربه بازی های مولتی پلتفرم بر روی یکی از کنسول ها دلچسب تر باشه.

الان با 8 سال پیش فرق کرده ملت دیگه کمتر به صورت سنتی میرن مغازه و کنسول می خرن و الان اکثر به صورت دیجیتالی اقدام به خرید کنسول می کنن این افزایش پیش فروش هم به همین شکل هست

اگر علتش این بود باید مایکروسافت هم به همچین پیش فروشی میرسید

یه بحثی هست چن وقته ذهن منو مشغول کرده که بازار casual چه جوریه؟ اونایی که Wii خریدن آیا دوباره کنسول می خرن؟ یا با همون Wii بازی می کنن، گرافیک براشون مهم یا نه؟
اگه بخوان بخرن به خاطر کینکت انتخاب اولشون X1ـه؟ جذب Wii U نشدن که ، اون جور هم که مشخصه سونی اصلا برنامه ای برای بازار casual نداره. به نظر من این بازار casual یه قسمت مهمیه که برا من یکی مجهول مونده. چون گیمر های حرفه ای در آخر هر دو تا کنسول مایکرو و سونی رو می خرن، دقیقا مثل این نسل. حالا کدوم و اول می خرن باید دید.
1- بازار کژوال رو با توجه به کنار رفتن نینتندو به صورت گسترده مورد هدف قرار بدن.
2- چه امکاناتی ، چه سرویس هایی چه تمهیداتی ارائه بدن که گیمر ها بازی های مولتی رو برای یه کنسول مشخص بخرن. یعنی تجربه بازی های مولتی پلتفرم بر روی یکی از کنسول ها دلچسب تر باشه.
تو ايران طرف ميره هر دو كنسولو ميگيره
تو جاهايي كه كپي رايت برقرار هست طرف نميره بخاطر يك يا دوبازي يه كنسول ديگه بگيره
شما الان تصور كن x1 و ps4 هك نشدن ميري هردوتا رو بگيري؟
همون 400 500$ شيش هفت تا بازي ميشه باهاش خريد

اگر علتش این بود باید مایکروسافت هم به همچین پیش فروشی میرسید

شما از کجا می دونید ماکرو نرسیده به همچین پیش فروشی..؟

سونی بر عکس ماکرو از هر چیزی به عنوان ابزار تبلیغاتی استفاده می کنه ولی ماکرو فقط دوماه قبل گفت پیش فروش XBOX ONE از 360 و XBOX Orginal بیشتر بوده که نشان دهند پیش فروش عالی XBOX ONE هست

سونی بر عکس ماکرو از هر چیزی به عنوان ابزار تبلیغاتی استفاده می کنه ولی ماکرو فقط دوماه قبل گفت پیش فروش XBOX ONE از 360 و XBOX Orginal بیشتر بوده که نشان دهند پیش فروش عالی XBOX ONE هست

تمام این امار و ارقام از طرف سایت ها یی مثل امازون گیم استاب و خرده فروش های المان، فرانسه ژاپن و غیره هست. سونی کجا تبلیغ این مورد رو کرده؟

ویتا هم تو پیش فروش ها خیلی خوب عمل کرد اما در ادامه خیلی ضعیف شد و کسی حاضر نشد براش بازی درست کنه و الان شده یه کنسول متروکه.

باید ببینیم PS4 که با شعار حمایت از ایندی ها پا به عرصه ی مقاومت در برابر کنسول مایکروسافت گذاشته در عمل چه خواهد کرد.

دلیل فروش فوق العاده Wii فقط بازار کژوال نبود ! :دی قیمتش هم پایین بود. 250 دلار برای یه کنسول خونگی خیلی قیمت مناسبی هست و اگه همون Wii عیناً با همون کنترلر ولی با قیمت مثلاً 400 دلار عرضه میشد ، به اینجا نمیرسید.
الآن هم مطمئناً X1 به خاطر در اختیار داشتن Kinect میتونه توی جذب این بازار موفق تر از PS4 عمل کنه. کافیه یه مدت از عرضه X1 بگذره تا مایکروسافت تبلیغات عظیمی رو در مورد Kinect با محوریت قشرهای کژوال و غیرگیمرها و ... شروع کنه. ولی از اون طرف بحث قیمت هم هست و 500 دلار برای این بازار زیادی گرونه. ولی طول عمر کنسول ها هم یکی دو سال نیست و توی این 6،7 سالی که عمر میکنن ، بالاخره قیمت هاشون پایین میاد و اونجا هست که X1 به خاطر Kinect میتونه این بازار رو بدست بیاره ! :دی

من همیشه گفتم دلیل اصلی برای پیشتازی پلی 4 در پیش فروش و جلب نظرات مردم ثمره ی این نسل هست که سونی همیشه بازی های متنوع و با کیفیت بالا و در اکثریت سبک ها عرضه کرد و همه دیدن حمایت کنسول رو و با اعتماد کامل می رن سمت سونی :x

Dinosaur

این اتفاق عملا نمیفته چون مایکرو هیچ وقت نمیتونه تمرکز نینتندو روی بازی های کژوال و کیفیت ان بازی هارو داشته باشه. ضمن اینکه تمام کارشناس ها دارن میگن این بازار دارن کامل میرن به سمت موبایل و تبلت ها. کسی که دنبال بازی کژوال هست نمیره X1 بخره، موبایل یا تبلت کارش رو راه میندازه. یکی از عمده دلایل عدم موفقیت Wii U هم همینه. این بازار دیگه عین نسل قبل وجود خارجی نداره. زمان اینو اثبات میکنه.
ه

Dinosaur

این اتفاق عملا نمیفته چون مایکرو هیچ وقت نمیتونه تمرکز نینتندو روی بازی های کژوال و کیفیت ان بازی هارو داشته باشه. ضمن اینکه تمام کارشناس ها دارن میگن این بازار دارن کامل میرن به سمت موبایل و تبلت ها. کسی که دنبال بازی کژوال هست نمیره X1 بخره، موبایل یا تبلت کارش رو راه میندازه. یکی از عمده دلایل عدم موفقیت Wii U هم همینه. این بازار دیگه عین نسل قبل وجود خارجی نداره. زمان اینو اثبات میکنه.
ه
بازار بازی های موبایلی و تبلتی که آره. متأسفانه بلای اون بازار داره به کنسول ها هم سرایت میکنه و یه عده از استودیوها و بازیسازهای معروف دارن میرن سمت اونجا ، چون سود زیادی داره و احتمال ورشکست شدن هم کمتره. ولی من مطمئنم Kinect در صورتی که براش بازی های جالبی بیاد و تبلیغات خوبی هم بشه (که میشه) خیلی موفق عمل میکنه ! :دی این دفعه فرقش هم اینه که روی همه کنسول ها Kinect هست و بازار وسیع تری نسبت به 360 داره و احتمالاً بازیسازها بیشتر سراغش میرن. یعنی اگه طرف برای Kinect نسل قبل بازی میساخت ، حداکثر یه بازار 20،30 میلیونی داشت. ولی الآن بازارش به اندازه کنسول های فروخته شده هست و از اواسط نسل به بعد شاهد بازی های Kinect ای پرهزینه ای خواهیم بود که خیلی هاشون برای قشر کژوال هستن و خیلی ها هم قشرهای معمولی و هاردکور تر ! :دی

بازار بازی های موبایلی و تبلتی که آره. متأسفانه بلای اون بازار داره به کنسول ها هم سرایت میکنه و یه عده از استودیوها و بازیسازهای معروف دارن میرن سمت اونجا ، چون سود زیادی داره و احتمال ورشکست شدن هم کمتره. ولی من مطمئنم Kinect در صورتی که براش بازی های جالبی بیاد و تبلیغات خوبی هم بشه (که میشه) خیلی موفق عمل میکنه ! :دی این دفعه فرقش هم اینه که روی همه کنسول ها Kinect هست و بازار وسیع تری نسبت به 360 داره و احتمالاً بازیسازها بیشتر سراغش میرن. یعنی اگه طرف برای Kinect نسل قبل بازی میساخت ، حداکثر یه بازار 20،30 میلیونی داشت. ولی الآن بازارش به اندازه کنسول های فروخته شده هست و از اواسط نسل به بعد شاهد بازی های Kinect ای پرهزینه ای خواهیم بود که خیلی هاشون برای قشر کژوال هستن و خیلی ها هم قشرهای معمولی و هاردکور تر ! :دی

ان که آره. Kinect اساسا وسایل جذابی هست و مایکروسافت تمرکز و تبلیغی خوبی روش داشته باشه میتونه با بازی های خلاقانه ای که براش میاد بازار خودش رو داشته باشه. اما Kinect‌ نمیتونه سیاست Blue Ocean رو در پیش بگیره و برای مایکرو بازار جدید از کژوال ها ایجاد کنه و ان رو در اختیار بگیره.

60821713900105632397.jpg

من بارها گفتم کینکت ایده ی نو و خوبی بود،
اگر بازی های هاردکور خوبی براش بیاد و صد البته اگر اون بازی ها کاملا با کینکت منطبق باشن نه اینکه صرفا جنبه ی تبلیغاتی داشته باشند کاملا میتونه موفق عمل کنه.
ولی تا به الان چیزی از قابلیت های کینکت 2 که با بازهای هاردکور مطابقت داشته باشه ندیدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or