MGS1 پانزده ساله شد!

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
[video=aparat;CIfsE]http://www.aparat.com/v/CIfsE[/video]
Konami Intro - Metal Gear Solid

Metal Gear Solid 1 پانزده سال پیش دقیقا در چنین روزی (3 سپتامبر) در ژاپن عرضه شد. در زیر شما می توانید 15 واقعیت جالب را در مورد این بازی بی و حد حصر را بخوانید:

Cardboard-Box-Small.png
روز عرضه‌ی بازی در ژاپن، هزاران نفر جلوی فروشگاه های بازی منطقه‌ی آکیهابارای ژاپن صف کشیده بودند. تمام پکیج
های پریمیوم بازی تا اندکی بعد از غروب فروخته شدند.

Cardboard-Box-Small.png
در زمان ساخت بازی طراحان از لگو سازی برای الگوی طراحی مراحل استفاده میکردند.

Cardboard-Box-Small.png
Yoji Shinkawa برای طراحی چهره‌ی اسنیک از بازیگر سینما، کریستوفر واکن الهام گرفته بود. طراحی بدن اسنیک نیز از روی ژان کلود ون دم صورت گرفته بود. البته دو نسخه ی MSX و شخصیت های آن نیز در این طراحی دخیل بودند.

Cardboard-Box-Small.png
اسنیک در آلاسکا (جایی که زندگی میکرد) سورتمه سواری بود که هاسکی های وی دست کم 50تا بودند.

Cardboard-Box-Small.png
در ابتدا شخصیت اتاکان طراحی متفاوتی داشت. کوجیما وی را اینگونه توصیف میکرد که " یک آدم چاق و دائم در حال خوردن شکلات می باشد."

Cardboard-Box-Small.png
سیگارهایی که اسنیک در بازی میکشد کاملا مخصوص هستند؛ هیچگونه خاکستری بر جای نمیگذارند و نیازی به آتش برای روشن کردن آن نیست (با خم کردن نوک آن).

Cardboard-Box-Small.png
زمانی که اسنیک برای پیدا کردن مریل وارد دستشویی می شود، وی اسنیک را طی یک کات سین از پشت سر غافل گیر میکند. به گفته ی کوجیما مریل زیر کابینت دستشویی قایم شده بود.

Cardboard-Box-Small.png
بعد از اینکه اسنیک دستگیر می شود و به سلولی انداخته می شود، وی میتواند به سه روش از آن جا فرار کند. شما می توانید از سس گوجه برای گول زدن Akiba استفاده کنید، یا زیر تخت قایم بشید تا Akiba برای پیدا کردن شما وارد سلول شود و یا در نهایت میتوانید آن قدر صبر کنید تا اینکه گری فاکس پیدا شود و در را برای شما باز کند.

Cardboard-Box-Small.png
سایکو منتیس در آخرین نفس هایش با توانی که برایش باقی مونده بود تصمیم گرفت به اسنیک کمک کند. همان طوری که مادر وی برای متولد کردن وی جانش را از دست داد (فدا کرد). این احساسیه که وی در آخرین لحظه ی زندگیش به یاد میاورد.

Cardboard-Box-Small.png
اسم واقعی اسنیک، دیوید، از روی فیلم A Space Odyssey :2001 (شخصیت اول فیلم) الهام گرفته شده بود. یکی از منابع الهام شخصیت اتاکان نیز Hal، هوش مصنوعی فیلم ذکر شده بوده است. باید گفت یکی بودن نام حقیقی اسنیک با نام صداپیشه ی وی، دیوید هایتر، کاملا تصادفی بوده است.

Cardboard-Box-Small.png
در انتهای بازی، اسنیک و مریل (یا اتاکان) با ماشین برفرو از جزیره خارج میشوند. بسیاری مردم معتقدند که این ماشین برفرو متعلق به گری فاکس بوده است تا خودش رو به شدو موزز برساند.

Cardboard-Box-Small.png
MGS1 تنها شماره ی این سری بازی است که دارای دو پایان است. با این که پایانی که در آن اسنیک مریل را نجات می دهد پایان رسمی بازی است، اما تنها در صورتی که پایان دوم را تماشا کنید میتوانید یک سری اطلاعات مخصوصی را به دست آورید. در اینجاست که ما میفهمیم کمبل در واقع پدر مریل می باشد.

Cardboard-Box-Small.png
در سال 2005 دو شرکت Konami و Nintendo با همکاری استودیوی Silicon Knights، عنوان بازسازی شده ی این نسخه را با نام MGS: The Twin Snakes به صورت انحصاری برای Gamecube ساختند. کات سین های بازی توسط فیلم ساز و کارگردان سینما، Ryûhei Kitamura که یکی از دوستان کوجیما بود کارگردانی شد. اسکریپ ها تقریبا دست نخورده باقی ماند، البته گفته شده بود که به نسخه ی ژاپنی بازی نزدیک تر است.

Cardboard-Box-Small.png
از زمان عرضه ی MGS، داستان آن بارها و به چندین روش مختلف مانند رمان، رمان تصویری/کامیک بوک، نمایش رادیویی و ... دوباره بازگو شد. در حال حاضر یک فیلم سینمایی بر اساس بازی در مراحل پیش تولید است. اگرچه تا زمان تکمیل آن حداقل سه سالی باقی مانده است.

Cardboard-Box-Small.png
MGS توانست به موفقیت تجاری بزرگی برسد. بیش از 7 میلیون نسخه در سرتاسر جهان فروش کرد و عنوان هفتم پرفروشترین بازیهای پلی استیشن را از آن خود کرد.

بعد از 15 سال MGS1 همچنان یکی از محبوب ترین بازی های ساخته ی شده ی تاریخ می باشد و این امر بارز است که به زندگی کلاسیک خود برای همیشه ادامه خواهد داد.

[MGS.nl]

برای من که بهترین بازی بود که تا به حال انجام داده ام
و به یاد دارم پس از شکست هر باس دیگر خبری از خوشحالی پس از شکست نبود
مدتی هم میشه که شایعه شده میخوان بار دیگر بازسازیش بکنند,I Hope... .

بهروز نامردی
چرا با آدم این کارو میکنی؟!
کم مونده اشکم در آد
اوه اون صحنه سس تو زندان ...
یکی از بهترین بازیای عمرم بود
مچکریم کوجیما!

جالب ترین باس بازی Psycho Mantis بود که ذهن اسنیک رو می خوند بعد اگه سیو بازی های دیگه playstation رو داشتی می گفت:فلان بازی رو رفتی و اگه سیو نداشتی می گفت ذهنت خالیه!!! و جالب تر از اون عوض کردن port دسته ی playstation بود که دیگه psycho نتونه ذهن اسنیک رو بخونه!!! یکی دیگه از صحنه های فوق العاده دیگه بازی اون جایی بود که revolver ocelot داشت اسنیک رو شکنجه میداد اگه خیلی عقب تر سیو کرده بودین ocelot می گفت اسنیک سیوت خیلی عقبه اگه بمیری می خوای این همه راه رو دوباره بیای؟ و اگه سیوتون نزدیک بود اینو دیگه نمی گفت!!!!!!! در کل یکی از بهترین بازی هایی هست که یه گیمر در طول عمرش می تونه تجربه کنه:)

خدایااااااااااااا :دی
این Intro که اقا بهروز گذاشته بودو دیدم و شنیدم یه دفعه یه حس عجیبی پیدا کردم یاد و خاطره ی MGS 1 اومد جلو چشمام مخصوصا اهنگش.:((

جالب ترین باس بازی Psycho Mantis بود که ذهن اسنیک رو می خوند بعد اگه سیو بازی های دیگه playstation رو داشتی می گفت:فلان بازی رو رفتی و اگه سیو نداشتی می گفت ذهنت خالیه!!! و جالب تر از اون عوض کردن port دسته ی playstation بود که دیگه psycho نتونه ذهن اسنیک رو بخونه!!! یکی دیگه از صحنه های فوق العاده دیگه بازی اون جایی بود که revolver ocelot داشت اسنیک رو شکنجه میداد اگه خیلی عقب تر سیو کرده بودین ocelot می گفت اسنیک سیوت خیلی عقبه اگه بمیری می خوای این همه راه رو دوباره بیای؟ و اگه سیوتون نزدیک بود اینو دیگه نمی گفت!!!!!!! در کل یکی از بهترین بازی هایی هست که یه گیمر در طول عمرش می تونه تجربه کنه:)

جالبتر تو مرحله برفی بود که پشت یکی از کامیون ها اگه تو اون جعبه ها قایم میشدی یکی میومد میگفت بارت پره برو بعد کامیون راه میوفتاد میرفتی به مرحله ای که رنگ کارتا عوض میشد...

- - -ویرایش - - -

خدایااااااااااااا :دی
این Intro که اقا بهروز گذاشته بودو دیدم و شنیدم یه دفعه یه حس عجیبی پیدا کردم یاد و خاطره ی MGS 1 اومد جلو چشمام مخصوصا اهنگش.:((

من انقدر آهنگ یک و دو رو دوست داشتم که تو پروژه دانشگاهم ازشون استفاده کردم!!!!!!!!!!!!!!!

وقتی این تاپیک دیدم 5 روز پیش ناخودآگاه دوباره install اش کردم تا دیروز تمومش کردم اما کار با جاهای باریک کشید:الان دارم MGS2 رو میرم به عبارت دیگه منو مجبور کرد بقیه MGS هارم برم:d(نزدیک عرضه GTA و باز شدن دانشگاه:|)
یه موردایه جدیدی هم دیدم که قبلاً به شخصه یا دقت نکرده بودم یا اصلاً یادم رفته بود:
مثلاً توو Briefing اسنیک موهاش مثله لیکوئید هم بلنده بلونده!:d
ممکنه این Eli سالید باشه به خصوص اینکه رنگ چشماش یکم نزدیک به آبیه سالیده تا سبزه لیکوئید
بعد مثلاً همون ابتدا بازی که اسنیک از آسانسور میاد بالا کلونل بهش همون جمله(Excellent snake,age hasn't slowed you down one bit)رو میگه که اول MGSV کاذ به بیگ باس میگه!
بعد جالبتر از همه اینکه من اصلاً نفهمیده بودم تا الان این یارو DARPA chief همون Sigint ـه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or