MGS V دنیا را تسخیر خواهد کرد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
بنابر جدیدترین سخنان آقای Hideo Kojima، عنوان Metal Gear Solid V جهان را به تصرف خود در خواهد آورد.

MGS5snakesmoke.png

ضمن گفتگویی با Famitsu، آقای کوجیما اذعان داشت که هدف تیم سازنده بازی، ساخت چیزی است که بازیکنان را در مقیاس جهانی متحیر سازد.

وی چنین عنوان کرد: " سری MGS بیشتری فروش خود را در ایالات متحده داشته است. علاوه بر این، بزرگترین بازار فروش نیز در ایالات متحده واقع شده است. ضمن اینکه بزرگترین نمایش گیمینگ جهان یعنی E3 نیز در این نقطه بوده است. طبیعتا ما دوست داریم که آنجا با بهترین ها رقابت داشته باشیم و در نهایت گوی سبقت را از حریفان خود برباییم."

او افزود: " کلمه "V" در Metal Gear Solid V به معنای Victory خواهد بود که همچنین بدین معنا خواهد بود که ما دوست داریم بار دیگر در مقیاس جهانی برنده این میدان باشیم."

" در طی 15 سال گذشته، سخت افزار ها پیشرفت قابل توجهی داشته اند اما من فکر نمی‌کنم که اساس و هسته اصلی بازی ها نیز به این میزان پیشرفت داشته اند."

وی با خنده گفت: " دوست دارم گامی به جلو بردارم اما اگر بیش از حد بلند پروازانه فکر کنم، ممکن است در ژاپن به اندازه دیگر نقاط فروش کافی نداشته باشیم. نه تنها در حیطه گافیکی، بلکه کیفیت بازی ها به همان اندازه مهم بوده و آن را نیز به جلو سوق خواهم داد."

وی عنوان کرد که این بازی ویژگی های یکپارچه تبلت ها را نیز به همراه خواهد داشت. زیرا با توجه به سیستم Cloud کنونی، دلیلی برای محدود کردن بازی ها به پلتفرم های مشخص وجود نخواهد داشت.

او گفت: " MGS V واقعا تمام دنیا را به چالش خواهد کشید. برای پیروزی در این میدان، ما به حمایت تک تک شماها نیازمندیم. پس منتظر دنیای نسل بعدی خدمات اجتماعی که از سیستم Cloud بهره مند خواهند شد، باشید."

عنوان Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain بر روی کنسول های نسل کنونی و نسل بعد عرضه خواهد شد و علاوه بر این زمزه هایی مبنی بر نسخه PC این عنوان نیز به گوش می‌رسد.

منبع

به نظر من کل تریلر عاللی بود ( از کوجیما چیز دیگه ای انتظار ندااشتیم ) ولی خداییش رو اسب ها خیلی بد کار کرده بودن ادم بدش میومد مثلا نمونه خوب کار شده اسب rdr . در هر صورت خدا کنه رو اسب ها بیشتر کار شود

گفتن لازم نیست . خوب معلومه تسخیر خواهد کرد . حتی من لیست گوتی امسال رو هم بدم :دی

MGS 5
GTA 5
The Last of Us
Bioshock Infinite
Watch Dogs
البته فکر نکنم بازی برای امسال آماده بشه یعنی تقریباً یه Launch Ttile بشه برای نسل بعد:dفکر میکنم 2014 بیاد:d

خدایی خیلی عالی بود واقعا زیبا بود
مخصوصا محیط بازی والمان های مخفی کاری که رو اسب بود
یه چیز دیگه هم که خیلی خوب بود برای رفتن یه مسیری 4.5 تایی
راه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or