شایعه MGS Legacy برای PS3 ؟

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
هیدئو کوجیما در توئیتر خودش لوگویی از متال گیر سالید به همراه عکسهایی از بیگ باس و اسنیک که درون لوگو قرار گرفته اند منتشر کرده است.
اطلاعات دیگری در مورد این لوگو فاش نشده است و مانند کارهای دیگر کوجیما معنی این لوگو هم نامشخص است، اما آیا این لوگو می تواند به معنی آمدن Metal Gear Solid Legacy Collection برای Playstation 3 باشد ؟
یا یه لوگو ساده از متال گیر سالید است ؟ شاید هم آرمی ساده برای چاپ بر روی تی شرت !.
نظر شما چیست ؟
همچنین کوجیما در تویئتر خود از تغییرات در MGSV توضیح داده و احتمال داده تا شاید بعضی از کپچر ها افراد داخل بازی از اول دوباره ضبط خواهند شد. و تغییراتی در این زمینه اعمال خواهد شد ( طبقه گفته کوجیما صدا، چهره و حالت چهره توسط یک فرد انجام خواهد شد )، که این قضیه شاید سبب بازگشت دیوید هیتر برای صدا پیشگی بیگ باس باشد، البته این فقط حدس و گمان است.

Metal-Gear-Solid-Letters.jpg

کوچیما با این کاراش همرو نابود کرده.اون از Phantom pain اونم از این کاراش...شیطونه میگه کلا بیخیال اخبار شیم تا بازی بیاد ...................... ولی مگه میشه !

یَک دانه شایعه چند سال پیش بود اومده بود که هرچی تو کوجیما پروداکشن داشت اتفاق می افتاد رو ریخت بیرون! :d (تغییر سازنده MGR، کالکشن، MGS5 و ...). همشون هم درست دراومدند!
اون آخر شایعش نوشته بود که پورت MGS 1، 2، 3، 4 برای PC قراره روی استیم عرضه بشه. این از یه طرف، این پوستر ها هم از یه طرف، کالکشن Legacy هم از یه طرفه دیگه. شاید به هم ربط داشته باشند! /:):d

یَک دانه شایعه چند سال پیش بود اومده بود که هرچی تو کوجیما پروداکشن داشت اتفاق می افتاد رو ریخت بیرون! :d (تغییر سازنده MGR، کالکشن، MGS5 و ...). همشون هم درست دراومدند!
اون آخر شایعش نوشته بود که پورت MGS 1، 2، 3، 4 برای PC قراره روی استیم عرضه بشه. این از یه طرف، این پوستر ها هم از یه طرف، کالکشن Legacy هم از یه طرفه دیگه. شاید به هم ربط داشته باشند! /:):d

بهروز یه نسخه HD ازش بیاد یعنی من میزنم همه اش رو از اول میرم!! (PC منظورمه سایر پلتفرم ها بیاد هم من برام مهم نیست، مثلاً فکر کنیم که MGS4 فرض محال بیاد روی X360 خوب چه کاریه از اول رفتنش؟)
در این حد.

بهروز یه نسخه HD ازش بیاد یعنی من میزنم همه اش رو از اول میرم!! (PC منظورمه سایر پلتفرم ها بیاد هم من برام مهم نیست، مثلاً فکر کنیم که MGS4 فرض محال بیاد روی X360 خوب چه کاریه از اول رفتنش؟)
در این حد.

فکر نکنم فقط برای PS3 باشه ! یعنی میان واسه کمی تغییرات یه کالکشن دوباره میدن اونم فقط PS3 ؟؟
من فکر می کنم پای PC هم وسطه اصلاً شک نکنید از اونجاییم که MGSV روی PC اجرا میشد احتمالا می خوان PC بازها رو هم آماده کنن واسه MGSV از لحاظ داستانی

فکر نکنم فقط برای PS3 باشه ! یعنی میان واسه کمی تغییرات یه کالکشن دوباره میدن اونم فقط PS3 ؟؟
من فکر می کنم پای PC هم وسطه اصلاً شک نکنید از اونجاییم که MGSV روی PC اجرا میشد احتمالا می خوان PC بازها رو هم آماده کنن واسه MGSV از لحاظ داستانی
غیر ps3 احتمالا برا pc میاد.چون فقط شماره 4 نزدیک 40 گیگ حجم داره.اون موقع حساب کن با شماره های دیگه چه حجم زیادی میشه.و مطمئنا رو hd dvd جا نمیشه:cheesygri

به نظر بنده که از فن های قدیمی این بازی هستم ممکن نیست کالکشنی تو راه باشه چون اسنیک متعلق به شماره 1 ـی که تو عکس دیده می شه اسنیک نسخه twin snakes گیم کیوب هست و این بازی در انحصار نینتندوئه و امکان عرضه اش برای پلتفرم های دیگه نیست وگرنه تا الان عرضه شده بود ، البته این نظر من هست .

GameSpot توی Twitterـش گفته که بازی در ماه ژوئن برای PS3 میاد. دیگه به احتمال 99.99% همون کالکشن باشه که این طوری تأییدش کردن ، وگرنه با ذوق و شوق بیشتری خبرش رو منتشر میکردن ! :دی

ویرایش :
Update: Konami has now confirmed the Legacy Collection, which "will include Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (which includes the original MSX versions of Metal Gear and Metal Gear 2), Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: VR Missions and Metal Gear Solid 4: Trophy Edition. In addition, the collection will also include two Ashley Wood digital graphic novels."

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که من می خوام MGS: Twin Snakes گیم کیوب هست! نباشه این کالکشن متاسفانه برام پشیزی ارزش نداره چون تا فیها خالدون هر چهار تا شماره ای که دارن می دن رو درآوردم.

الان این کالکشن هدفش چیه دقیقاً؟ می‌خوان ملت رو آماده کنن واسه MGSV؟

ویرایش :

Metal Gear Solid: The Legacy Collection arriving in June exclusively on PS3. No word on pricing

انحصاری PS3 هست، به هر حال من که هدف این کالکشن رو درک نمی‌کنم!

انحصاری PS3 هست، به هر حال من که هدف این کالکشن رو درک نمی‌کنم!

"We wanted to give Metal Gear Solid fans the opportunity to experience the series from beginning to end, all on one console," said Konami president Tomoyuki Tsuboi.

من متوجه نشدم دقیقا کدوم شماره میشه :d

Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2: HD Edition
Metal Gear Solid 3: HD Edition which includes the original MSX versions of Metal Gear and Metal Gear 2
Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition
Metal Gear Solid: VR Missions
Metal Gear Solid 4: Trophy Edition

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or