شایعه MGS Legacy برای PS3 ؟

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
هیدئو کوجیما در توئیتر خودش لوگویی از متال گیر سالید به همراه عکسهایی از بیگ باس و اسنیک که درون لوگو قرار گرفته اند منتشر کرده است.
اطلاعات دیگری در مورد این لوگو فاش نشده است و مانند کارهای دیگر کوجیما معنی این لوگو هم نامشخص است، اما آیا این لوگو می تواند به معنی آمدن Metal Gear Solid Legacy Collection برای Playstation 3 باشد ؟
یا یه لوگو ساده از متال گیر سالید است ؟ شاید هم آرمی ساده برای چاپ بر روی تی شرت !.
نظر شما چیست ؟
همچنین کوجیما در تویئتر خود از تغییرات در MGSV توضیح داده و احتمال داده تا شاید بعضی از کپچر ها افراد داخل بازی از اول دوباره ضبط خواهند شد. و تغییراتی در این زمینه اعمال خواهد شد ( طبقه گفته کوجیما صدا، چهره و حالت چهره توسط یک فرد انجام خواهد شد )، که این قضیه شاید سبب بازگشت دیوید هیتر برای صدا پیشگی بیگ باس باشد، البته این فقط حدس و گمان است.

Metal-Gear-Solid-Letters.jpg

جالبه همین سایت کره ای که برای درجه بندی بازی ها هست ، اولین بار خبر عرضه RE: Revelations رو هم لو داد ! :دی
این Legacy Collection به احتمال زیاد یه کالکشن از همه نسخه های MGS باشه. توی عکس که میشه Solid Snake از MGS1,2,4 و Big Boss از MGS3,PW رو دید.

بطور انحصاری لانچ میشه..؟؟یا Multi Plat هست..؟آخه بعد از صحبتهای کوجیما دیگه بعید میدونم فقط و فقط برای یه کنسول خاص لانچ بشه.البته شاید اینی که میگم نباشه..!

بطور انحصاری لانچ میشه..؟؟یا Multi Plat هست..؟آخه بعد از صحبتهای کوجیما دیگه بعید میدونم فقط و فقط برای یه کنسول خاص لانچ بشه.البته شاید اینی که میگم نباشه..!

اگه MGS4 باشه که امکان اومدنش برای Xbox360 وجود نداره.
درسته کوجیما گفت دیگه انحصاری نمی سازم، اما این سری بازی ها ماله قبل از این قضیه است.
و با وجود MGS4 مولتی بودنش منتفی ـه

اگه MGS4 باشه که امکان اومدنش برای Xbox360 وجود نداره.
درسته کوجیما گفت دیگه انحصاری نمی سازم، اما این سری بازی ها ماله قبل از این قضیه است.
و با وجود MGS4 مولتی بودنش منتفی ـه

بله حرف شما 100% درسته اگه mgs 4 هم باشه این قضیه منتفی هست.خدایش یه بازی ساخت برای ps3 هنوز قدیمی نشده..!!! دمش گرم.

این قضیه شاید سبب بازگشت دیوید هیتر برای صدا پیشگی بیگ باس باشد، البته این فقط حدس و گمان است.
نظر من در بار عوض شدن صداپيشه بيگ باس اينه كه احتمالا solid snake جوان قراره در بازي هاي آينده اين سري حضور داشته باشه كه اونوقت صدا پيشه ساليد جوان همان ديويد هيتر خواهد بود.
پيش از اين در نقل قولي از ديويد هيتر خوانده بوديم كه كوجيما به او گفته بود كه اين دفعه به تو نيازي نداريم. كه اين ميتونه به اين معني باشه كه از اين به بعد صدا پيشه بيگ باس و ساليد متفاوت از هم خواهد بود و ديويد هيتر كارشو با ساليد (احتمالا ساليد جوان) ادامه خواهد داد.
دليل اين تفكيك صدا پيشگي ميتونه اين باشه كه ايندو (بيگ باس و ساليد جوان) در يك بازي مقابل هم قرار خواهند گرفت.

ممنون داداش امید از خبر !
خیلی باحالی ممنون !
میدونی برای همین کالکشن یا هر خبری از متال گیر سریع هیجان زده میشم !
نمیدونم چرا !؟ ^_^
به هر حال ممنون از خبر !
خیلی ممنون میشیم از استاد کوجیما اگر انحصاری ویتا باشه ! یا 3 باشه !
+_+

با تشکر !

نظر من در بار عوض شدن صداپيشه بيگ باس اينه كه احتمالا solid snake جوان قراره در بازي هاي آينده اين سري حضور داشته باشه كه اونوقت صدا پيشه ساليد جوان همان ديويد هيتر خواهد بود.
پيش از اين در نقل قولي از ديويد هيتر خوانده بوديم كه كوجيما به او گفته بود كه اين دفعه به تو نيازي نداريم. كه اين ميتونه به اين معني باشه كه از اين به بعد صدا پيشه بيگ باس و ساليد متفاوت از هم خواهد بود و ديويد هيتر كارشو با ساليد (احتمالا ساليد جوان) ادامه خواهد داد.
دليل اين تفكيك صدا پيشگي ميتونه اين باشه كه ايندو (بيگ باس و ساليد جوان) در يك بازي مقابل هم قرار خواهند گرفت.

دوست عزیز این حرف بچه ها و خودم قبلا چند جا گفتن تو این بازی اسنیک خیلی سن داشته باشه 11 است تازه اگه تو بازی باشه و با بیگ باس روبه رو بشه اصلا صدای دیوید هیتر به اسنیک 11 ساله نمیخوره که بخوان بذارن روش

دوست عزیز این حرف بچه ها و خودم قبلا چند جا گفتن تو این بازی اسنیک خیلی سن داشته باشه 11 است تازه اگه تو بازی باشه و با بیگ باس روبه رو بشه اصلا صدای دیوید هیتر به اسنیک 11 ساله نمیخوره که بخوان بذارن روش
بله اين مواردي كه ميفرماييد رو خودم هم شنيدم. صددرصد ساليد در اين بازي حضور نداره.
حرف من اينه كه احتمال حضور ساليد جوان در بازي هاي بعدي وجود داره كه همانطور كه كوجيما به ديويد گفته اينبار به تو نياز نداريم.

این رو هم در نظر بگیرید که صداپیشه ی ژاپنیش همون قبلیه، و خوب این عوض کردن صداپیشه ی انگلیسی و عوض نکردن ژاپنی جور در نمیاد چندان! :d این کار رو باید برای ورژن ژاپنی بازی هم انجام میدادن دیگه؟ برای جلوگیری از صدای تکراری و ... :-"

این رو هم در نظر بگیرید که صداپیشه ی ژاپنیش همون قبلیه، و خوب این عوض کردن صداپیشه ی انگلیسی و عوض نکردن ژاپنی جور در نمیاد چندان!
:d
این کار رو باید برای ورژن ژاپنی بازی هم انجام میدادن دیگه؟ برای جلوگیری از صدای تکراری و ...

من خیلی رو این موضوع فکر کردم و حدس من اینه که این بازی جدید ِ کوجیما و دیوید هیتر هم درگیر این بازی کرده !
احساس می کنم صداپیشه همون دیوید هیتر باشه اما کوجیما این کار رو کرده تا وقتی در تریلر جدید یهو صدای دیوید رو شنیدیم از شدت هیجان سر به افق بزنیم ! و اینجوری میشه هم ما قدر دیوید رو می دونیم هم کوجیما تستش رو انجام داده و فهمیده که اسنیک بدون هیتر نمیشه ! ( ترجیحاً این تریلر هیجان انگیز با صدای دیوید هیتر رو هم در E3 خواهیم دید ! :d )

من خیلی رو این موضوع فکر کردم و حدس من اینه که این بازی جدید ِ کوجیما و دیوید هیتر هم درگیر این بازی کرده !
احساس می کنم صداپیشه همون دیوید هیتر باشه اما کوجیما این کار رو کرده تا وقتی در تریلر جدید یهو صدای دیوید رو شنیدیم از شدت هیجان سر به افق بزنیم ! و اینجوری میشه هم ما قدر دیوید رو می دونیم هم کوجیما تستش رو انجام داده و فهمیده که اسنیک بدون هیتر نمیشه ! ( ترجیحاً این تریلر هیجان انگیز با صدای دیوید هیتر رو هم در E3 خواهیم دید ! :d )

كوجيما رو كه ميدونيم خله!:)) ولي فكر نميكنم ديويد با اين حرفايي كه زده خودشو قاطي اين بازيا كنه!
البته ته دل منم اينه كه ممكنه اينا همش نمايش باشه. توي تريلر هم صدايي كه شنيديم در پس زمينه بود و مستقيم از دهان مبارك بيگ باس خارج نميشد!:d

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

این رو هم در نظر بگیرید که صداپیشه ی ژاپنیش همون قبلیه، و خوب این عوض کردن صداپیشه ی انگلیسی و عوض نکردن ژاپنی جور در نمیاد چندان! :d این کار رو باید برای ورژن ژاپنی بازی هم انجام میدادن دیگه؟ برای جلوگیری از صدای تکراری و ... :-"

چرا بازم جور درمياد!
درصورتيكه صداپيشه ژاپني ساليد رو عوض كنن:))

منم نا امید شده بودم از وجود هیتر اما وقتی اول آپریل اون بیانیه رو داد امیدوارم کرد!
به احتمال زیاد به قول امید باز این کارایه کوجیما ـه که میخواد یهو با یه تریلر انتحاری با صدای هیتر هایپ ما رو برسونه به معراج!:dیا شاید توو این قسمت از بازی که توو تریلر به ما نشون داد باید صدای اسنیک عوض میشده!یه احتمال دیگه ام هست اونم اینه که بازی توو دو بازه زمانی اتفاق میفته یکی با بیگ باس یکی هم با سالید!!که البته با توجه به سابقه این سری خیلی احتمالش کمه ولی طبق گفته خود کوجیما تغییراته زیادی خواهیم دید توو این نسخه..................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or