MGS براي PSP

CyrusGreat

کاربر سایت
metalgear4.jpg

metal gear جدید برای psp در راه است
به گفته John Koller از مقامات SCEA نسخه ی جدید از این بازی برای psp در راه است
که در نمایشگاه e3 همرا با بازی های Gran Turismo, LittleBigPlanet, Jak & Daxter به نمایش در خواهد امد

منبع

Last edited by a moderator:
خوب یکی دیگه که بازم به MGS مربوطه برای PS3 و اون بازی دیگه که میگن ترسناک و (Mask) ... هم مولتی پلتفرم :cheesygri
خوبه دیگه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ایول!!! کیوان کیف کردی MGS ـه ماله PSP هستش!!!:biggrin1:

به نظر من فقط همین یک MGS وجود داره و MGS دیگه ای هم وجود خارجی نداره. البته فقط نظر من این هست!!!

ایول!!! کیوان کیف کردی MGS ـه ماله PSP هستش!!!:biggrin1:

به نظر من فقط همین یک MGS وجود داره و MGS دیگه ای هم وجود خارجی نداره. البته فقط نظر من این هست!!!
به نظر من که همچین چیزی امکان نداره . پس کوجیما مریض بود دو تا شخصیت معرفی کرد .
چه جوری میخواد با قدرت سخت افزاری PSP یه بازی بسازه که بین اینها ارتباط برقرار کنه .
این خبر قبلا درز پیدا کرده بود بیرون و این هم یه حربه تبلیغاتیه برای خرید PSP GO .
حتما یه MGS دیگه هم در کار هست حالا من نمیتونم بگم واسه چی ولی امکان نداره واسه یه بازی PSP که خیلی وقته بحثش هست بهخواد انقدر سر و صدا راه بندازه .
تازه اون ماسک هم هنوز معلوم نیست چیه :دی

به نظر من که همچین چیزی امکان نداره . پس کوجیما مریض بود دو تا شخصیت معرفی کرد .
چه جوری میخواد با قدرت سخت افزاری PSP یه بازی بسازه که بین اینها ارتباط برقرار کنه .
این خبر قبلا درز پیدا کرده بود بیرون و این هم یه حربه تبلیغاتیه برای خرید PSP GO .
حتما یه MGS دیگه هم در کار هست حالا من نمیتونم بگم واسه چی ولی امکان نداره واسه یه بازی PSP که خیلی وقته بحثش هست بهخواد انقدر سر و صدا راه بندازه .
تازه اون ماسک هم هنوز معلوم نیست چیه :دی
آرش برای ماسک یه سر به این لینک بزن :دی
http://www.skoar.com/features/games/kojima-s-three-projects-revealed.html?Itemid=48

آرش برای ماسک یه سر به این لینک بزن :دی
http://www.skoar.com/features/games/kojima-s-three-projects-revealed.html?Itemid=48
همون نظریه Lord Of Shadows معروف .
من نمیدونم کوجیما چطئری میخواد 3 تا بازی همزمان بسازه ولی به نظر من نهایت 2 تا بازیه
ممکنه یکیشون انحصاری PS3 باشه و یکیشون انحصاری 360 .
تازه این ماسک رو چه طوری ربط داده به بدن این من هنوز نفهمیدم .
به هر حال باید بازم تا E3 صبر کنیم میثم . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or