Metroid Prime 3 از BioShock بیشتر فروخت !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
بازی Metroid Prime 3 بهترین سابقه ی فروش در بین بازیها را از ان خود کرد !
بازی BioShock در اولین هفته پس از عرضه بازی با فروش بی سابقه ی خود , عنوان بهترین فروش بازی را در هفته ی اول و در بین تمام پلتفرم ها در امریکا از ان خود کرده بود اما با عرضه ی بازی Metroid Prime 3 رکورد فروش BioShock شکست !
بازی Metroid Prime 3 با فروش بیش از 400,000 نسخه , BioShock را کنار زد !!!

metroidprime3_logo.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

منظورت چیه ؟!!
HALO 3 که هنوز ریلیز نشده .
وقتی پیش فروشش اینقده دیگه ریلیز که بشه بلا شک فروشش سر به فلک میکشه و نجومی میشه .
منظور منو نفهمیدی منظورم این بود که فروشی که بدست میاره برای پیش فروشش هست
در ثانی MP3 یک صدم halo3 هم تبلیغ نکرد

اتفاقا شما منظور منو نفهمیدی.
مگه پیش فروش بازی جزء فروش بازی حساب نمیشه ؟

حالا کی حرف از تبلیغات زد ؟

پیش فروش جز فروش اولیه بازی حساب می شه و بازی ای که پیش فروشش انقدر بالاس در روز های اول هم بسیار فروش می کنه چون خیلی ها هستن که دوست ندارن بازی رو پیش خرید کنن و وای میسن تا بازی ریلیز بشه بعد برن بخرن.

metroid prime هم بازی ای نیست که بخواد تبلیغات زیاد براش بشه چون هرکی nintendo رو بشناسه این بازی رو هم می شناسه!

در این موضوع که halo3 می تونه رکورد mp3 رو بزنه در فروش اولیه اصلا شکی وجود نداره. من نمی دونم چه بحث الکی هست که شما دارید می کنید.

دوستانی که میگن MP چیزی نیست و کلا دارن انتقاد میکنم ازش بگم لطف کنن برن قسمت اول این بازی رو انجام بدن تا متوجه بشن دنیا دسته کیه:biggrin1:.

پ.ن. تنها نسخه اول بازی رو انجام دادم که بسیارخوش ساخت بوده و هست. کلی هم فکریه و
باید همه جای بازی رو بخاطر بسپاری و گرنه..........:biggrin1: من که این بازی رو دوست دارم. درضمن کنترل Wii رو فراموش نکنید:biggrin1:.

ضمنآ فقط امتياز GS را نبايد ملاك قرار داد.
آخه شما نمره ign رو ملاک قرار دادی منم نمره gamespot.البته game spot تازگیها دوباره سختگیری هاش زیاد شده. به هر حال طرفدارهای پر و پا قرص این بازی به شدت ازش حمایت می کنند .شاید واقعا از تریلر هاش نمیشه چیزی فهمید و باید از نزدیک بازی کرد.:unsure:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or