Metroid Prime 3 از BioShock بیشتر فروخت !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
بازی Metroid Prime 3 بهترین سابقه ی فروش در بین بازیها را از ان خود کرد !
بازی BioShock در اولین هفته پس از عرضه بازی با فروش بی سابقه ی خود , عنوان بهترین فروش بازی را در هفته ی اول و در بین تمام پلتفرم ها در امریکا از ان خود کرده بود اما با عرضه ی بازی Metroid Prime 3 رکورد فروش BioShock شکست !
بازی Metroid Prime 3 با فروش بیش از 400,000 نسخه , BioShock را کنار زد !!!

metroidprime3_logo.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

حالا بذار halo3 بياد ديگه اين جور فروشا كلا به چشم نمي ياد:-"
داشته باش فقط توي امريكاي شمالي بيش از 1 مليون پيش فروش شده اونم تازه براي روز اول:eek: هفته كجا بوده

من با اقای pandora tomorrow موافقم. با فروش بی نظیری که Wii کرد، جای تعجبی هم نداره که یکی از بهترین و معروفترین بازیاش این همه فروش نکنه.
توی بایو شاک چه چیز خارق العاده ای دیدی که توی متروید نیست؟ توی بازیهای FPS که چیز خاص نمیشه گذاشت. همشون مثل همن.

من با اقای pandora tomorrow موافقم. با فروش بی نظیری که Wii کرد، جای تعجبی هم نداره که یکی از بهترین و معروفترین بازیاش این همه فروش نکنه.
توی بایو شاک چه چیز خارق العاده ای دیدی که توی متروید نیست؟ توی بازیهای FPS که چیز خاص نمیشه گذاشت. همشون مثل همن.
bioshock تا حد زیادی از نظر gameplay نوآوری داره اون وقت شما می گی چیز خاصی نداره.bioshock از اون بازیهای run and gun نیست که فقط تیر بزنی و بری جلو.در ضمن من تو تریلرهای متروید چیزی ندیدم اما شاید اگر بازیش کنم نظرم عوض شه.

ظاهرا اینجا هرکی داره سنگ پلتفورم خودشو به سینه میزنه
یکی میگه بزار mgs بیاد یکی میگه بزار هالو بیاد
همه اینجا برای هم خط و نشون میکشن !!!

قابل پیش بینی بود اخه wii خوب فروش کرده مطمئنا یکی از محبوب ترین بازیهاش باید این قیمت بفروشه!
فعلآ كه فروش 360 در آمريكاي شمالي از Wii بيشتره! تازه بايوشاك براي 2 پلتفرم هم عرضه شده. پس اين نميتونه دليل محكمي باشه.
نمیفهمم.من که هیچ چیز خارق العاده ای تو Metroid Prime نمیبینم.مثل FPS های 10 سال پیشه!
MP يكي از بهترين سري بازيهاي FPS هست و قبلآ هم يه بازي 2 بعدي به نام Metroid ازش بودروي كنسولهاي قديمي نينتندو.
Metroid Prime 1 طبق آمار نقدها بهترين بازي اول شخص تاريخ هست.(حداقل در زمان خودش چون الآن چند سالي از عرضه اش گذشته)
به همين خاطر بازي پرطرفداري هست و خيلي هم قشنگه.
ضمنآ
IGN:
Presentation : 10
بهترین نسخه در سری بازیهای Metroid , جو سینمایی و صداگزاری قوی , به علاوه سیستم مدال دهی و WiiConnect 24 که لذت بازی رو بیشتر هم میکنه.
به نقل يكي از پستهاي آريا خان(+)
bioshock تا حد زیادی از نظر gameplay نوآوری داره اون وقت شما می گی چیز خاصی نداره.bioshock از اون بازیهای run and gun نیست که فقط تیر بزنی و بری جلو.در ضمن من تو تریلرهای متروید چیزی ندیدم اما شاید اگر بازیش کنم نظرم عوض شه.
IGN:
Gameplay : 9.5
تماشایی ! کنترلها بهتر از هر بازی FPS کنسولی که تا حالا اومده هستن.پازلها و تیراندازیها جالبن ولی بعضی از Quest ها و باز کردن درها کمی خسته کننده میشن.
به نقل يكي از پستهاي آريا خان(+)
راستي شخصيت اصلي MP زن هست نه مرد! اينم خودش ميتونه يه نكته ي متمايزكننده ي بازي با ديگر بازيهاي اول شخص باشه... :cheesygri

آخرین ویرایش:
من metroid prime های قبلی رو ندیدم و نمیتونم درباره ی اونها نظری بدم ولی نسخه ی 3 متروید 8.5 از gamespot گرفته.(اون جوری که من اطلاع دارم مسنکه half life بهترین fps نام گرفته.)

HL احتمالآ بهترين اول شخص PC شده احتمالآ. ميانگين HL 2 برابر 95.5/100 هست ( + ) ولي MP ميانگين نمره اش از جاهاي مختلف 96.3/100 هست.( + )

ضمنآ فقط امتياز GS را نبايد ملاك قرار داد.

حالا بذار halo3 بياد ديگه اين جور فروشا كلا به چشم نمي ياد:-"
داشته باش فقط توي امريكاي شمالي بيش از 1 مليون پيش فروش شده اونم تازه براي روز اول:eek: هفته كجا بوده

پس وایسین Mgs4 بیاد 4 میلیون نفری که ps3 دارن می خرن

شتر در خواب بیند پنبه دانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or