Metro: Redux

14235722371_a3d6e50e98_z.jpg
به صورت رسمی اعلام شد که دو عنوان محبوب Metro: Last Light و Metro 2033 قرار است در قالبی به نام Metro: Redux بر روی کنسول های این نسل منتشر شوند.
این اولین باری است که شاهد Metro 2033 بر روی کنسول PlayStation هستیم؛ چرا که در هنگام عرضه، این نسخه فقط بر روی Xbox 360 و PC منتشر شد.
نسخه Last Light نیز Remaster شده و با گرافیک بالاتری عرضه خواهد شد.
هر دو عنوان با رزولوشن 1080p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی PS4 اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است.
از طریق PSN و XBL می‌توان هر یک از عناوین را به ارزش 25 دلار ( هر دو عنوان با هم 50 دلار) دانلود کرد و یا دیسک 50 دلاری بازی شامل هر دو نسخه را خریداری نمود.
Metro: Redux در اواخر تابستان امسال منتشر خواهد شد.

y0xvu3ic99rkb289f2w.jpg

با تشکر از Blood Brothers

Last edited by a moderator:
انصافا می ارزه 50 دلار !

میخوای یه بازی بگیری 60دلار ، در عرض یه روز یا دو روز تموم میشه ! :دی اما برای این بازی که واقعا هم قشنگ هست 50تا میدی ، دوتا نسخه رو بازی میکنی . من که میرم بگیرم . نسخه ی نسل قبلش رو تموم نکردم اما تا اونجایی که رفتم ، خیلی خوب بود .

ساعت 12 شب ، هدفون بزاری تو گوشت و بازی کنی ! :دی:-s

من از گرافیک Metro یه تصویر داغون و زاقارت تو ذهنم هست :دی
رو 360 واقعا گرافیک Metro: Last Light تو دیوار بود. ولی الان که عکس نسخه های نسل بعد رو می‌بینم واقعا خوشم میاد ازشون :bighug:
1080/60 هم که تو حلق بنده جای دارند :دی

به راحتی میتونه تو مقوله سنگینی جو بازی با Wolfenstein رقابت کنه :-bd
واااای داره تموم تنم مور مور میشه ، خیلی بازیه عالی هستش

من از گرافیک Metro یه تصویر داغون و زاقارت تو ذهنم هست :دی
رو 360 واقعا گرافیک Metro: Last Light تو دیوار بود. ولی الان که عکس نسخه های نسل بعد رو می‌بینم واقعا خوشم میاد ازشون :bighug:
1080/60 هم که تو حلق بنده جای دارند :دی

اتفاقاً برعکس تو چون من رو PC بازی کردم هنوزم گرافیکش رو مثال زدنی میدونم حتی برای این نسل!! یعنی هضم این جمله الان برام یکم مشکله با توجه به 1080/60fps بودن

اتفاقاً برعکس تو چون من رو PC بازی کردم هنوزم گرافیکش رو مثال زدنی میدونم حتی برای این نسل!! یعنی هضم این جمله الان برام یکم مشکله با توجه به 1080/60fps بودن
رزولوشن و تکسچر های بازی رو نسل قبل یه چیزی تو این مایع ها بود:
metro-last-light-march-screenshot-5.jpg

کیفیت عکس پایین نیست، بازی یه چیزی بسیار شبیه به این بود.
جوری که یه حالت سردرد و سرگیجه می‌گرفتی موقع بازی کردن :|
ولی انقدر داستان، صداگذاری و گیم پلی غنی داشت که تا آخرش رفتم و واقعا هم خوشم اومد.

Metro: Redux | Xbox One

65879429027685908887.jpg

به صورت رسمی اعلام شد که دو عنوان محبوب Metro: Last Light و Metro 2033 قرار است در قالبی به نام Metro: Redux بر روی کنسول های این نسل منتشر شوند.

هر دو عنوان با رزولوشن ؟p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی Xbox One اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است. (رزولوشن نسخه Xbox One هنوز تایید نشده)

از طریق XBL می‌توان هر یک از عناوین را به ارزش 25 دلار ( هر دو عنوان با هم 50 دلار) دانلود کرد و یا دیسک 50 دلاری بازی شامل هر دو نسخه را خریداری نمود.

Metro: Redux در اواخر تابستان امسال منتشر خواهد شد.
با تشکر از امیر حسین

آخرین ویرایش:
خیلی حال کردم که نسخه 2033 هم تو پکه بازی گذاشتن و میتونم تجربش کنم.
خداییش ارزش خرید داره.
دیگه 1080p و 60فریم رو ps4 یجور استاندارد شده و بازی رو این حالت نباشه باید تعجب کرد :d
با توجه به حجم و سرعت و ... خرید نسخه فیزیکی اولویته.

ای بهرام خدا بگم چیکارت کنه :دی اصلا یادم نبود واسه جیگر بابا تایپیک بزنم از دستم قاپیدی :(

اون وقت 1080 p هم هست

دیدم یکی اینجا گفته بود 900 ولی تو لینک ها من چیزی ندیدم. همه جا فقط گفتن 1080 نگفتن هر دو نسخه یا نه.

دو تا نسخه اش رو تموم کردم تنها چیز جدیدی که داره دی ال سی هاش هست با اجرا 60 فریم اون وقت 1080 p هم هست ؟؟؟:d

اره ولی باید قید تسلیشن و انتی الیاز/ اس اس ای ای و تکسچر هایه با کیفیتو و فایزیکس و بزنی ... :دی مترو بدون تسلیشن و انتی الیاز و به خصوص فایزیکس از خاک هم سبک تر میشه :دی

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه Metro مخصوصا Metro 2033 که فضای خیلی سنگینی داشت. روی کنسول های نسل جدید هم تجربه بازی عالی میشه.:bighug:
رزولوشن بازی هم بعضی سایت ها نوشتن 900p ولی Gamespot نوشته روی Xbox One هنوز تایید نشده رزولوشن بازی

الان نگفتن از نسخه PC هم بهتر می‌شه یا نه؟ روی PC تقریباً نسل بعدی بود. اینا رو خودم از نسخه PC گرفتم، اگه از اینا بهتر شه خیلی عالیه (البته SSAA رو فعال نکرده بودم، چون اون موقع کارتم 680 بود با فعال کردنش فریم میومد زیر 40. ولی با SSAA وحشیانه بود گرافیکش).

اره ولی باید قید تسلیشن و انتی الیاز/ اس اس ای ای و تکسچر هایه با کیفیتو و فایزیکس و بزنی ... :دی مترو بدون تسلیشن و انتی الیاز و به خصوص فایزیکس از خاک هم سبک تر میشه :دی
بازي رو كجا اورده ماهم بريم بخريم ؟؟!!:))
لاكردار هيچ چيزيم واسه كنسول ها باقي نذاشته از aaبگير تا تكسچر و تسليشن :)
واقعا من متوجه نميشم وقتي ما كارشناسان وطني داريم كه چند ماه قبل از ريليز بازي انقدر دقيق ريز جزييات بازي رو در ميارن اون هم بدون اينكه حتي يه تريلر از گيم پليش اومده باشه چرا بايد دنبال اناليز هاي سايت هايي مثل DF باشيم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or