Metro: Last Light | PC | [پست اول خوانده شود]

Metrolastlight.jpg

مطمئنا می توان Metro Last Light را یکی از بهترین و نوآورانه ترین شوتر های سال 2010 دانست که به خصوص بر روی پلتفورم PC با استقبال مناسبی مواجه شد ولی برخی مشکلات موجود در گیم پلی بازی مانع از آن شد تا علی رغم فوق العاده بودن از لحاظ فنی ( به نوعی اولین عنوانی که قابلیت های Dx 11 را نمایش داد) تبدیل به یک شوتر بی نقص شود.
اما حالا ظاهرا THQ آماده است تا به بها دادن بیشتر به این Ip و شرکت سازنده این عنوان را تبدیل به یکی از قطب های ژانر شوتر تبدیل کند .بازي با موتور اختصاصي و ارتقا يافته 4A ساخته ميشود .اكشن بازي هنوز حفظ شده است .ترس در بازي هنوز وجود دارد مخلوطي از ترس DS و اكشن Stalker

Metro Last Light هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد اما احتمال میرود اوایل سال 2013 عرضه شود .
Metro: Last Light
قرار است وقایع 20 سال آینده را بازگو کند، زمانی که تمام روسیه به علت بمب ها و عوامل شیمیایی ویران شده است، و زیرزمین های این شهر اکنون به نوعی ایالت های روسیه را تشکیل می دهند. درگیری و جنگ های داخلی بین ساکنین این مترو ها و زیرزمین ها به مشکلات هسته ای روسیه افزوده است. شخصیت اصلی بازی یعنی "آرتیوم" موظف است که به این مشکلات خاتمه دهد، اما در این بین با چند گروه دیگر مانند"نازی های جدید"و"خرابکاران" نیز باید دست و پنجه نرم کند.

هسته ی اصلی داستانی Last Light را همین چند خط تشکیل می دهد و با اینکه چندان داستانی غنی و ابتکارانه ای نیست اما باید ببینیم که نوع روایت آن چگونه خواهد بود و با چیزی که در قسمت اول دیدیم، مطمئنن 4A Games به همراه نویسندگانش در این زمینه خوب کار خواهند کرد.
با این که قبلا بحث دنباله ی بازی با نام 2034 به میان آمده بود و همه داستان نسخه ی دوم بازی را بر مبنای کمیک نوشته شده توسط Dmitry Glukhovsky می دانستند، اما اینگونه نشد و 4A Games اعلام کرد که Last Light دارای داستانی جداگانه نسبت به کمیک 2034 می باشد.
Last Light عنوانی است که با توجه به اینکه سبک "تیراندازی اول شخص" دارد اما سبک"وحشت" را نیز یدک می کشد. محور Metro یک دنیای آخرالزمانی ـست که باید بیشتر اوغات خود را در میان تونل های سرد و تاریک سپری کنید و در این اماکن به کشتن دیوانه ها، خرابکاران و حتی موجودات عجیب الخلقه بپردازید. ما در نسخه ی قبلی شاهد بخش "چند نفره" نبودیم اما حالا با این که قول داده اند به زیبایی هر چه تمامتر برای بخش تکنفره وقت بگذارند ولی یک بخش "چند نفره" هم برای بازی کننده ها و دوستداران بازی های چند نفره در نظر بگیرند. نکته ی دیگر که بسیار نیز صدا کرد این بود که بازی قرار است به غیر از کنسول Xbox و PC، برای PS3

تاپيك تصاوير بازي

Developer : 4A Games
Publisher : THQ
Genre : Sci-fi FPS
Release Date : 14 May 2013

Metro: Last Light system requirements (minimum)

• CPU: 2.0 GHz dual core CPU, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2
  • RAM: 1GB of system memory
  • Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 200-series or AMD Radeon 3000 series cards.
  • Operating system: Windows XP SP2
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
Metro: Last Light system requirements (recommended)

• CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4
  • RAM: 2GB
  • Graphics: DirectX 10 or 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
230_fit477x477.1339527610.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
بعید میدونم یه GTX 560 Ti بتونه از پسش بر بیاد ! باید به فکر یه 580 به بالا باشم !

---------- نوشته در 10:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

با اين كامپيوتر ما كه ذغالي هست و صبحا بايد ساسات بكشيم بله بايد پناه ببريم به كنسول:d نسبتا كه اين بازي از نظر گرافيكي سنگين هست :d
آره منم موافقم . الان با این وضعیت نا به سامان بازار و دلاR واقعا نمیشه PC رو به روز نگه داشت .

بعید میدونم یه GTX 560 Ti بتونه از پسش بر بیاد ! باید به فکر یه 580 به بالا باشم !

---------- نوشته در 10:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

آره منم موافقم . الان با این وضعیت نا به سامان بازار و دلاR واقعا نمیشه PC رو به روز نگه داشت .

دقيقا همينه . من خودم تجربه با PC اونم در بازي هاي FPS هيچوقت با كنسول عوض نميكنم ولي لامصب مگه ميزارن !!

رفتم يه سيستم معمولي ببندم يارو ميگه چيز زيادي نيست ميشه 780 تومن !!!!! منم اينجوري : :-o .خب اخه بنده خدا با 780 تومن ميرم 40 تا بازي PS3 ميخرم !!!!!!

اصلا برای من داستان سرایی و بال و پر دادن بهش و... تو این بازی مهم نیس. کلا کسی هم از این عنوان توقع آثار حماسی و اینکه داستانش تا مدتها تو ذهن گیمرها باقی میمونه رو هم نداره. هرکسی اسم Metro رو که میبینه اولین چیزی که تو ذهنش تداعی میشه گرافیکش هس.گیم پلی هم نخواستیم در حد Cod و ... نرم و روون باشه فقط یه چیزی باشه که رو اعصاب نباشه (گیم پلی عالی تا دلتون بخواد تو این نسل دیدیم اما گرافیک درجه 1 :() موسیقی و صدا گذاری (کمبودش بشدت در metro 2033 احساس میشد) رو اگه روش کار بشه شک نکنید یه عنوان درجه 1 از آب درمیاد.

یه عکس دیگه گرفتم از گیم پلی :

دقيقا همينه . من خودم تجربه با PC اونم در بازي هاي FPS هيچوقت با كنسول عوض نميكنم ولي لامصب مگه ميزارن !!

رفتم يه سيستم معمولي ببندم يارو ميگه چيز زيادي نيست ميشه 780 تومن !!!!! منم اينجوري : :-o .خب اخه بنده خدا با 780 تومن ميرم 40 تا بازي PS3 ميخرم !!!!!!
من به شخصه روان اجرا شدن بازی رو به تکسچر هایی با رزولوشن های نجومی ولی 25 فریم بر ثانیه ترجیه میدم . یعنی یه تیک کوچیک تو یه صحنه هیجان انگیز کافیه تا هم از بازیت به اندازه کافی لذت نبری هم اون لحظه خوشت زهرمار بشه .

اصلا برای من داستان سرایی و بال و پر دادن بهش و... تو این بازی مهم نیس. کلا کسی هم از این عنوان توقع آثار حماسی و اینکه داستانش تا مدتها تو ذهن گیمرها باقی میمونه رو هم نداره. هرکسی اسم Metro رو که میبینه اولین چیزی که تو ذهنش تداعی میشه گرافیکش هس.گیم پلی هم نخواستیم در حد Cod و ... نرم و روون باشه فقط یه چیزی باشه که رو اعصاب نباشه (گیم پلی عالی تا دلتون بخواد تو این نسل دیدیم اما گرافیک درجه 1 :() موسیقی و صدا گذاری (کمبودش بشدت در metro 2033 احساس میشد) رو اگه روش کار بشه شک نکنید یه عنوان درجه 1 از آب درمیاد.

اتفاقا من اولین چیزی که با شنیدن اسم این بازی به ذهنم میرسه جو فوق سنگین بازیه . بی شوخی بگم بعضی از جاهاش احساساتم له میشد ! هیچوقت اون مرحله سایه ها رو یادم نمیره . بهش فکر کنید . سایه یه هیولا سایه یه بچه رو دنبال میکنه و وقتی سایه رو با نگات دنبال میکنی میرسی به جایی که خون و جسد نیمه پوسیده اون بچه افتاده . . .

اتفاقا من اولین چیزی که با شنیدن اسم این بازی به ذهنم میرسه جو فوق سنگین بازیه . بی شوخی بگم بعضی از جاهاش احساساتم له میشد ! هیچوقت اون مرحله سایه ها رو یادم نمیره . بهش فکر کنید . سایه یه هیولا سایه یه بچه رو دنبال میکنه و وقتی سایه رو با نگات دنبال میکنی میرسی به جایی که خون و جسد نیمه پوسیده اون بچه افتاده . . .

بصورت کلی در موردش صحبت میکنیم دیگه. و الا صحنه های تاثیر گذار کم نداشته . فک میکنم شما هم با من هم عقیده هستی که سازندگان بازی بیشتر رو گرافیک بازی مانور دادن و کار کردن تا داستانش درسته ؟ بنظرمن اون چیزی که metro رو از بقیه عناوین دیگه مجزا میکنه گرافیک فوق العاده شه نه داستانش.

من هنوز این تریلر که حمیدرضا لینک داده رو نرسیدم دانلود کنم، ولی یه تریلر از بازی اومده که توی تاپیک تریلرهای جدید بچه ها گذاشته بودند و در واقع حالت یه فیلم داستانی کوتاه رو داره که تم اصلی بازی درش نمایش داده شده. اگر یادتون باشه توی VG247 هم برای عرضه این فیلم کوتاه شمارش معکوس گذاشته بودند. من گرفتم و دیدمش و الان در حال حاضر در شرایط گرخیدن به سر می برم! توصیه میشه حتما ببینیدش. با کیفیت HD حجمش 110 مگابایته و با کیفیت SD هم حدود 38 مگ.

HD

SD

بصورت کلی در موردش صحبت میکنیم دیگه. و الا صحنه های تاثیر گذار کم نداشته . فک میکنم شما هم با من هم عقیده هستی که سازندگان بازی بیشتر رو گرافیک بازی مانور دادن و کار کردن تا داستانش درسته ؟ بنظرمن اون چیزی که metro رو از بقیه عناوین دیگه مجزا میکنه گرافیک فوق العاده شه نه داستانش.
درسته . ولی واقعا من این روش رو قبول ندارم . چیزی که درسته اینه که گرافیک درخشان در خدمت گیم پلی و داستان باشه .

اتفاقا داستان خیلی‌ خفنی داره با جو افسرده و خفه، گیم پلیش هم عالی‌ بود، گیمپلی سنگینی‌ داشت، خطرناک بودن موجودات احساس میشد، نه مثل Cod دو تا بزنی‌ Tank بیفته.(البته هنوز تکراری میشد :دی،یکم اینو درست کنن خوب می‌شه.)

من هنوز این تریلر که حمیدرضا لینک داده رو نرسیدم دانلود کنم، ولی یه تریلر از بازی اومده که توی تاپیک تریلرهای جدید بچه ها گذاشته بودند و در واقع حالت یه فیلم داستانی کوتاه رو داره که تم اصلی بازی درش نمایش داده شده. اگر یادتون باشه توی VG247 هم برای عرضه این فیلم کوتاه شمارش معکوس گذاشته بودند. من گرفتم و دیدمش و الان در حال حاضر در شرایط گرخیدن به سر می برم! توصیه میشه حتما ببینیدش. با کیفیت HD حجمش 110 مگابایته و با کیفیت SD هم حدود 38 مگ.

HD

SD

حاج محمود عجب فیلم خفنی بود ! حالیدیم ! :دی
امیدوارم یه فیلم بلند هم با همین کیفیت از این سری بسازن و بدن بیرون بکنیم تو حلقمون !

آخه چیه گیم پلی و داستان شماره یک بد بود گیم پلی که دیگه عالی بود ن پ میخواستید با اون جو و ... درحال دویدن شیرجه بزنید رو هوا غولا رو بکشید بعد اگه به سرش میزدید امتیاز میداد بعد خودتون و اپدیت میکردید بعد ............ اونطوری خوب بود .

من یه گیم پلی ازش تو یوتوب دیدم که 12 دقیقه از یکی از مرحله هاش بود..

فقط و فقط تنها چیزی که منو علنا ترکوند فیزیک بازی بود..^:)^به هر چیزی شلیک میکردی یه بلایی سرش می اومد یه جاییش یه ظرفی روی آتیش گذاشته بودن تیر زد بهش بعدش محتویات ظرف که ریخت روی آتیش قشنگ معلوم بود که مثلا اتیش داره خاموش میشه و شروع کرد به دود کردن در همین حین نظر یکی از دشمنها به این قضیه جلب شد...x_x
یا اونجاش که روی ترین هستن وقتی باد میزد زیر این پارچه ها خیلی طبیعی تکونشون میداد..من میگم آیا مثل سری قبلیش از فیزیک انویدیا استفاده میکنن بریم تو کار یه 580@-)

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

در مورد قیمت سیستم هم که بچه ها صحبتشو کردن بدبختیه ما ایرانیها که یکی دوتا نیست..یه کارت گرافیک فوق خفنی مثل 680 داره تو سایت آمازون 599دلار فروش میره اگه فرضا دلار هم 2000تومن باشه که کمترم هست باید پولش 1.200 میلیون بشه ولی وقتی تو سایت رایان صبا میری میبینی زده 1.800 :|
خو آدم چی بگه به اینا؟؟؟؟ فحش ناموسی هم واسشون کمه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or