Metro: Last Light با تاخیر در 2013 منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Axis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Axis

کاربر سایت
metro-last-light-logo.jpg

بازی Metro Last light که قرار بود بعد از نسخه ی قبلی ان یعنی 2033 در سال 2012 منتشر شود طی یک خبر THQ اعلام کرد که این بازی با کمی تاخیر در سال 2013 منتشر میشود

بازی قرار بود در سه ماه اخر سال 2012 منتشر شود ولی این تاریخ به 2013 موکول شد

ناشر اعلام کرد که این بازی باید زمان بیشتری برای ان صرف شود

مدیر عامل شرکت THQ برایان فارل می افزاید : این یک عنوان بسیار بزرگ برای این شرکت است و بیشترین تمرکز ما برای ساخت این بازی است و ما قول میدهیم تا به بهترین شکل به گیمر ها این بازی را تحویل دهیم

آخرین ویرایش:
با توجه به گرافیکی که داشت ، پرفورمنس بازی کاملا قابل توجیه بود ولی با این حال من اون موقع با یه gtx285 فریم قابل قبولی ازش میگرفتم.

شما هر وقت Dx11 رو on کردی اون موقع فریم رو توجیه کن بنده با 480 اصلا فریم قابل توجیهی نگرفتم

اینا وضعشون خرابه بعد بیان 80 میلیون کنسول فروخته شده رو ول کنن بچسبن به لانچ تایتل کنسول های نسل بعد ؟! اگه قرار باشه از بازی سودی ببرن ، قطعا تو همین نسل خواهد بود.

نگا کن زمان ورود کنسول های نسل بعد ، هر کدومشون حداقل چندتا بازی AAA با گرافیک کاملا نو در اختیار دارن حالا اگه قرار باشه بازیهای این نسل برن برای کنسول های نسل بعد قطعا نمیتونن با بازیهای نسل بعد تو این زمینه رقابت کنن و خیلی راحت فروششون میشکنه از طرفی هم اگه زمانی عرضه بشن که همزمان با ورود کنسولهای جدید باشه بازم به فروششون تو این نسل لطمه وارد میشه چون بر فرض منی که کلی منتظر نسل بعد بودم ، حالا میخوام چند صد دلار خرج خرید کنسول جدید به همراه بازیهای جدیدش بکنم و طبیعتا چیزی برام نمیمونه که بخوام خرج بازیهای نسل پیش بکنم ! کاملا مشخصه اینا با یه فاصله ایمن میخوان بازیشون رو تو همین نسل عرضه کنن و اگر هم برنامه ای داشته باشن مسلما به عنوان لانچ تایتل کنسولهای جدید نخواهد بود.
ببین فرخ اوایل که میگفتی نسل بعد همین 2012 میاد حالا که تیرت به خطا رفت چسبیدی 6 ماه دیگه:d اگه اینا تو e3 چیزی رو معرفی نکنن من یکی مطمئنم لانچشون میره برای کریسمس 2014 یا اواخر 2013 .

ببین آخه نسخه قبلی گرافیکش میشه گفت یکی از بهترین های دنیای گیم تا به حال بوده (خودم که میگم بهترین گرافیک بوده برای من)، Last Light هم از اون تریلر مخوف E3 2011 اش این طور بر میاد که گرافیکش حتی از نسخه قبل هم یه قدم جلوتره، پس در واقع بعید نیست که با اون گرافیک و فیزیک وحشتناک کلا غیر قابل پیاده کردن به طور آبرومند روی کنسول های فعلی باشه و نگهش داشته باشند برای نسل بعد...

در ضمن من آمار دقیقی نخوندم از مقایسه فروش بازی های لانچ با بقیه بازی ها، ولی فکر نمی کنم لانچ کردن یه بازی برای کنسول های یک نسل خیلی هم انتخاب مالی بدی باشه، چون اون 80 میلیون کنسول فروخته شده معادل 80 میلیون مشتری نیستند و خیلی هاشون خراب شدند یا سوختند و صاحب شون یکی دیگه خریده، که بسیاری از این افراد کنسول های نسل بعد رو هم قاعدتا بعد از عرضه سریع تهیه می کنند. ضمن این که بازی های لانچ معمولا محبوب هستند و ممکنه سونی و مایکرو هم برای لانچ کردن یه گیم با ارزش حال خوبی بدن به THQ!
bu7wtggvbq86tvttsaie.gif

ببین آخه نسخه قبلی گرافیکش میشه گفت یکی از بهترین های دنیای گیم تا به حال بوده (خودم که میگم بهترین گرافیک بوده برای من)، Last Light هم از اون تریلر مخوف E3 2011 اش این طور بر میاد که گرافیکش حتی از نسخه قبل هم یه قدم جلوتره، پس در واقع بعید نیست که با اون گرافیک و فیزیک وحشتناک کلا غیر قابل پیاده کردن به طور آبرومند روی کنسول های فعلی باشه و نگهش داشته باشند برای نسل بعد...

در ضمن من آمار دقیقی نخوندم از مقایسه فروش بازی های لانچ با بقیه بازی ها، ولی فکر نمی کنم لانچ کردن یه بازی برای کنسول های یک نسل خیلی هم انتخاب مالی بدی باشه، چون اون 80 میلیون کنسول فروخته شده معادل 80 میلیون مشتری نیستند و خیلی هاشون خراب شدند یا سوختند و صاحب شون یکی دیگه خریده، که بسیاری از این افراد کنسول های نسل بعد رو هم قاعدتا بعد از عرضه سریع تهیه می کنند. ضمن این که بازی های لانچ معمولا محبوب هستند و ممکنه سونی و مایکرو هم برای لانچ کردن یه گیم با ارزش حال خوبی بدن به THQ!
bu7wtggvbq86tvttsaie.gif
به نظر من چون اوضاع THQ وخیم گزارش شده Last Light رو نمیذاره واسه نسل بعد. همین نسل میده تا فروشش تضمین شده تر باشه.

اتفاقا گرافیکش نسبت به قبلی خیلی پیشرفت کرده ولی سبک تر هم شده .

مترو یعنی 2 چیز گرافیک و فیزیک !

نسخه PCش رو بدن کنسولشو ندادن حالا حالاها هم مشکلی پیش نمیاد !:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or