Metro Exodus | PC

fgy6_header_(1).jpg

Metro Exodus
Developer:
4A Games
Publisher: Deep Silver
Platforms: PC,X1,PS4
Release Date: 15 Feb 2019
9yww_ff04bc4a3f368b0911844ee640ce7cbd3f4f3cab.jpg

سومین قسمت از سری مترو با نام Metro Exodus در جریان کنفرانس مطبوعاتی Microsoft با تریلری In-Engine معرفی شد. این قسمت ادامه ای بر پایان خوب بازی Metro: Last Light می باشد و بار دیگر شاهد حضور Artyom به عنوان شخصیت اصلی خواهیم بود. دموی نشان داده شده قسمت پایانی یکی از ماموریت های داخل بازی است، اما کمی هم ویرایش شده تا برای اولین نمایش مناسب باشد. سازندگان گفته اند که کیفیت نهایی بازی همان چیزی خواهد بود که مشاهده کردید و تنها در یک سری قسمت ها به صورت جزیی تفاوت خواهد بود.

اطلاعات منتشر شده:

• بازی به مدت 3 سال است که در دست ساخت می باشد و بزرگترین پروژه 4A Games تا به حال است.
  • در این بازی باز هم در نقش Artyom بازی خواهید کرد و پایان خوب بازی قبل یعنی Metro: Last Light در نظر گرفته شده است.
  • یکی از اهداف بازی خارج شدن از شهر مسکو (مکان اتفاقات دو بازی قبلی) است. این کار به وسیله قطاری که در تریلر مشاهده شد انجام می پذیرد. تعداد دیگری از بازماندگان نیز در این قطار هستند و در این راه شما را همراهی می کنند.
  • در این قسمت به فضای سطح زمین (خارج از تونل های مترو) بیشتر پرداخته می شود.
  • بازی هم دارای مراحل خطی به صورت قبل هست و هم مراحلی با وسعت بیشتر که از آن با نام Sandbox Survival یاد می شود.
  • سیستم ارتقا اسلحه در این نسخه بهبود داشته و همچنان شاهد المان های قبلی نیز می باشیم.
  • موجودات جهش یافته بیشتری در بازی وجود دارند. مثلا خرس و گرگ هایی که در تریلر مشاهده شدند.
  • بر خلاف بازی های قبلی که فقط در فصل زمستان جریان داشت، داستان این بازی در مدت یک سال روایت می شود و شاهد هر چهار فصل خواهیم بود.
  • فصلی که در اولین تریلر مشاهده کردید پاییز بود.
  • مناطق آلوده اینبار پراکنده هستند (هم در زیر زمین و هم در سطح آن) و همچنان ماسک تنفس و المان های گیم پلی آن در بازی نقش مهمی دارند (تایمر فیلتر و ... )
  • اتمسفر سنگین بازی که یکی از قسمت های شاهکار این سری به حساب می آید در این شماره هم وجود خواهد داشت.

عکس های بازی:

6rc2_header_(2).jpg

آخرین ویرایش:
کثافت کاری اپیک به اینجا هم رسید و بازی ازین به بعد انحصاری فقط از اونجا قابل تهیه هست
کسایی که از قبل پیش خرید کردن می‌تونن توی همون استیم بازی کنن.
صفحه استیم هنوز هست ؟ کجا خبر رو گذاشنه؟

• Like
Reactions: kamyy
اگر بنا به هر دلیلی خریدم از استیم منتقل بشه به اپیک استور و یا لانجر اپیک بیاد همراهش مثل بازی های یوبیساقت 100% بازی رو ریقاند میکنم!

تنها بازی 2019 که قصد داشتم بخرم همین بود اما با این حرکت مزخرفشون عمرا اگه بازی رو بخرم. قطعا به ضرر خودشون تموم میشه و فروش بازیشون از حالتی که روی استیم هم باشه خیلی کمتر میشه

• Like
Metro Exodus will only release on the Epic Store, but Steam preorders will be honoured | PC Gamer
بازی بعد از 1 سال دوباره روی استیم و سایر استورها برمی گرده یعنی 14 فوریه 2020
Deep Silver با این کار مرزهای مشتری مداری رو جابجا کرد اونم نزدیک 3 هفته مونده به انتشار
یک سال؟! نوش دارو پس از مرگ سهراب : )

• Like
Reactions: FableBW and kamyy
نوش دارو رو جلو جلو اپیک خرونده به Deep Silver :D
واقعا نمیتونم فکرشم کنم که اپیک به deep silver چه پیشنهادی سرسام آوری داده که حاضر شده از یه سود حاصل از فروش سرسام آور روی استیم صرف نظر کنه! تا الان بخاطر pathless نگران بودم ولی حالا خیلی شوکه شدم بخاطر مترو!
بهرحال امیدوارم موفق بشه بازیش و پایرتش کنیم روز اول:D

• Like
واقعا نمیتونم فکرشم کنم که اپیک به deep silver چه پیشنهادی سرسام آوری داده که حاضر شده از یه سود حاصل از فروش سرسام آور روی استیم صرف نظر کنه! تا الان بخاطر pathless نگران بودم ولی حالا خیلی شوکه شدم بخاطر مترو!
اپیک سال 2018 فقط 2.4 میلیارد از پرداخت های درون برنامه فورتنایت بدست اورده دیگه خودت حسابش رو بکن چقدر سر کیسه شل میکنه !
بهرحال امیدوارم موفق بشه بازیش و پایرتش کنیم روز اول:D
بازی دنوو داره بعید روز اول کرک بشه :دی

ببخشید بابت آف تاپیک دوستان
من خیلی در جریان این استور اپیک گیمز نیستم؛ خواستم ببینم برای چی اینقدر مخالفید باهاش؟
حوصله اش بود ممنون میشم یه توضیحی بدین

بهترین کار همون پایرت این نسخه است به نظرم اگه کسی بازی رو خریده همین الان ریفاند کنه،سیستم پیشنهادیش و Denuvo هم که بماند
والا تقریبا از زمان PS3 دیگه بازی پایرت نکردم، حتی بازی گوشی، دیشبم تو همین جوی که درست شد، رفتم gold مترو رو پیشخرید کردم. ولی واقعا این بازی برام اونقدر اولویت نداشت، میخواستم تو اولین تخفیفی که میدن بگیرمش، جدی شما بودی Refund میکردی؟ ولی درکل اوج چیپ بودن یک سازنده هست، اینجوری و با این فاصله از انتشار بازی، بازی رو انحصاری کردن. هنوزم دو دل هستم، واقعا بی احترامی به من کاربر هست، از طرفی میشه refund کنم برم برای sekiro یا DMC5.... بازم میگم که از همه بیشتر زورم اومد سر پیشخرید بازی، چون واقعا علاقه به پیشخرید بازی نداشتم و فقط با تخفیف میخواستم بگیرمش...

ببخشید بابت آف تاپیک دوستان
من خیلی در جریان این استور اپیک گیمز نیستم؛ خواستم ببینم برای چی اینقدر مخالفید باهاش؟
حوصله اش بود ممنون میشم یه توضیحی بدین
شما فکر کن god of war بعدی 2 هفته قبل اومدن، یک دفعه برای یک سال اول برای xbox انحصاری بشه، میشه اوکی باشی با این قضیه؟
به جز این بسیار چیز trashی هست استور اپیک گیمز.... من واقعا علاقه ای ندارم که برای اجرای هر بازی حالا یک luncher باز کنم. دوست دارم کل آرشیوی که دارم یک جا باشه، ولی الان دو نسخه اول مترو میشه مثلا Steam بعدی میشه epic game store برای یک سری از ملت...
من فقط به شرطی نقل مکان میکنم، که اپیک بیاد کل library استیم من رو اسکن کنه و همه اون بازی ها رو کامل با تمام DLC ها تو اکانتم اونور اضافه کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FableBW and a2010
بهترین کار همون پایرت این نسخه است به نظرم اگه کسی بازی رو خریده همین الان ریفاند کنه،سیستم پیشنهادیش و Denuvo هم که بماند
یعنی چون طرف محصولشو جایی که ما میخوایم و طوری که ما میخوام نمیفروشه، به عنوان یک حرکت اعتراضی بریم ازش بدزدیم؟
انحصار چیز بدیه و حرفی توش نیست.کار ناشر هم قابل دفاع نیست و منطقیه که اگه یه نفر میخواسته رو استیم بازی رو بعدا بخره,این کار رو نکنه. ولی اونی که علاقه داشته به محصول و از سازنده پشتیبانی کرده و پیش خرید کرده، داره از طرف ناشر هم پشتیبانی میشه و دلیلی نداره که ریفاند کنه.
ولی همونطور که گفتم احتمالا یه تعداد قابل توجهی از خریداران بالقوه نسخه دیجیتال بازی کم میشه که ضرر و زیان اون هم تو قراردادی که با اپیک دارن لحاظ شده.

به نظرم عبارت"بی احترامی به کاربر" زیاده روی و یکم بی معنی به نظر میرسه.
اگه قضیه بر عکس بود و تو استیم ( که مطبوع خیلی هاست) انحصاری میشد،باز هم به کاربران بی احترامی شده بود و مثلا کمپین تحریم بازی از سوی کاربران زده میشد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or